Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Trailery, ve kterých se dozvíte pravdu o vašich oblíbených filmech a seriálech. Trailery tak upřímné, že se jich bojí všichni filmový tvůrci i producenti. (skrblik007)

Recenze (47)

H34D 

všechny recenze uživatele

Vcelku zábavné zesměšňování a parodování známých kousků kinematografie. Každý film má řadu chyb a drobných nedostatků, kterých se Honest trailers nemilosrdně chytí a filmu, popř. tvůrcům je vmete do tváře. Časem se to však trochu okouká a stopáže jednotlivých trailerů nepříjemně stoupají. Osobně preferuji více CinemaSins... 6/10 ()

Mouchal 

všechny recenze uživatele

S Upřímnými trailery je tomu tak, že zpočátku hltáte každý další takto zpracovaný film a říkáte si, jak je to vlastně geniální. Bohužel po pár zhlédnutých Upřímných trailerech si uvědomíte, že je to vlastně docela kravina. Trailerový (rádoby) badass hlas už vás bude unavovat po několika minutách poslouchání a většinou se filmové chyby jen donekonečna opakují a sem tam hodí něco vážně vtipného. A sekce "hrají" mi opravdu bránici nenastartuje vzhledem k tomu, že víc jak polovina fórků je určena především pro americkou "masu" za velkou louží. Proto radím divákům-začátečníkům, že pořekadlo "V nejlepším se má přestat" tu sedí víc, než co tu sedím teď já u kompu, přemýšlející nad nějakým závěrečným vtípkem. Asi nebude. Pada-ča. 55% ()

Reklama

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

So slovom "úprimný" sa v poslednej dobe (a najmä v názvoch rôznych relácií) celkom plytvá, ale Honest Trailers hrdo nesie na čele tento prívlastok a ten sedí jak na šerbel. Je to svižné, zábavné a navyše smekám tiež aj nad faktom, že tie filmy, ktoré takto "parodujú musia mať fakt dokonalo nasledované. Je to dokonca taká dobrá prácička, že si užívam aj keď si robia prdel z nejakého môjho kultu. ()

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Skutočne skutočné trailery, ktoré vám poodhalia ako to je v skutočnosti. Pravdivé, bez zrnka lži, ktoré neskutočne pobavia. Vskutku... i keď nechápem ako sa to sem dostalo podľa mňa to teda TV seriál určite nie je nemá to tu čo robiť... ale tak budiž... mimochodom nepríde vám teraz to slovo "skutočne" divné a blbo znejúce keď si to prečítate viac krát?? ()

Zajímavosti (1)

  • Upřímné trailery namlouvá Jon Bailey, jehož hlas je často slyšet i v seriózních trailerech a televizních upoutávkách. (skrblik007)

Reklama

Reklama