Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kevin a Perry jsou totální outsideři na poli jak sexuálním, tak i DJ'-ském. Pak se jim ale naskytne příležitost jak by se konečně mohli zbavit panictví a zároveň světu dokázat, že jsou špičkový DJ'-ové. Jejich rodiče souhlasí pouze pod jednou podmínkou a to tou, že na Ibizu kde se koná sjezd DJ'-ů a tím pádem i krásných holek, pojedou s nimi. Po příletu na Ibizu se na letišti setkávájí se slavným, ale arogantním DJ'-em Paulem Bulvou, který však dokáže dvěma klukům zajistit popularitu tím, že zremixuje jejich nahrávku a tu pustí v klubu. Brzy poté Kevin s Perrym potkávají dívky svých snů, díky kterým se snad vyřeší problém jejich stálého panictví. (Isherwood)

(více)

Recenze (980)

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Je to také zlé, také choré, také nesympatické, také úbohé. Ťažko objektívne ohodnotiť tento skvost. Je to také blbé a zlé a samo seba ponižujúce až to je sranda takých rozmerov že som skoro pukol od smiechu. Tínedžerská komédia s nenormálnym hereckým obsadením. Kevin a Perry sú pošukovia toho najväčšieho kalibru. Takýmto filmom sa dáva zvyčajne odpad! No musel som sa krotiť aby som nestrelil 5 hviezd ()

akisha 

všechny recenze uživatele

Nevím jestli jsem jediná, kdo si vždycky myslel, že Kevin a Perry si dělají prdel z dementních puberťáckých fekalitek, a to způsobem, že je to dementní fekalitka na druhou. Spoustě lidí to přijde "děsně nechutný", fuj s tím do odpadu, ale stejně pitomý prcičky, kde Sean William žere hovno, zřejmě už tak "děsně nechutný" nebudou. No ale asi takhle, nebudu nikoho přesvědčovat, že je to dobrej film, protože není, ale stejně se radši podívám na tuhle strašnou přeprsklou kravinu, která je svou do nebe volající a zamýšlenou retardovaností celkem sympatická, než na jakoukoliv "normální" pubertální prasečinu. Být v době adolescentního rozpuku, vynesla bych ještě skvělou hudbu, leč teď už tomuto stylu neholduju. No, a pak je tam taky Rhys Ifans. PS: Kariéra Harryho Enfielda tímto překvapivě neskončila, ale roli si střihnul ještě ve slečně Marplové, a to zde: http://www.csfd.cz/film/163160-slecna-marplova-neni-koure-bez-ohynku/ Kdo by to byl řekl! ()

Reklama

tomtomtoma 

všechny recenze uživatele

Parodie dospívající mládeže s typem humoru, který mi není až tak blízký. Trápení Kevina alias Zrzavého Chlupa (Harry Enfield) a jeho kamaráda Perryho alias Tragéda (Kathy Burke) s jejich odmítáním rodičovské autority, hledáním dívek ke zbavení panictví a plněním svých největších snů na poli hudebním. A tak je tu cesta na Ibizu. Z dalších rolí démonický DJ Paul Bulva (Rhys Ifans), dívky jejich snů Candice (Laura Fraser) a Gemma (Tabitha Wady), a Kevinovi starostliví rodiče (James Fleet a Louisa Rix). Parodie má několik slibně se rozvíjejících scén, ale celkově jde o humor příliš přízemní. Ale i takové dílo má své místo na světě a houfy obdivovatelů. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

je to totální úchylárna, od které však nešlo utéct, ale naštěstí pro domácí práce je to dobrá kulisa :-). Trapné to bylo od začátku do konce, tak není divu, že v roce vzniku byla nejnavštěvovanější z britských komedií ;-). Původní odpad jsem nakonec změnil na jednu hvězdičku, a to ani díky trance hudbě či režisérovi, který natočil mé oblíbené seriály, ale spíš že si na nic nehraje a chce vlastně jen pobavit, i když svým zvláštním způsobem. [ PŘÍBĚH: 0 /// ATMOSFÉRA: 1 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 0 (3*MAX) ] ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Tento snímek budete milovat nebo nenávidět. Střední cesta zde neexistuje. Já ze sebe nebudu dělat kokota a rovnou konstatuji, že se řadím k milovníkům. Miluji humor, který hapruje na totální hraně snesitelnosti. Tento film na této hraně nehaproval, ten ji v samém počátku přeskočil a strhl směr do absolutního nevkusu a na nejnižší filmařské dno, které si člověk troufá představit. Spousty zdejších pseudointelektuálů to zřejmě nepřežijí a okamžitě si poběží vyleštit trubku někam k Občanu Kaneovi, nebo polechtat bobříka odvahy u tohohle zbytečného nesmyslu. Když už si myslíte, že nic více šokujícího nelze zahlédnout, tak vás film během okamžiku vyvede z omylu. Tenhle film je tak neuvěřitelně debilní, až je vlastně senzační. Trošku mě mrzí, že jsem film neviděl ve svém útlém věku. Jistě by mě velmi pozitivně poznamenal. Na tomhle snímečku se pozná, kdo má dobrý vkus. U scénky v moři jsem málem umřel smíchy. Zůstat pouze u jediného zhlédnutí se mi zdá trošku škoda, takže se možná k snímku vrátím, ačkoli tak činím z vlastní vůle velmi výjimečně. Hlavní dvojice jsou tak úžasní retardátoři, že nemají chybku. Vůbec celkově je to skvěle vymyšlené, všichni se perfektně doplňují a vše do sebe bezchybně zapadá. Tvůrcům moc děkuji, že mi o pár hodin, ba dokonce dnů, prodloužili život a pokusím se tento čas strávit sledováním podobných bláznivých komedií. Nemohu hodnotit jinak než maximálním hodnocením a všem odpadářům vzkázat něco vysoce vulgárního, co si netroufám publikovat. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (19)

  • Kluby zmíněné a zobrazené ve filmy byly skutečné. Například klub Amnesia byl na půli cesty mezi městem Eivisou a San Antoniem a jezdil tam patrový discobus. (juta)
  • Když si Kevin (Harry Enfield) a Perry (Kathy Burke) vyhrabávají do písku díru na svá přirození, tak má Perry vedle sebe položenou kameru. V dalším záběru, když se plazí do moře, kamera zmizí. (juta)

Reklama

Reklama