Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Profesor Isshiki vytvoril zariadenie, ktoré vyrába a prostredníctvom družíc dodáva energiu pre väčšinu strojov a prístrojov na Zemi. Energia je lacná, o zdroje netreba bojovať, takže všade vládne pokoj a mier. Zrazu sa však zjavia tajomní nepriatelia, prezývaní Alone, ktorí sa snažia tento zdroj energie zničiť. Našťastie, profesor ich príchod predpokladal a  prichystal aj protizbraň: superoblek, ktorý z jeho vnučky robí neohrozenú bojovníčku. Jedna bitka však neznamená koniec vojny. Nepriateľom navyše niekto z pozemšťanov pomáha. Kto to je a prečo sa pokúša zničiť blahobyt ľudstva? (Palisander)

(více)

Diskuze

seth82

seth82 (hodnocení, recenze)

Tento seriál bol stratou času. Jediná hviezdička za animáciu, všetko ostatné, vrátane deja, bola hrôza.

Uživatel navigator smazal svůj příspěvek.

SonGokussj

SonGokussj (hodnocení, recenze)

2. Ep: Cituji údiv a slova jednoho pilota: "Missiles couldn't hit it, but flying little girls can?!"

Toto je zatím naprosto nejméně povedené Magical Shoujo, které jsem kdy viděl. Je mi nepříjemně a trapně se na to jen koukat. Do 3. episody se už -určitě- nepustím. Většinou vydržím tak 4-5 dílů, pak anime dropnu (i když je opravdu o ničem), ale zde musím udělat výjimku a hodnotím po 2 dílech...

Docking, kdy se obě dívky spojí a "profesore, jak to máme udělat?" "musíš políbit Akane".

Docking se nepovedl! Kde je chyba? Profesor: "Málo energie! To znamená, že jedna z vás podvědomě nechce dokovat, neboli máte slabé přátelství!"

"Och! To není možné?"

"Akane! To je moje chyba! Nechtěl jsem, aby ses dozvěděla, že nemám ráda rajčátka!"

 

I DIGIMON byl inteligentnější než toto. DIGIMON!!!

(sorry za výlev, ale nemohu uvěřit, že je někdo schopný vydat anime, jako je toto a bude se to vysílat cca 13 týdnů. Snad ne víc)

SonGokussj

SonGokussj (hodnocení, recenze)

1. Ep: V okamžiku, kdy vám autoři ukáží hned v prvním snímku téměř nahou prdel hádám 12 leté dívky, která se tam (mimo jiné prdele) opakuje co 3-4 minuty, hlavní hrdinka má jako jediná létající motorku, což nepřijde nikomu divné a nikdo to nechce dát do velkovýroby, z úžasného profesora se stane mluvící fretka a . . . Ještě vám to nestačí?

Pokud by nám to překládali (jako třeba v Gintamě) komediálním způsobem, budiž.

Jenže oni to myslí naprosto vážně. . . Počáteční pocit: 30%

Reklama

Reklama