Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kevin a Perry jsou totální outsideři na poli jak sexuálním, tak i DJ'-ském. Pak se jim ale naskytne příležitost jak by se konečně mohli zbavit panictví a zároveň světu dokázat, že jsou špičkový DJ'-ové. Jejich rodiče souhlasí pouze pod jednou podmínkou a to tou, že na Ibizu kde se koná sjezd DJ'-ů a tím pádem i krásných holek, pojedou s nimi. Po příletu na Ibizu se na letišti setkávájí se slavným, ale arogantním DJ'-em Paulem Bulvou, který však dokáže dvěma klukům zajistit popularitu tím, že zremixuje jejich nahrávku a tu pustí v klubu. Brzy poté Kevin s Perrym potkávají dívky svých snů, díky kterým se snad vyřeší problém jejich stálého panictví. (Isherwood)

(více)

Recenze (981)

ScreamJay 

všechny recenze uživatele

Tohle je šílenost extra ultra. Naprostý úlet od hnusu po brutální až buranský humor. Třebas scéna mačkání beďarů je k jídlu fakt silný kafíčko. No i když je to blbý, hloupý, vodporný, oplzlý, příšerný, šílený, nadsazený, humusoidní, fekalofilní, beďaroidní, mazoidní, bláznivé, úchylné, extravagantní, neurovnalé, nekoukatelné, nepochopitelné, nevymačknutelné, nepolikatelné, neztravitelné, odporné, fuckoidní, shitofonní, přehaný, přerostlá, oteklý, sračkoidní, pissoidní, sprosté, buranoudní, rosoloidní, pasoidní, prostě sem tam mě to celkem pobavilo. Nadsázka na ty pubertózně přeplácané teenage romantičnosti a komedie jak se patří. Žaludky do pytlíků na zvracení a mozky do košů na odpadky, kde by po shlédnutí jisto jistě stejnak skončily. Třebas jen sváteční filmový znalec nad tím ovšem musí lomit ruce. ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Bezchybné dílo, plné lásky a porozumění. Lepší je v rauši sledovat snad už jen South Park nebo Teletubíky. Byť by se znázornění německých turistů mohlo jevit jako kulturně stereotypické, sedí jak prdel na hrnci. No a Perryho musela zahrát baba, protože takhle hnusnýho chlapa i přes masivní casting nenašli.Takže jestli už nejsi starej a skoto mrtvej, a víš o čem hrají Oasis, bav se jedinče. Jo. Jóó. ()

Reklama

akisha 

všechny recenze uživatele

Nevím jestli jsem jediná, kdo si vždycky myslel, že Kevin a Perry si dělají prdel z dementních puberťáckých fekalitek, a to způsobem, že je to dementní fekalitka na druhou. Spoustě lidí to přijde "děsně nechutný", fuj s tím do odpadu, ale stejně pitomý prcičky, kde Sean William žere hovno, zřejmě už tak "děsně nechutný" nebudou. No ale asi takhle, nebudu nikoho přesvědčovat, že je to dobrej film, protože není, ale stejně se radši podívám na tuhle strašnou přeprsklou kravinu, která je svou do nebe volající a zamýšlenou retardovaností celkem sympatická, než na jakoukoliv "normální" pubertální prasečinu. Být v době adolescentního rozpuku, vynesla bych ještě skvělou hudbu, leč teď už tomuto stylu neholduju. No, a pak je tam taky Rhys Ifans. PS: Kariéra Harryho Enfielda tímto překvapivě neskončila, ale roli si střihnul ještě ve slečně Marplové, a to zde: http://www.csfd.cz/film/163160-slecna-marplova-neni-koure-bez-ohynku/ Kdo by to byl řekl! ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

Přistupovat jen s největšími bezpečnostními opatřeními, jinak se vám udělá blivno. Takže kinedril sebou, 24 hodin nic nejíst a snad se to nějak zvládne... Teď vážně. Od teenagerské komedie nemůžete čekat nic hlubokomyslného, ale ti dva vážně vzbuzují soucit. Prostě film pro hodně nemocné jedince, ale nezatracujme ho. Už kvůli Anně Boleynové. ()

TheMaker 

všechny recenze uživatele

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Miluju celou sérii Scary movie, miluju Blbý a blbějšího 2, miluju RRRrrrr, miluju Hele vole, kde mám káru?, miluju jiné podobné filmy, ale tady tohle mi připadalo více než ujeté. Tohle už vážně bylo trapné. Chápu, že se to nějakým puberťákům může líbit, dokonce i unás ve třídě jich bylo pár. Chtěl jsem dát alespoň dvě hvězdy, abych tomu tady nekazil hodnocení ,-)) Ale ta hudba byla IMHO otřesná !!! Nesnáším techno, tekno nebo co to vlastně bylo !?!?! Fuj. Tenhle film je už vážně pro dementy ,-).......::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ()

Galerie (32)

Zajímavosti (19)

  • V úvodu filmu, kdy vejde Kevinova matka (Louisa Rix) do pokoje, zahodí Kevin (Harry Enfield) knížku, přičemž je možné zpozorovat, že zůstane opřena vedle postele. O několik záběrů později tam však není. (Armin82)

Reklama

Reklama