Reklama

Reklama

Lucifer - Season 1

(série)
Trailer 1
Fantasy / Mysteriózní / Komedie
USA, 2016, 9 h 12 min (Minutáž: 42–44 min)

Tvůrci:

Tom Kapinos

Hrají:

Tom Ellis, Lauren German, Kevin Alejandro, D.B. Woodside, Lesley-Ann Brandt, Scarlett Estevez, Rachael Harris, AnnaLynne McCord, Bailey Chase, Kayla Ewell (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Charismatický, šarmantní a tak trochu ďábel. Lucifera nebavilo tvrdnout věčně v pekle, a tak se usídlil mezi námi smrtelníky. Jednoho dne se připlete do vraždy své známé a rozhodne se to vyřešit za pomoci detektivy Chloe. Jenže ještě netuší, co ho vlastně čeká... (Varan)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (52)

blackJag 

všechny recenze uživatele

"JAKO POKÁNÍ DESET PANÁKŮ NA ZDRAVÍ A JEDEN ŠOUST." Přistupoval jsem k tomu jako k adaptaci známé komiksové série, ale tohle není adaptace, to je zneuctění. Jalová tlachárna ordinérního střihu s nafouklou stopáží jednotlivých dílů, které je možné zdolat jedině tak, že se jimi prozíváte - sem tam vtipná hláška opravdu nestačí. Představitel hlavní role mi přišel hrozně protivný (jeho hlasový projev je silně iritující), dívčina sice hezká, ale děsivě prkenná a zbytek? Nemá cenu hodnotit. Trvalo mi půl roku prokousat se jednou řadou (nerad nechávám rozdělané série) a poslední dva díly série jsou fakt hrozné... ()

kareen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dovedu si dost dobře představit, že fanoušci komiksu musí být seriálem s největší pravděpodobností znechuceni a jelikož jsem pochytila, že jde o mnohem originálnější, mnohovrstevné dílko, tak je celkem chápu. Já mezi ně nepatřím, ale ani já nejsem nijak nadšená z tuctových detektivních případů typu Castla a podobných průměrnějších kriminálek. Na druhou stranu pochybuju, že na to někdo kouká kvůli nim, důležité jsou vtipné hlášky a těch je v každém dílu dostatek na to, abych si příště pustila ten další. Postavy jsou taky sympatické, nejraději mám kromě charismatického Lucifera (i když ten už to už s tou dobrosrdečností začíná trochu přehánět) sexy drsňačku Maze a malou Trixie, ale v podstatě lze říci, že mi nevadí nikdo z okruhu důležitějších postav. Nicméně uvítala jsem, že se tvůrci v posledních dílech zaměřili více na fantasy linii, protože ta je o mnoho zajímavější a proto doufám, že ji ve druhé sérii ještě prohloubí. Zatím je to jen za lepší tři, tak uvidíme jestli se to v budoucnu posune někam dále. ()

Reklama

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Trochu škoda. Začátek hodně slibný, pak to ale začalo upadat poněkud do klasicky seriálové sterility a ke konci zase o trochu stouplo, ale ty možnosti Luciferových schopností byly těžce nevyužity. Nečekal jsem a ani nečekám nějakou akci, ale ta zívačka v prostředku a lehce uspané díly ke konci tomu moc nepomáhaly. Uvidíme, co S02, bude-li nějaká. ()

jh666 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podle všeho, co jsem slyšel, Lucifer svou předlohu příliš nepřipomíná (nevím, zatím jsem nečetl), ale jako další ze série krimi seriálů s dvojicí vyšetřovatelů, kdy jeden není od policie a je na něm něco divného, to funguje dobře. Lucifer s tváří Toma Ellise je sympaťák a jeho parťacka od policie ho skvěle doplňuje. Jsem rád, že tu nechybí vtip, hlavně scéna na svatbě byla skvělá. Určitě se těším na další díly. Po pilotu 85 % Edit První série za mnou a jsem spokojený, i když byla trochu rozporuplná. Po pilotu totiž následoval trochu sešup (kromě dílů s křídly) a pak byly super až poslední díly. S předlohou to sice má společné jen jména tří postav, ale to mi nějak nevadí. Ellisův Lucifer si krade každou scénu pro sebe a i zbytek postav je nakonec fajn. Jen škoda těch propadů. Série 1 - 80 % ()

Streeper 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Toma Ellise a jeho Lucifera jsem si hned zamilovala. Některé díly jsou lepší, některé horší. Škoda, že ty detektivní případy nejsou více promyšlené, protože od třetího dílu jsem vraha uhodla hned od začátku a takhle to šlo s každým dílem. Pořád se opakuje ten stejný vzor, mohli na tom trochu víc zapracovat. ()

Galerie (173)

Zajímavosti (11)

Reklama

Reklama