Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Marilyn Manson si v novém americkém filmu francouzského režiséra a hudebníka Quentina Dupieuxe (Mr. Oizo) zahrál roli emo teenagera. Dupieux točí filmy stejně expresivně, jako dělá svou hudbu. Montuje do sebe nečekané aranže s jednoduchými beaty. I v tomto filmu rozehraje hru gagů, naschválů a parodických situací, které připomenou dávnou Policejní akademii, ale zároveň si „legraci z poldů" dělá dost nekorektním způsobem, ze kterého chvílemi až mrazí. (Artcam Films)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (124)

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Jestli to dr.horrible nazval antikomedií, tak já tomu říkám rovnou antifilm, nihilismus ve svý ryzí podobě, aneb natočili jsme si film, kde si (ne)děláme prdel z cajtů (protože už každý malý děcko ví, že EjSíEjBí), je nám úplně ukradený, co na tenhle film bude kdo říkat, vlastně je nám jedno úplně všechno, protože i když se snažíte sebevíc, stejně se vždycky najde nějakej arcidick, co vám to vomlátí o ksicht. A ani to nemusí být fízl. Jinak nejlepší na celým tomhle... filmu je, jak jinak, sám God of Fuck, Marilyn Manson, jehož retardovanej teenager posouvá herectví do novýho kosmíru, che. A já teď nevím, co s tím, že se mi něco takhle weird zatraceně líbilo... ()

mart01 odpad!

všechny recenze uživatele

Ostuda filmového průmyslu! Rád bych vyzdvihl, alespoň něco, zvlášť při této hrůze, ale tady je úplně všechno špatně. Scénář - škoda cokoliv psát. Hned z úvodu jsem pochopil, že to pravděpodobně stříhal někdo, kdo navštěvuje základní školu, přesto jsem tomu dal šanci. S herci je to hodně podobné jako u scénáře. Krátce bych se chtěl zmínit ještě o Quentinu Dupieuxovi, protože natočit něco tak špatného je opravdové umění, zřejmě to bude opravdu ten multitalentovaný filmař. ()

Reklama

verbal

všechny recenze uživatele

Dupijé je evidentní narkáč a doporučuji pouštět si jeho bizára jen tehdy, pokud se řádně naložíte ve stejné dobrotě, pod vlivem které píče a následně i močí své „filmy“. S čistou hlavou totiž utrpíte pouze příšerně jeblou a trapnou pičovinu, a to se dost se obávám, jestli jsem touto odbornou kategorizací náhodou všechny příšerně jeblé a trapné pičoviny hrubě neurazil, která je napěchována téměř nevydržitelným technem, z nějž samovolně slézají nehty, a mimořádně odpornými neherci, jimž scénář bezpochyby předepsal taky si před každou klapkou něco výživného zobnout. Ovšem v případě, že před projekcí nakrmíte absťák čímkoliv začínajícím na benzo-, metyl- nebo tetrahydro-, pošlete šedou kurvu na prázdniny a navodíte si tak stav hihňajícího se dementa, co si vyřehtá průdušky například jen při vyslovení tak banálního slova, jakým je třeba „bagr“, začnou se v té mlze, husté tak, že by se dala krájet, dít podivuhodné věci! Nejdříve to v hubě zažbluňká, v prázdné dutině zakuňká, v bedně rupne a v čelisti hrkne, a teprve potom objevíte, že ti odpudiví trapní kokoti jsou v podstatě úděsně žertovní, až k pomilování, a začnete si u té kakofonie hoblování vinylu za konstantního zvuku cirkulárky bez jakékoliv změny otáček dokonce vesele podupávat do rytmu. No, záměrně hodnotit nebudu, neboť nejsem tak sdílný jako ostatní uživatelé a nechci takhle naprudko prozradit, jestli fetuju nebo ne. ()

Simomon 

všechny recenze uživatele

Na film, od tvůrce celovečerního trháku o zabíjející pneumatice, jsem se moc těšil. A dobře jsem udělal. Ono kdyby scénář Wrong Cops zrežíroval Tarrantino,pravděpodobně by vznikla drsná gangsterovka. Takový Rodriguez by to natočil jako poctu béčkům a pokud by se toho chytnul Seth Rogen, umím si to představit i jako akční komedii. Ale Quentin Dupieux si to natočil po svém a nechal tak vzniknout nejpodivnějšímu filmu za poslední dobu. A proto taky tolik protichůdných hodnocení tady na csfd. POSLEDNÍ SLOVO: Z filmu jste buď odvaření, nebo znechuceni. Nic mezi tím. A já se bavil, konečně někdo natočil něco jinak. Musíte vidět! 4/5* ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Podobný kúsok je na Slovensku a v Čechách absolútnou distribučnou raritou, či už v rámci "komerčnej", alebo "klubovej" kinematografie. Prečo by mali byť scény vypointované? Prečo by scenár mal dávať zmysel? Prečo by sa to malo páčiť viac ako tretine divákov? Prečo by mali byť postavy aspoň trochu sympatické? Zabudnite na scenáristické poučky rovnako ako nimi opovrhuje Dupieux a podľa možnosti a jeho filmárskych limitov si vychutnajte túto hovadinku. Pokiaľ by chcel niekto k niečomu prirovnať, tak taký Fredy got fingered je niekde za rohom, ale toto je predsa len o riadny kus príčetnejšie. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • První trailer filmu byl uveden 22. listopadu 2013. (Johnny.ARN)

Související novinky

Fresh Film Fest uvede v Praze téměř 100 filmů

Fresh Film Fest uvede v Praze téměř 100 filmů

15.09.2014

Přes 90 celovečerních a krátkých snímků, které nejsou běžně v kinech k vidění, zajímavé filmové osobnosti od nás i ze zahraničí, a řadu doprovodných akcí nabídne program 11. ročníku mezinárodního… (více)

Reklama

Reklama