Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Konec 19. století. Osudy fanatického náboženského vůdce, šerifa a bývalé prostitutky se začínají proplétat do krvavého trojúhelníku na drsných pláních Nového Mexika. (Jocker94)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (44)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,ŽENA, KTERÁ ODPOVÍDÁ POPISU, ZANECHÁVÁ DNESKA TĚLA PO CELÉM MĚSTĚ…“ /// Divoká země, ve které Bůh dobře nechrání slabé... Scénář není žádný nóvum, ale zajímavej je padouch, stejně tak podivínskej šerif Harris a úplně nejvíc je třeba si přiznat, že mám rád, když sympatická paní mává v ruce zbraní, páč už ji nebaví nechat se sebou vyjebávat. A sračky na to, že netancuje tak lehce jako Uma Thurman. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Mám rád filmy, kterým vévoděj magoři. 2.) Jsem spíš na ty mstivější holky. 3.) Thx za titule ,,jives“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ * ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

Heh..tak tie charaktery i priamociaro plynuci dej, kde sa s nikym, s prepacenim, neseru, si ma ziskal. Vsetky tri ustredne charaktery su zahrane bravurne. Ten mormonsky fanatik mal ten spravne sialeny, Bohom odobreny zamer, byvala "spolocnicka" bola nalezite pritazliva a nekompromisna s presnou muskou a peknymi fialovymi satockami. A oboch, aspon teda v mojich ociach, jednoznacne tromfol "forenzny technik a serif v jednej osobe, polosialeny tanecnik a chladna hlava v podani pana Eda Harrisa. Jenoduche priamociare, drsne, uprimne a hlavne zabavne. Odporucam. ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

Fanatická kudlanka, artritický šerif a mstivá štětka v podivném duchhovním westernu, který je sice dějově plochý jako hrudník dvacetileté gymnastky, avšak v rámci žánru poměrně drsný a vcelku odsejpá. Takže pokud nepohrdáte tisíckrát viděným a za pár šupů natočeným klišé, je to rozhodně lepší než drátem do oka, překoná to snad i kopanec do koulí a dokonce bych se nebál říct, že je to i kapku zábavnější, než si po večerech dělat žiletkou zářezy do předloktí. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Zábavná jednohubka, která mou sbírku revenge-story rozšířila o další vydařený kousek. Klasická jednoduchá osnova, do které jsou dosazeny výrazné a originální postavy, nabízí zábavnou a současně hodně drsnou podívanou kde dlouhý rozjezd vyvažuje dynamická kamera a slušne odsýpající tempo. Isaacs si padoucha střihl s naprostým přehledem, Ed Harris je dokonalý a myslím, že bych tuhle postavu chtěl vidět v dalším filmu, kde by byl hlavní postavou. A Junuary Jones? Jako nekompromisní zrzka s kvérem a přesnou muškou nemá chybu. Jistě, má to své mouchy, ale ty k Divokému západu patří, tak proč si jich všímat. ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Netypický příběh z divokého Západu mě potěšil. Dobře se na to dívá a jen málo chybělo, abych tomu dal plný počet bodů. Náboženský fanatik a vůdce své komunity zneužívá své moci nad svými "ovečkami" a dovoluje si prakticky všechno, co ho napadne. Ve jménu Boha vraždí, znásilňuje a užívá si svého bohatsví. Ale jen do chvíle, než naštve jednu mladou dámu. A to finále je pak opravdu sladkou pomstou. Zábavu a kvalitu do filmu vnáší příchod nového šerifa Cornelia Jacksona, který se chová, jako takový westernový Colombo. Suma sumáru čtyři zasloužené hvězdy. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v amerických lokacích Santa Fe, Abiqiuiu a Novém Mexiku. (rafix)

Reklama

Reklama