Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kevin a Perry jsou totální outsideři na poli jak sexuálním, tak i DJ'-ském. Pak se jim ale naskytne příležitost jak by se konečně mohli zbavit panictví a zároveň světu dokázat, že jsou špičkový DJ'-ové. Jejich rodiče souhlasí pouze pod jednou podmínkou a to tou, že na Ibizu kde se koná sjezd DJ'-ů a tím pádem i krásných holek, pojedou s nimi. Po příletu na Ibizu se na letišti setkávájí se slavným, ale arogantním DJ'-em Paulem Bulvou, který však dokáže dvěma klukům zajistit popularitu tím, že zremixuje jejich nahrávku a tu pustí v klubu. Brzy poté Kevin s Perrym potkávají dívky svých snů, díky kterým se snad vyřeší problém jejich stálého panictví. (Isherwood)

(více)

Recenze (981)

902 10 

všechny recenze uživatele

kevin & perry go large si sice tvari jako film, ve skutecnosti to je domaci video chovancu jedlickova ustavu z ozdravneho pobytu na ukrajine, plne nevkusu a obscenich hereckych vykonu. na prelomu milenia bylo v mode jezdit parit na ibizu, takze byli hlasy slintajicich dementu pozdeji predabovany osazenstvem spolku pratel helia a pribeh zasazen na baleary. dj sysel k tomu vsemu za hodinu na sve kourici 386 stvoril nudny trancik, za ktery shovivave udeluji hvezdu. ti z vas, kteri se smeji posmrtnym prdum a konske erekci, si muzou pro klid v dusi pridat jeste jednu. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Má srdcová záležitost. Neskutečně srandovní komedie. Jízda od začátku do konce. Už od svých cca deseti let, kdy jsem Klub sráčů viděl poprvé na VHSce, je to moje nejoblíbenější komedie. I když se na to dívám už po několikáté, tak se pořád musím smát. Taktéž je zde skvělý soundtrack, který obsahuje tranceové písničky, které miluju. Harry Enfield je opravdu skvělý herec a ty jeho grimasy ve filmu jsou nepřekonatelný. Zatím se nenašel film, který by ho překonal. Je to prostě absolutní špica. Tohle by byl TEN film, kterému bych dal šestou hvězdu. ()

Reklama

LV.Helter 

všechny recenze uživatele

Slizký, umastený a ztoporený výstrek. Je to desná uchylná sračka, ktorá sa nehraje na nič než je. A tá úprimnosť sa mi páči na Klube sračov. Rhyp Ifans geniálny. A pri pesničke "ja bych šukal až bych kukal" (z videoklipom)-v závere som doslova umieral.***Opáčko nutné! Pri niektorých scenách človek zomiera-to nehovorím o konci! ()

jahol 

všechny recenze uživatele

Opravdu to nebylo moc vtipný, vlastně skorem vůbec, i když pár mírně vtipnejch okamžiků by se našlo... Ať ale chci nebo ne, musím scénáři přiznat vcelku stylové stylizované zmapování vztahu mezi rodičem a agresivním puberťákem, a reakcí rodičů na něj (a vztahu rodičů), takhle to nějak u nás doma v nadsázce máme v řadě ohledů s mladším synem, respektive takhle to vidím já ze své pozice otce. To všechno dohromady by opravňovalo k hodnocení 1 nebo dokonce možná 1,5/5, ale pak přišly "vrcholy filmu", kde je stylizace a stylovost pryč a zůstává jen totální humus a ubohost, nad scénami s plovoucím exkrementem pozřeným hlavním hrdinou, vymačkáváním beďárů hlavních hrdinek a mohutným zvracením několika hrdinů vedlejších mohou plesat opravdu jen blahoslavení, chudí duchem. Českou verzi (výjimečně) lze pochválit za dabing (hlavní postavy jsou namluvené stylem, který celý film posouvá na úroveň mírné fantasmagorie plně korespondující se vcelku výstižným anglickými titulem), českého distributora pak zkopat do kulata za dementní náhradu názvu něčím "atraktivnějším". Závěrečná pointa se nese zcela v duchu předchozího (a je proto velmi dobře předvídatelná), ale výše uvedené prezentaci pokladů lidského vyměšování (kde snad schází pouze jeden produkt, který jsem, upřímně řečeno očekával a byl na něj zvědavý) se naštěstí nevyrovná, takže odpadní hodnocení zůstalo pro tentokrát skryto. ()

Faustka 

všechny recenze uživatele

Momentálně i mentálně mě tahle britská fekální výplachovka natvrdo rozbourala. Poté co mi bylo dáno mít hlavu také na chroustání podobných septikálních hovadin, soucítím s bližními kterým nebyla dopřána ani standardně dostatečná inteligence a proto se tito jelimani realizují jak umí. Obdivuji jejich zápal pro věc! Všichni jsme přece děti boží. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (19)

  • Když poprvé vidíme Perryho, příliš nehýbe ústy. Je to proto, že Kathy Burke v den natáčení trpěla hroznými bolestmi zubů (a odešla brzy ráno k lékaři). (KGBelik)
  • V úvodu filmu, kdy vejde Kevinova matka (Louisa Rix) do pokoje, zahodí Kevin (Harry Enfield) knížku, přičemž je možné zpozorovat, že zůstane opřena vedle postele. O několik záběrů později tam však není. (Armin82)
  • Ve filmu jdou Kevin (Harry Enfield) a Perry (Kathy Burke) do klubu Amnesia, ve skutečnosti byl však použit vchod do klubu El Divino. (juta)

Reklama

Reklama