Reklama

Reklama

Mortal Kombat 2: Vyhlazení

  • Česko Mortal Kombat 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mortal Kombat 2 je novým dobrodružstvím, které začíná tam, kde předchozí film skončil. Odvážní bojovníci musejí opět čelit protivníkům ve službách nelidského Shao Khana, vládce Vnějšího světa, který prorazil vesmírný tunel mezi Vnějším světem a Zemí, aby ji ovládl. Jeho Armádu temnoty vedou nemilosrdní bojovníci s nadpřirozenými schopnostmi - Sindel, kdysi krásná královna, nyní hrozné ztělesnění smrti, obrovský kentaur Motaro a ninja Ermac, mistr telekinetických sil. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (332)

Beky odpad!

všechny recenze uživatele

Příšerná sračka!!! Jeden z těch filmů, které neměly nikdy vzniknout!!..a neni to ani taková sračka, abych se tomu mohl zasmát, je to nudící sračka a to je horší!!!...0% bez slitování!! Jednou větou: Jsem vlastně rád, že existují špatné filmy, mohu si pak v klidu myslet, že bych to natočil ,,rozhodně,, lépe!! ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Všeho je víc. Tady se s ničím fakt nikdo nesral. Zamrzí, že herci byli obměněný (i když ti kteří tu jsou, furt super), jsou zde hlášky, nečekaná úmrtí, luxusní twisty, je to opět kurevsky zábavný a i soundtrack je o poznání lepší a nadupanější, nenudil jsem se. U obou to byla zábava, jen to prostě není můj typ filmu. Těším se na ten novej s Taslimem! ()

Reklama

spikey1 

všechny recenze uživatele

Já si nemůžu pomoct tohle je ztělesnění devadesátek, techno hudba, Kung-fu, střih jako z tanečního videoklipu:))) navíc když jste fanda hry, tak prostě... tohle je guilty pleasure... jasně... film fakt stojí za starou belu, ale já to beru jako humornou věc. jinak chápu přesně každého kdo rovnou dává odpad:) ()

Gimli odpad!

všechny recenze uživatele

Musim souhlasit s Frantou Fukou, ktery jednou rekl, ze cinemyckych 0% se dava filmum, ktere jsou tak hrozne, az jsou vrcholne zabavne. To je pripad i pokracovani Mortal Kombatu. Krome srandovni akce, film hyri neuveritelne stupidnimi dialogy a velice nepovedenymi triky. Pokud se chcete poradne zasmat, jdete do toho! :-) ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Toto Johnovi R. Leonettimu maximálne nevyšlo. Zrejme mal príliš veľké oči, pretože Andersonov Mortal Kombat na seba pekne zarobil, tak si myslel že natočí nejakú dvojku a budú s toho veľké tržby. OMYL ! Annihilation je čiste maximálna blbosť, ktorej tržby sú 51.000.000 pri 30.000.000 rozpočte, čo je pekne slabé. Annihilation má aj svetlé chvíľky, no porovnávať ich s tými nepodarenými, radšej ani nebudem. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (18)

  • Aj keď herečky Musetta Vander a Talisa Soto hrajú vo filme matku (Sindel) a dcéru (Kitana), v reálnom živote je Musetta len o 4 roky staršia. (beso74)
  • Objevily se zprávy i o úplně jiném konci filmu. Ve vystřižené scéně je Shinnok v Netherealm, který mluví s kouzelníkem Quan Chi, jenž se jinak ve filmu vůbec neobjeví. Celý konec se skládá z toho, že Shinnok se ptá, jestli vše probíhá podle plánu, Quan Chi kývne ano a oba následně odchází. To ponechává věci otevřené pro třetí film. Bohužel vystřižená scéna je k nedohledání, ale na internetu lze dohledat obrázek zmíněného rozhovoru mezi Shinnokem a Quanem Chi, který byl vytištěn v prosinci 1997 vydání Sci Fi Entertainment. (SeBig)

Související novinky

Hvězda Raidu v novém Mortal Kombat

Hvězda Raidu v novém Mortal Kombat

11.07.2019

Herec Joe Taslim (The Raid, Rychle a zběsile 6) byl obsazen do role Sub-Zera v připravovaném rebootu akčního Mortal Kombat. Taslim, který v minulosti reprezentoval Indonésii v judu, se naposledy… (více)

MK3 sa začne nakrúcať

MK3 sa začne nakrúcať

09.08.2005

Séria Mortal Kombat, ktorú solídne započal Paul W.S. Anderson a rozdrvil John R. Leonetti, sa čoskoro stane trilógiou. "Trojku" s podtitulom Devastation nakrúti istý mink - režisér, ktorý už má na… (více)

Reklama

Reklama