Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Joe a Bambini patří na Divokém západě k pěkným výlupkům, málokdo ale tuší, že oba psanci jsou ve skutečnosti bratři. Když se pak po letech konečně sejdou v domě své máti, musejí odpřisáhnout, že se o sebe navzájem postarají. Bambini dostane za úkol naučit lenivého karbaníka Joa pořádnému řemeslu jako je přepadání dostavníků nebo krádeže koní a Joe má zas tahat své prchlivého bratra z problémů. A protože každý přistupuje ke svěřenému úkolu po svém, zamotá se sourozenecká dvojice do složitého plánu s převleky za vládní agenty a podivnou misií, kde mniši místo rozhřešení rozdávají monokly... Ve volném pokračování bláznivého westernu Pravá a levá ruka ďábla (1970) se opět sešlo herecké duo Bud Spencer a Terence Hill pod režijní taktovkou Enza Barboniho. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (200)

monolog 

všechny recenze uživatele

Trošku slabší pokračování úspěšnýho snímku Pravá a levá ruka ďábla. Není tu tolik rvaček ani střeleckejch soubojů a celý mi to přišlo takový utahanějí, než první díl. A taky míň kostýmně propracovaný. I když to není ztráta času a je to zábavnej film, to horko a smrad a tvrdost lidí na mě tolik z tohohle filmu netáhla, jako z jeho staršího brášky. I zápletka mi přijde trošku opakovaná. A hlavní záporák mnohem nemastnější. A humoru ubylo taky hodně. Takže to teď vlastně vypadá, že je to ztráta času. Jenže není. ()

adamix 

všechny recenze uživatele

Ruky boli lepšie v bitkách, ale tento film je skvostný vďaka GENIÁLNYM hláškam. Nič zábavnejšieho pri tvorbe dvoch hereckých legiend nenájdete, pretože toto je vrchol ich zábavy. Smial som sa tri štvrtiny filmu a ešte teraz mi z toho slzia oči. Prvý film je však stále mojou najväčšou srdcovkou. ()

Reklama

Devadesát Dva 

všechny recenze uživatele

"Mmmmm..." "Mmmm." Bud 'Zaříkávač mul' Spencer. "Začal si najednou povídat sám pro sebe." Tohle je až z druhé poloviny, ale má to tak deset slušných momentů a to není, na dnešní poměry, málo. Jedna z těch povedenějších kolaborací slavného dua, které by ale přeci jen slušelo trochu střihu, ale už úvodní scéna, kdy se divákům představí napřed Spencer a pak Hill tím, že vyjebou s pistolníkama, okradou je a sežerou jim fazole ("Odhoďte fazole... eee. opasky!"), což je jako nekonečný a opakující se vtip ve variacích nejen tohohle filmu, je true comedy gold, stejně jako klasický trademarkový styl, kdy udělají z Hilla trickstera, co švejkuje a trollí, zatímco Spencer je popichovaný ubručený medvěd. Má to všechno, co člověka na dvojici S&H baví a je to v jejich nejsilnějším období. "Nemůžeš nás přece jen tak zabít." "Upřímně ti řeknu, že nevím... já teprve začínám. Co se obvykle dělá v takových případech?" "Na tvým místě bych šel a na všechno zapomněl. Dělali jsme si srandu." "Jo! Jasně." "To nejde. Víte co, začněte se prát a vítěze pak nechám naživu. Tak dělejte. No do toho. Do toho, hoši." (...) ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Pokračování filmu pravá a levá ruka ďábla. Tentokrát se Bambíno či chcete Drobeček a Joe vydají navštívit rodný domek a rodiče. Ač se nemají rádi stejně jsou nuceni slíbit ,že spolu budou kráct koně a jedou teda loupit ,jenže místo loupení jsou nuceni konat dobro a vyprášit bandu grázlů. Musí se vydávat za agenty vlády. Ps-nejvíc mě rozesmálo ,když rodiče vyčítají Joe " Proč jsi nenapsal matce?" ptá se otec a Joe odpoví " Jednak neumím psát a pak vy stejně neumíte číst" otec na to " to je dobrá výmluva" poněkud paradoxní bylo ,že když se pak dostanou do města ,tak si čtou odjezdy dostavníků.(poněkud divné ,když neuměli psát a číst). Přesto skvělá westernová komedie s oblíbenou dvojicí. ()

PlayEasy 

všechny recenze uživatele

Výsledky z ostatních webů: IMDb - 7,3/10 | Rotten Tomatoes: Tomatometer - ?, Audience Score - 81% | FDb.cz - 76.5% | Velmi důstojné pokračování Pravé a levé ruky ďábla, které se dostalo na zhruba stejnou úroveň jako jednička a to díky (jako vždy) skvěle fungující dvojce Bud a Terence, kteří se opět naprosto výborně vrátili do svých rolí Bambina a Joea, a i když je tento film možná trošičku méně akční pokračování, tak skoro vždy má čím zaujmout a spousty scének (hl. tu karetní) jsme si užili a několikrát jsme se od srdce zasmáli a to byl účel... 75% ()

Galerie (19)

Zajímavosti (13)

  • Matku Buda a Terence zde ztvárnila herečka Jessica Dublin. Ve skutečnosti by ale nikdy nemohla být jejich matkou, protože když se Jessica narodila, Budovi již bylo dvanáct let a Terencovi tři roky. (Stocki)
  • Po tom, čo sa Trinity (Terence Hill) a Bambino (Bud Spencer) nechali podplatiť Parkerom, vrátili sa do San Jose. Scéna ich návratu ukazuje ako sa nesú na koňoch a niekoľko metrov pred nimi kráča staršia žena v tmavomodrom oblečení. V ďalšom prestrihu, keď ich kamera sníma oveľa bližšie, vidieť, že žena v tmavomodrom oblečení kráča nelogicky za nimi, navyše po pravej strane vidieť muža ako ide na koni, hoci v scéne predtým žiadny iný muž na koni nešiel. (AxelWers)
  • Natáčelo se v Itálii, v oblasti Abruzzo, konkrétně v okolí náhorní planiny Campo Imperatore v provincii L'Aquila. (Stocki)

Související novinky

Zemřel Bud Spencer

Zemřel Bud Spencer

28.06.2016

V 86 letech nás v pondělí opustil legendární italský herec Bud Spencer. Parťák Terence Hilla se zamlada věnoval plavání a vodnímu pólu (dotáhl to až na dvě olympiády), v roce 1951 se ale dostal před… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno