Reklama

Reklama

Mortal Kombat 2: Vyhlazení

  • Česko Mortal Kombat 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mortal Kombat 2 je novým dobrodružstvím, které začíná tam, kde předchozí film skončil. Odvážní bojovníci musejí opět čelit protivníkům ve službách nelidského Shao Khana, vládce Vnějšího světa, který prorazil vesmírný tunel mezi Vnějším světem a Zemí, aby ji ovládl. Jeho Armádu temnoty vedou nemilosrdní bojovníci s nadpřirozenými schopnostmi - Sindel, kdysi krásná královna, nyní hrozné ztělesnění smrti, obrovský kentaur Motaro a ninja Ermac, mistr telekinetických sil. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (332)

Ratemus 

všechny recenze uživatele

Jak byla skvělá jednička, tak dvojka je úplný opak. Téměř žádné souboje a když už jsou, trvají deset vteřin a jsou nepřehledné a sestříhané. Postavy jsou nudné a nic jim nevěříte. Většina osazenstva byla přeobsazena výrazně horšími herci, možná věděli, proč už v tomhle nehrát. Přibyly nové postavy, které jste zrovna vidět nechtěli. Film ztratil tu super atmosféru první dílu, efekty jsou laciné a film nudí, toto už není Mortal Kombat. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

GUILTY PLEASURE n3. ,,Země byla stvořena za šest dnů! Tak bude také zničena!" ,,to není dobrý.." Je to tak blbej trash, až to uplně miluju. Baví mě ty hlášky jako ,,máš smůlu zemřeš!", nespočet postav z Mortalu (nejoblíbenější byl pro mě Motaro), hodně fightu s parádní hudbou, béčkovej vizuál..stejně jako Batman a Robin je to sračka, ale já to zbožnuju protože jsem si na tom ujíždel jako malej a vždy rád pustím znova. Škoda že neudělali trojku. ()

Reklama

gogos 

všechny recenze uživatele

Klasik Lambert tu neni, charakterove Jax nema na Johnyho Cage v zadnym pripade, zustal prkenak Shou a nova Sonja je snad jeste horsi, jak predchozi. Uz todle nepredpovida nic dobreho... Hudba si stale drzi vysoky standart, kamera tez. Z bojovky mozna film zasahuje az zbytecne moc do psychlogickych a charakternich sracek, ktere jsou stejne na nulove urovni. Efekty take nepatri k nejzdarilejsim, a tak jedinym plusem je naprosto uzasna rukavice Jaxe... Jestli si nekdy na neco clovek vzpomene z druheho dilu, tak je to Jax a jeho ruka... ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Ďalší z rodu príživníkov na úspešnej jednotke, ale asi na 3 vydarené zábery však parazití mizerne. Triky slabé (30 millónový rozpočet - fuck me !!!), súboje bez nápadu, bez šťavy a celé je to mdlé, seriálové. Ak kedysi Tomáš Baldýnsky definoval 4 syndrómy zlého pokračovania tak naozaj nepoznám učebnicovejší príklad: 1. Preplácanosť (snaha narvať do filmu čo najviac herných postavićiek bez ohľadu či to má logiku) 2. Hysterická opatrnosť 3. Zmrtvýchvstanie hrdinu 4.Debilný podtitul (ešte aj debilne prekladaný - rozdrvenie). Ako fanúšik MK som veľmi smutný... ()

Sabrewulf odpad!

všechny recenze uživatele

Nesnáším pokračování, které hned v prvních minutách ničí konce předešlého dílu (taktéž Alien3). Kulisy i souboje naprosto příšerné. Zatímco v jedničce jsme se pomalu polehoučku seznamovali s postavami z prvího dílu hry, tady naflákají do 90ti minut všechny postavy z MK2 a MK3 dohromady, z čehož nemůže vzniknout nic jiného, než guláš. Jeden bod za vzhled postav shodný se hrou (Baraka, Nightwolf, Cyrax.....) ()

Galerie (31)

Zajímavosti (18)

Související novinky

Hvězda Raidu v novém Mortal Kombat

Hvězda Raidu v novém Mortal Kombat

11.07.2019

Herec Joe Taslim (The Raid, Rychle a zběsile 6) byl obsazen do role Sub-Zera v připravovaném rebootu akčního Mortal Kombat. Taslim, který v minulosti reprezentoval Indonésii v judu, se naposledy… (více)

MK3 sa začne nakrúcať

MK3 sa začne nakrúcať

09.08.2005

Séria Mortal Kombat, ktorú solídne započal Paul W.S. Anderson a rozdrvil John R. Leonetti, sa čoskoro stane trilógiou. "Trojku" s podtitulom Devastation nakrúti istý mink - režisér, ktorý už má na… (více)

Reklama

Reklama