Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kevin a Perry jsou totální outsideři na poli jak sexuálním, tak i DJ'-ském. Pak se jim ale naskytne příležitost jak by se konečně mohli zbavit panictví a zároveň světu dokázat, že jsou špičkový DJ'-ové. Jejich rodiče souhlasí pouze pod jednou podmínkou a to tou, že na Ibizu kde se koná sjezd DJ'-ů a tím pádem i krásných holek, pojedou s nimi. Po příletu na Ibizu se na letišti setkávájí se slavným, ale arogantním DJ'-em Paulem Bulvou, který však dokáže dvěma klukům zajistit popularitu tím, že zremixuje jejich nahrávku a tu pustí v klubu. Brzy poté Kevin s Perrym potkávají dívky svých snů, díky kterým se snad vyřeší problém jejich stálého panictví. (Isherwood)

(více)

Recenze (978)

MM11 

všechny recenze uživatele

Tohle vzešlo z konzervativní Anglie….? Přehlídka fekálních výstupů, proto kdybych to bral čistě z pohledu znechucení, tak nemůžu celý film jednoznačně zatratit. A jsem zcela přesvědčený, že o nic víc než sarkastickou provokaci v tomto případě ani nešlo. Tím spíš mě celkem děsí představa člověka, co si takovým dílem s vážnou tváří vytapetuje svůj dospívajícími hormony zahlcený pokoj (určitě se tací najdou). Naštěstí to není jen o beďarech a zvratcích, byť bez toho by stopáž zřejmě lezla do středometrážních hodnot. Milovník taneční muziky si přijde na své, což tvrdím bez jakékoli ironie. Hudba je všudypřítomná, byť nejsem zrovna expertem v tomto žánru a těžko soudím, zda Ed Bye pouští progresivní kusy či jen kýčovitý odvar, hudební stránka dodává alespoň nápaditost a neurazí. Na rozdíl od obsahu, i když ani ten mě vlastně neurazil. Chce to nadhled, když už do toho náhodou (nechápu vás stejně jako sebe ) vrazíte čas… ()

Hakha odpad!

všechny recenze uživatele

Doporučuji, abyste se na tento film dívaly nalačno, jelikož tak stupidní a nechutnou podívanou jsem ještě neviděl. Snesu toho hodně, ale tohle je opravdu moc. Nejen, že je to naprosto nepovedená snaha zkopírovat mnohem silnějšího bratříčka "Noc v Roxbury", ale také ve všech směrech v čem film Johna Fortenberryho vyniká, zde prudce zaostává. Kdyby se mě někdo zeptal na nejhorší film, který jsem kdy viděl, tak řeknu tento... ()

Reklama

decouble odpad!

všechny recenze uživatele

Nikdy nepochopim, jak se to někomu může líbit. Scéna, ve které hrdina ve vodě spolkne svůj exkrement, je asi ta nejubožejší filmová bída ze všech, a to nemluvím o mačkání beďarů a scéně, kdy jsou hrdinové tragicky pobliti, přičemž režisér v této sekvenci navíc hraje na smutnou notu. Nerad používám vulgarismy, ale tady se nedá použít jiné slovo než SRAČKA! A nezachrání to ani skvělý Rhys Ifans jako DJ Bulva. ()

sarume 

všechny recenze uživatele

Taky jsem na druhe straně toho pomyslného břehu:) Zjistila jsem si. že představitelé jsou již ve věku, kdy by mohli mít doma nějakého takového puberťáka a tak třeba zatoužili zcela zparodovat jejich životní styl . a to se jim opravdu povedlo:) Takže si myslím, že je to jen o nepochopení toho co chhtěli tvůrci říct. Mě asi hodně oslovila scéna s rudnutím:) To jsem málem umřela smíchy. ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Nikdy bych nevěřil, že se to stane a já dám nějaké rádobyvtipné teenagerovské komedii 3 (slovy TŘI) hvězdičky. Ale stalo se a je to právě tahle. Kdybych se na film díval skutečně kritických zrakem, musel bych jej bez váhání hodit do odpadu a nazvat sračkou. Ale já jej sledoval naprosto odvázaný a vtipy, které jindy ve filmech proklínám, mě tentokrát pobavily. Kupodivu. Obě hlavní postavičky sice vypadají, jako by vypadly z nějakého obludária, takoví typičtí "losers", ale z neznámých důvodů jsem s nimi dokonce nějak soucítil. :)) No a hlavní melodie s textem "Já bych .ukal až bych .ukal", tak ta byla naprosto švihlá, stupidní a primitivní, ale i tak se mi líbila. Co z toho všeho plyne? Že už mi měkne mozek.... :)) ()

Galerie (32)

Zajímavosti (19)

  • Natáčelo se od července 1999 do srpna 1999 v Londýně, Watfordu, hradu Dover ve Velké Británii a na Ibize. (didas)
  • Kluby zmíněné a zobrazené ve filmy byly skutečné. Například klub Amnesia byl na půli cesty mezi městem Eivisou a San Antoniem a jezdil tam patrový discobus. (juta)

Reklama

Reklama