Reklama

Reklama

Příběh vypráví o tajném agentovi, který se snaží najít zbraně hromadného ničení. Zbraně byly ukradeny z ghetta Doupěte. Tajný agent se s prosbou o pomoc obrací na Lina, jediného člověka, co zná tento rajón a nebojí se místních gangsterů. (oficiální text distributora)

Videa (14)

Trailer 3

Recenze (333)

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Asi jsem měl štěstí, že jsem neviděl originál. Já totiž měl tu smůlu, že jsem viděl pokračování Okresku 13 a to pro mě byla taková žumpa, že na první díl nemám nejmenší chuť. No, ale od štěstí, smůly a náhod pojďme do reality. Vlastně ani nechápu, tak hrozně negativní hodnocení a komentáře mých oblíbených uživatelů. Jistě je to blbost na entou co nedává smysl. Jenže tahle blbost, mě nenechávala často řešit jak moc velkou blbostí je, protože se tam stále něco děje a já se nemám čas nudit. PW je fajn a je ho velká škoda. Protože by časem určitě dokázal sám utáhnout něco ambicióznějšího. Tato jednohubka mu už byla malá a podle mě to sám i cítil. Takže pro mě poslední film PW není žádnej průser. Je to sice zábava na jedno odpoledne, ale pořád zábava. 60 procent. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Námet filmu teda veľkú pozornosť nepúta, skôr jeho herecké obsadenie a režisér, ktorého meno sa viaže s filmom 96 hodín: Odplata. Režisérom je teda Camille Delamarre, ale scenár má na svedomí známy Luc Besson a musím uznať, že toto je skutočne bomba oproti jeho filmu The Family, ktorý som videl nedávno. Čo ma hneď na filme zaujalo bolo nezvykle dobré intro, so skvelou hudbou. Camille Delamarre sa celkom vyzná, na to že je to neznámy režisér a presne vie, ktorý štýl sa dá použiť pre ktorú scénu. Nasadil skutočne veľké tempo už od úvodných titulkov a drží ho naprieč celým filmom. Výborná rozlúčka s Paulom Walkerom. ()

Reklama

Kaka 

všechny recenze uživatele

Je to neuvěřitelně tupá věc a ještě zvláštnější je, že Besson remakuje svůj 10 let starý produkt "Made in France". Je to úplně to samé, jen vedlejší role se prohodily a akce je o něco dynamičtější a více "eye candy dubstep". Bodejť by také ne, když americké publikum je trochu jiné, než to francouzské. Ono nastříhané je to cool, ozvučené rovněž a drajv to má neskutečný. Jen se u toho nesmí vůbec přemýšlet - čemuž díky bohu napomáhá relativně krátká délka. Občas sebeparodické, občas fajn přímočarý výplach, kde chybí na můj vkus krev - zřejmě kvůli přístupnosti, což vidím jako fatální nedostatek. Walker je tam sympatický a rozloučil se jakž takž důstojně. ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Brick Mansions v češtině doupě mě mile překvapil.Děj je jasný-Paul Walker jako policista,David Belle jako zločinec a zároveň super skokan.Oba mají za cíl proniknout do uzavřeného města nebo spíš ghetta v Detroitu a po úvodní neshodě si pomoct v zneškodnění bomby,kterou drží RZA.Belle zná Doupě jako své boty ,protože tam žije celý život a navíc má s RZA něco nevyřízeného...a Paul Walker si má s tímto vůdcem doupěte taky co říct...Skvělá a pro mě docela originální akce,příjemná stopáž ,dobré herecké výkony.Nemohu jinak než za mě celkově 80 % a čtyři hvězdy. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Máme problém!!! Umí někdo Čínsky?.......... Už jen úvodní velice povedené titulky, daly předpovědět, že to bude prostě zábava. A byla. Dokonce o mnoho lepší, než jsem vůbec doufal. Příběh má dynamiku, dobrou hudbu a hlavně perfektní kameru. Tady bylo cítit, že se kameraman prostě vyžíval a užíval si skoro všechny záběry. CITÁT - Jiná cesta, stejný cíl........... Jsem spokojen. ()

Galerie (71)

Zajímavosti (10)

  • Keď Damien (Paul Walker) zadáva prvé čísla k deaktivácii bomby, je si možné všimnúť, že má zakrvavené pravé oko. V scéne pred tým ho ale nemal, k tomuto zraneniu totiž prišiel až pri neskoršom boji s Linom (David Belle). (Johnny.ARN)
  • Všechny repliky Davida Belle byly kvůli jeho silnému francouzskému přízvuku předabovány. (Mr. Filuta)

Reklama

Reklama