Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bez jakéhokoli varování zmizí po celém světě jen tak miliony lidí. Zbudou po nich pouze šaty a osobní věci... a pocit hrůzy. Není nikdo, kdo by komukoli mohl poskytnout nějaké informace.
Pilot Ray Steele se pokouší přistát s poškozeným letadlem plným hysterických lidí, kteří viděli své blízké mizet přímo před očima. Ovšem každé letiště je plné hořících vraků, a tak mu nezbývá, než doufat, že bude moci alespoň jednou v životě ještě mluvit se svou rodinou. Jeho dcera Cloe Steele se pro změnu vydává nalézt svou matku a bratra ve světě, kde zavládlo zoufalství a chaos. A Bruck Williams bojuje s pochopením nepochopitelné zničující události. Toto je příběh těch, kteří zůstali. (Zuzik.Bubu)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (146)

Linzi 

všechny recenze uživatele

Hodnocení na ČSFD 24 %??? Nechápu!... Aneb jsem si opět potvrdil, že člověk nemá vždy ,,dát" na zdejší hodnocení uživatelů a komentářů, či první dojem z ukázek. Některé, podle mě, ne příliš dobré filmy jsou ,,v červeném hodnocení", případně ,,v modrém", a jiné, tady úplně shazované, jsou zase ,,dost dobré", jako tento. No, není to ,,náboženský" film, asi, v pravém slova smyslu, je sice žánrově odlišný, ale když to srovnám s jinými náboženskými filmy jako třeba ,,Miracles from Heaven", a nebo ,,Heaven is for Real", tak si myslím, že je tento snímek srovnatelný s těmito uvedenými, už jen kvůli podstatě věci, čili náboženství, víře. Mimochodem, je to i dost dobrý film k zamyšlení pro křesťany, neboť i ten Pastor ve filmu, se jaksi ,,do toho Nebe nedostal". Takže to není jen ,,křesťanská agitka", která zavrhuje ,,nevěřící" nebo je namířena čistě proti nim, jak by mohlo být chápáno a vyzdvihující křesťany jako ,,ty jediné pravé a vyvolené". I křesťani jsou ,,jenom lidi". ... ()

Lukoboss odpad!

všechny recenze uživatele

Náhodou jsem na to narazil v TV a začal se dívat cca od půlky filmu. A musím vlastně říct, že jsem byl velice rád, že jsem to neviděl celý. Tady není dobře vůbec nic! Scénář je totálně o ničem, jediný, co se tam vlastně dozvíme, je, že mizí náhodně lidi po celým světě. Hm, dobrý a dál? Za celou dobu se tam nestane vůbec nic, dokonce ani v závěru nedostaneme odpověď takřka na nic, až si říkám, jak je možný, že scénář psali dva lidi - na co tam museli být dva?! Ani to technický zpracování není kdo ví jaký, fakt je to hrůza. N. Cage nám zase ukázal, že vezme cokoliv. ()

Reklama

Kryton odpad!

všechny recenze uživatele

Nicolas Cage je stejně jako divák vhozen do trýznivého mučení ve formě křesťanské agitky pro tupé a jednoduché Američany. Výraz jaký má Nicolas Cage má i divák. Ta tvář jasně říká celému okolí - Zabijte mě, já už tu bolest nevydržím. Nicolas Cage byl však povolán na Zem, aby na sebe bral veškerou bolest a utrpení lidstva. Z toho důvodu se zabít nemůže. Je to náš Mesiáš, který nemůže zemřít! Zakládám církev věřících Nicolase Cage - cageologie je otevřená všem.Hodnocení OST: Jediná hudba přípustná pro věřící v Nicolase Cagea je jen jeho hlas. Vše ostatní je výtvor samotného Satana! 0/10 ()

Andersis 

všechny recenze uživatele

Ano, plno náboženských keců. Ale tenhle film konec konců o náboženství (nebo spíš o splnení jednoho proroctví) přece je. Tak se nikdo nemůže divit, že se cituje z bible. První zmizení mě docela příjemně překvapilo. A ani se mi nezdá, že Cage hraje nák mimo. Spíš si myslím, že je to už taková zarytá věc ostatních recenzantů. Protože na rozdíl o Tokarev, tady hraje docela slušně. Nenáročná průměrná zabava na zabití jednoho deštivého odpoledne. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Kejdž je prostě ta pravá alpha, kterýho nezastaví nic. Ani letadlo, ani teroristi, ani on sám. Herecké výkony ostatních (kromě alphy Kejdže) se mi až tak nelíbili.. nevím jestli to bylo tím, že ti herci byli najati z lokálního supermarketu po cestě z hajzlu, když scénarista Pad.. něco sepsal scénář, nebo jestli to bylo tím, že to herci ani snad nebyli.. sám nevím. Příběh mi připomínal ne jeden příběh, který jsem kdysi, párkrát, viděl v nějakých levnejších TVbrandarof sekcích, což oto.. nemínim se tu rozepisovat o tom, jak jsem dobrej, že jsem to dokoukal. Cage prostě je a byl a zůstane frajerem, leč tupé mu plandá na čele. Je dobrej. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (3)

  • Film získal na konferenci katolických biskupů, oddělení pro film a vysílání, známku A-III, což znamená "morálně nezávadné pro dospělé". (AGAMENON)
  • Ve filmu se krátce v roli obsluhy u letištní brány objeví mistryně světa v běhu přes překážky na 60 m Lori "Lolo" Jones. (Zuzik.Bubu)

Reklama

Reklama