Reklama

Reklama

Záhada Blair Witch 2

  • USA Book of Shadows: Blair Witch 2 (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Jeff Donovan je fascinován vším, co se událo kolem známého projektu zvaného Blair Witch a také z něj přes internet profituje. Dá dohromady partu čtyř lidí s různými náhledy na existenci čarodějnice a zorganizuje pro ně další cestu do míst, kde se ztratili jejich předchůdci, mladí filmaři. Všichni touží po dobrodružství a chtějí vypátrat, co se vlastně stalo a napsat o záhadě knihu. Nová čtveřice studentů chce přenocovat u domu Rustina Parra. Strašidelné místo, kde žil vrah 7 dětí , který vraždil na příkaz čarodějnice, vydá své další nevyjasněné poselství. Ráno celá skupina zjistí, že vůbec nespali a že si nic nepamatují. A bizarní symboly na jejich tělech přinášejí další záhadu... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (293)

Káronoš odpad!

všechny recenze uživatele

The Blair Witch Project je zcela určitě: nejlepší a nejoriginálnější hororový počin 90. let. Za to Book of Shadows: Blair Witch 2 je souhrn nedomyšlených nápadů, kterým schází logika, barvitý příběh či poutavější pointa. Přesto vše se hrdě "hlásí" jako pokračování již zmíněného mrazivého horuru? Já bych ho spíše označil jako: shit, který těží z dobrého jména jedničky a uráží celou záhadu děsivé čarodejnice z Blairu. Pokud si chcete ponechat otřesné zážitky z prvního dílu, vyhněte se tomuto ostudně nevydařenému komerčnímu tahu obloukem!!! Hodnocení: 0/10. ()

draggo 

všechny recenze uživatele

Po vynikajícím prvním dílu přichází pokračování, které sice stálo 250x tolik (60000 dolarů první díl, 15 milionů tohle), ale bohužel se stává spíše rutinní vyvražďovačkou bez špetky atmosféry. Jednička byla originální a skutečně děsivá, tohle je ale bohužel jen paskvil parazitující na původním filmu. 20% a 1* ()

Reklama

uiu odpad!

všechny recenze uživatele

Totální urážka původní Záhady Blair Witch. Skupinka studentů jede do lesa, kde se odehrává první díl s tím, že chtějí natočit nějaké strašidelné události, kterými je tento les znám. A název Blair je asi tak jediné, co tyto dva filmy spojuje, jinak je to totální hloupost, soft porno a místy i vila Vyvolených. ()

salahadin odpad!

všechny recenze uživatele

Je ostuda, že film přebírá jméno po jednom z nej hororů (pro mě) a dělá mu nebetyčnou ostudu! Blbost jako hrom, tohle je prostě dokonalá příručka, jak od A do Z skutečně generálně ZMRŠIT kultovní horor. Jestli tohle Sánchez s Myrickem viděli, museli se popadat smíchy za břicho. Protože to samé jsem dělal já. Mně to přišlo hrozně vtipné, ubohé a pak zase vtipné! Protože takovouhle kravinu jsem dlouho neviděl a doufám, že dlouho neuvidím. Prosím prosím! ()

WolfR 

všechny recenze uživatele

Záhada Blair Witch 2, je naprosto zbytečný film. Já nevím, ale přijde mi to celé takové nějaké pošahané. Kouzlo a atmosféra prvního dílu zmizeli. Navíc dvojka byla natočena normální kamerou, bez roztřesených záběrů, což se mi k Blair Witch nehodí. Nulový děj, špatní herci, trapná závěrečná pointa. Byla to prostě nuda. Rozhodně nedoporučuji. 1 hvězda za pár “moudrostí“, které vyslovila ta žena v černém. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (19)

  • Na soundtracku k filmu je zastoupena i česká kapela Sunshine s písní Streamlined. (aseedi)
  • Natáčení snímku probíhalo v Baltimore v Marylandu, ruiny domu Rustina Parra byly postaveny z polystyrénu a scény z tohoto místa byly natočeny v Gwynns Falls Leakin park (Maryland), scény z nemocnice se natáčely v opuštěném sanatoriu (opět Maryland). (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama