Reklama

Reklama

Příběh vypráví o tajném agentovi, který se snaží najít zbraně hromadného ničení. Zbraně byly ukradeny z ghetta Doupěte. Tajný agent se s prosbou o pomoc obrací na Lina, jediného člověka, co zná tento rajón a nebojí se místních gangsterů. (oficiální text distributora)

Videa (14)

Trailer 1

Recenze (333)

liskam 

všechny recenze uživatele

Celkově mi asi nejvíce vadila ta naivita. Byla všude. Každá z hlavních postav měla několik scén, které si opravdu nedovedu představit, že by takhle vyřešila a nebo se takhle zachovala. Film má tendenci se chovat jako by byl točený pro dospělého diváka, ale je to vlastně jen surová pohádka pro děti. Za mě 60% ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Souhlasím z tím, že úvodní titulky jsou fajn. Zbytek filmu už bohužel ne. Prostě co vám budu povídat další zběsilej vyklepanej teanage akčňák na kterej by měli zakázat vstup každýmu kdo je vlastníkem občanskýho průkazu a zdravýho rozumu. Jo pokud jste hysterický dětičky, tak si tenhle cool filmík určitě užijete za zvuku hlasitého chechotu srkání coca coly a pojídání lahodných voňavých smažených hranolek. A možná, že budete i brečet když si představíte jakej, že je to tam krásnej (nad) hrdina a teď to sepne Ty vole von je tuhej, no von je fakticky tuhej, von opravdu umřel a už neobživne a mě se právě zhroutil život... vzlyk... nemůže přestat štkát... smrk. Ale tak ok už radši nic já vím jsem hroznej cynickej parchant. Pokusím se to zhodnotit bez sentimentu no prostě je to takový rychle a rozklepaně říznutý zátahem asi tak to na mě působilo. Plusem je určitě fakt, že se furt něco děje a není čas na nudu, ale to všechno za předpokladu, že vám nevadí šíleně nepřehledná akce prokládaná mými oblíbenými zpomalovačkami. Jo aha mě to vadí, tak to bude asi ten problém.40% ()

Reklama

HAL 

všechny recenze uživatele

Pravděpodobně film s nejretardovanějším scénářem všech dob - je to až tak ultimátně blbé, že si nedokáži představit jak může existovat někdo tak tupý aby toto napsal - nicméně jako v pornu, "příběh" je jen záminka pro akci. A ta je kvalitní, efektně natočená, dostatečně častá... a adekvátně prokládaná shazujícími hláškami a pro film očividným sebeparodováním, takže i ta jeho nesmyslnost jde přežít. 7/10 ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Je to neuvěřitelně tupá věc a ještě zvláštnější je, že Besson remakuje svůj 10 let starý produkt "Made in France". Je to úplně to samé, jen vedlejší role se prohodily a akce je o něco dynamičtější a více "eye candy dubstep". Bodejť by také ne, když americké publikum je trochu jiné, než to francouzské. Ono nastříhané je to cool, ozvučené rovněž a drajv to má neskutečný. Jen se u toho nesmí vůbec přemýšlet - čemuž díky bohu napomáhá relativně krátká délka. Občas sebeparodické, občas fajn přímočarý výplach, kde chybí na můj vkus krev - zřejmě kvůli přístupnosti, což vidím jako fatální nedostatek. Walker je tam sympatický a rozloučil se jakž takž důstojně. ()

Will_X 

všechny recenze uživatele

Začalo to parádními, možná i nejlepšími titulky, které jsem viděl. Bohužel postupně atmosféra upadá, ale jsou zde v celku úsměvné scénky."Máme problém, umí někdo čínsky?!" Povedené slow motion záběry a v jednom kuse se zde něco děje. Film nabitý parádní akcí, zpracováním a samozřejmě výbornou hudbou, kterou nemohu opomenout. Film je věnován památce Paula Walkera a myslím, že ostudu mu rozhodně neudělá. Za předchozí bod přidávám jednu pomyslnou hvězdu navíc..61% ()

Galerie (71)

Zajímavosti (10)

  • Symbol tygra, který je na Linových (David Belle) dveřích, se objevuje i na ruské raketě a také jako tetování na Linově ruce. (Oxymoron5)
  • Vo filme sa spomína, že otec postavy, ktorú stvárnil vo filme Paul Walker, tragicky zahynul. Zhodou náhod tragicky zahynul aj herec Paul Walker v reálnom živote. (andykanadan)
  • Pracovným označením filmu bol názov District B13. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama