Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Marilyn Manson si v novém americkém filmu francouzského režiséra a hudebníka Quentina Dupieuxe (Mr. Oizo) zahrál roli emo teenagera. Dupieux točí filmy stejně expresivně, jako dělá svou hudbu. Montuje do sebe nečekané aranže s jednoduchými beaty. I v tomto filmu rozehraje hru gagů, naschválů a parodických situací, které připomenou dávnou Policejní akademii, ale zároveň si „legraci z poldů" dělá dost nekorektním způsobem, ze kterého chvílemi až mrazí. (Artcam Films)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (124)

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Jestli to dr.horrible nazval antikomedií, tak já tomu říkám rovnou antifilm, nihilismus ve svý ryzí podobě, aneb natočili jsme si film, kde si (ne)děláme prdel z cajtů (protože už každý malý děcko ví, že EjSíEjBí), je nám úplně ukradený, co na tenhle film bude kdo říkat, vlastně je nám jedno úplně všechno, protože i když se snažíte sebevíc, stejně se vždycky najde nějakej arcidick, co vám to vomlátí o ksicht. A ani to nemusí být fízl. Jinak nejlepší na celým tomhle... filmu je, jak jinak, sám God of Fuck, Marilyn Manson, jehož retardovanej teenager posouvá herectví do novýho kosmíru, che. A já teď nevím, co s tím, že se mi něco takhle weird zatraceně líbilo... ()

TheDon 

všechny recenze uživatele

A jebat, mně se to líbilo jako prase. Krysoprodávající fízl poslouchající tekkno nářezy od mistra Oáza, vopuchlej Marilyn a další výběr těch největších lůzrů a trotlů co si člověk dokáže představit. Super. S kriminálkou to má pramálo společnýho, komedie to taky moc není, spíš tragikomický. Kupodivu i nějakej ten gore proběhl a já jsem fakt spokojenej minimálně na 75%. P.s: Nechápu jaktože není napsaná v obsahu herců bloňdatá officer Holmes- Arden Myrin. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Musím tomu určitě přiznat že v záplavě šablon se jedná o svéráz jako prase. Cajti kouří trávu, dílujou drogy, skládají disco hudbu, půlka je homo a druhá píchá ve službě, střílí po sousedech, chtějí čučet ženským na kozy na ulici a mávají při tom bouchačkou.... Prostě takové fízly jen tak někde nenajdete. Nejvíce mě pobavila scéna kdy jde jednooký policajt s polomrtvým chlápkem za hudebním producentem (Kurt Fuller). 60% ()

BlackTom odpad!

všechny recenze uživatele

V rámci učesanej novej formy ČSFD a vyjadrovania sa v tomto totalitnom režime, napíšem len toľko: tento film mi navodil pocit, akoby mi niekto 82 minút kadil do hlavy a poslednú minútu sa snažil prestrčiť všetok ten bordel zvonom, zrejme aby sa tam ešte zmestilo tých pár potitulkových a medzititulkových bobkov. Quentin Dupieux je evidentne veľmi, veľmi, ale naozaj veľmi chorá osoba. Predpokladám, že hudba použitá v tomto fekálnom marase bola taktiež autorská (ako na hajzľovej selvetke napísaný scenár) a tak len skvelo dotvorila to posledné, čo tejto sracej metafore chýbalo. Pretože smrdí to už zdiaľky... Ako vylepšenie nálady doporučujem Marilyna Mansona a jeho This Is The New Shit! ()

Jara.Cimrman.jr odpad!

všechny recenze uživatele

S nevtipnými komediemi se roztrhl pytel a tak musím před tímto snímkem smeknout. Ve velké konkurenci je pro mne jasným vítězem. Nezasmál jsem se ani jednou a za třešničku na dortu považuji to, že mi za naprostou většinu postav bylo po celou dobu trapně. Velká gratulace panu režisérovi Dupieuxovi. Pokusím se zapamatovat si jeho jméno, abych se s jeho dalšími díly nikdy nesetkal a abych tak zabíjel čas poněkud humánněji. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • První trailer filmu byl uveden 22. listopadu 2013. (Johnny.ARN)
  • Film měl celosvětovou premiéru na filmovém festivalu Sundance 20. ledna 2013. (Johnny.ARN)

Související novinky

Fresh Film Fest uvede v Praze téměř 100 filmů

Fresh Film Fest uvede v Praze téměř 100 filmů

15.09.2014

Přes 90 celovečerních a krátkých snímků, které nejsou běžně v kinech k vidění, zajímavé filmové osobnosti od nás i ze zahraničí, a řadu doprovodných akcí nabídne program 11. ročníku mezinárodního… (více)

Reklama

Reklama