Reklama

Reklama

Lake Bell (Hlavně nezávazně) září ve filmu Hlas, zábavné a dojemné komedii o hlasové trenérce, jež se snaží uspět v nemilosrdném prostředí dabingových herců, a kterou čeká přímý souboj s nekorunovaným králem v oblasti namlouvání filmových trailerů — jejím vlastním otcem. (Bontonfilm)

Videa (5)

Trailer

Recenze (52)

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Můj první film z prostředí né dabingu jako takového, ale dabingu pro úpravu filmu a drobné scény, které jsou v okolí... :) Je to zajímavé, jednoduché a příběh není sice nijak ohromující, ale to se mi na tom líbilo právě nejvíc - bylo to takové realistické a prosté :) :) Dabing mě odjakživa fascinuje, proto se mi líbila alespoň takováto drobná vsuvka do tohoto prostředí :) A slečny, které mluví jako by jim někdo stál na noze v závěru filmu? :) Skvělý nápad a skvělé budování vlastní budoucnosti a to vše jen díky tomu, jakou máte intonaci hlasu :) ()

castor 

všechny recenze uživatele

Lake Bell napsala, produkovala i zrežírovala tenhle malý kus, ve kterém dle očekávání odehrála i hlavní úlohu. Známe ji hlavně jako vedlejší postavu z vesměs průměrných snímků, často také propůjčuje hlas v nějakém animáku. Tady na to jdeme zase krapet jinak a poměrně neotřele, nicméně se toho nakonec moc zajímavého, zábavného nebo jinak výjimečného nestane, abychom mohli snímek nahlížející pod koberec filmových upoutávek udržet v paměti trochu déle. Hlavní hrdinka nicméně slušná. Samozřejmě nutné vidět v originále. ()

Reklama

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Opäť zaujímavý film, čo ukazuje stránku, o ktorej možno málo kto vie. Dabing ako taký sa riadi pravidlami, svojimi vlastnými pravidlami a pre ženu, ktorá by mala preraziť celosvetovo je to tam ťažké. Obzvlášť, keď sú tam mužské legendárne hlasy. Takže veľmi príjemné nahliadnutie do zákulisia tohto biznisu. 2 z 5 ()

curfew77 

všechny recenze uživatele

Příjemná polonezávislá feelingovka z pera a rukou jediné dámy, jejíž jméno si milerád zařadím do seznamu tvůrců hodných pozornosti. Momentální padesátiprocentní hodnocení je hodně nespravedlivé, protože IN A WORLD je mnohem chytřejší a zábavnější film, než odhadem tři čtvrtiny hollywoodské produkce - ale jde o zábavu inteligentní a místy dost ironickou, což není pro každého. Za mě 75 %. PS: Rob Corddry, můj oblíbenec z BALLERS, opět na jedničku, a to tady nemá zdaleka jen komické povinnosti, nýbrž taky skvěle fungující dramatickou scénu. PPS: Použití Tears For Fears do závěrečných titulků vystihuje tenhle film naprosto přesně. ()

V.Silver 

všechny recenze uživatele

Těšil jsem se... a moje očekávání byla přehnaná. In a World... je film k nedělnímu odpoledni, kdy se vám fakt nic nechce a řešíte, jak zabít čas. Párkrát se u toho uchechtnete a zbylou dobu se budete divit tomu, jak někdo mohl natočit něco tak strašně zbytečného, a přitom s tak skvělým námětem. Nevtipné, nezábavné, neinteligentní. 40% ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Všechny studiové scény byly natočeny v legendárním Marc Graue Voice Studio v Burbenku. Ve filmu divák pozná Studio A, Studio 4, chodby, recepce, kuchyň a nahoře vstup do Studia 3. Dále se filmovalo v Los Angeles, a to po 20 dní. (rafix)

Reklama

Reklama