Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Joe a Bambini patří na Divokém západě k pěkným výlupkům, málokdo ale tuší, že oba psanci jsou ve skutečnosti bratři. Když se pak po letech konečně sejdou v domě své máti, musejí odpřisáhnout, že se o sebe navzájem postarají. Bambini dostane za úkol naučit lenivého karbaníka Joa pořádnému řemeslu jako je přepadání dostavníků nebo krádeže koní a Joe má zas tahat své prchlivého bratra z problémů. A protože každý přistupuje ke svěřenému úkolu po svém, zamotá se sourozenecká dvojice do složitého plánu s převleky za vládní agenty a podivnou misií, kde mniši místo rozhřešení rozdávají monokly... Ve volném pokračování bláznivého westernu Pravá a levá ruka ďábla (1970) se opět sešlo herecké duo Bud Spencer a Terence Hill pod režijní taktovkou Enza Barboniho. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (200)

vesper001 

všechny recenze uživatele

Tak takhle. Není jeden, ale dva. A žádný z nich není malý, unavený, ani Joe. Oba jsou špinaví, zpocení, švorcoví a hladoví násilníci a nesmiřitelní sourozenci, jejichž otec je smrdutý ožungr a nemakačenko a máti šlapka na odpočinku. Zápletku vždycky zapomenu minutu po závěrečných titulcích, ani žádnou konkrétní hlášku si zpětně nevybavím, ale stejně se při těchhle fazolových mlátičkách pokaždé mimoděk usmívám. ()

Henry Morgan 

všechny recenze uživatele

Skutečně jedna z lepších komedií této dvojice. Ať už počítám filmy vsazené do současnosti nebo westerny. Skutečně velmi zábavné. Navíc mě potěšil děj, protože držel linku a neodbočoval, ani se neztratil. Sice na konci byla opět nekonečná bitka s velmi známou choreografií(jeden by řekl, že si to vymýšlí sami), ale to k tomu patří. Prostě dobré. v tomto žánru jeden z lepších. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Pokracovanie filmu Pravá a ľavá ruka diabla ma bavilo ovela menej. Zapletka je menej zaujimava. Väcsinou sa sklada len z epizodiek, ktore su pospajane dost nezazivne. A aj tie epizodky nie su dvakrat zabavne. Oproti jednotke film postrada tu skvelu pohodovu atmosferu a aj hudba je ovela horsia. Uvodna pesnicka je doslova hnusna. Bitiek tu znova nie je vela a ked uz na ne dôjde, tak su iba priemerne. Tuctove fackovacky, ktore nenadchnu ani choreografiou ani humorom. Vysledkom je priemerny film, ktory sa oplati vidiet jedine ak mate radi tuto sympaticku dvojku, ktora to svojou charizmou cely cas drzi aspon na hrane pozeratelneho priemeru. 5/10. ()

janek85 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je jeden z mých oblíbenějších westernů, i když jsem jich viděl málo, protože mě vůbec nebaví, ale dobrým westernem byl Mé jméno je Nikdo a taky ušlo Podivné dědictví. Mně tohle jako pravý western nepřišlo, spíše jako špagety western. Malý unavený Joe se velice podobá svým dějěm a scénami filmu Mé jméno je Nikdo, ale Mé jméno je lepší, má lepší, legračnější scény a celkově je lepší. U Joa se mi líbily role, Bud Spence a Terence Hill, to jsou špičkoví herci, opět nezklamali. Ve filmu se taky objevují bitky, jež jsou skoro v každém filmu se Spencerem a Hillem.. Taky byla nádherá hudba. Ve většině westernů je vždy vynikající hudba, obzvlášť ve Vinetouovi. Jak to celé schrnu, tak Joe mě nezklamal. 72% ()

Mitisko 

všechny recenze uživatele

Dobrý scenár, jednuduchý príbeh, neuveritelne dobré dialogy a super hlášky. Herecké výkony Terenca Hilla a Bud Spencera ani nemusím komentovať proste dokonalé. Najlepšia scéna v reštavrácii! Film som videl asi 100x no už sa teším na jeho znovupozretie! Hodnotenie jasných 5* nič viac nemože westernovka mať ()

Galerie (19)

Zajímavosti (13)

  • Film měl mimořádný komerční úspěch především v Itálii a Německu, kde se dostal na první příčky v návštěvnosti kin (v obou zemích je dohromady vidělo v kinech přes 26 miliónů diváků). Překvapivý je výrazně menší zájem ve Španělsku, kde přitom podobné filmy patřily k oblíbeným.Tady, stejně jako ve Francii, vidělo film něco málo přes tři milióny diváků. (argenson)
  • Scéna v restauraci rozesmála diváky v severní Evropě natolik, že značná část z nich musela být hospitalizována. (Jizni Tlapa)

Související novinky

Zemřel Bud Spencer

Zemřel Bud Spencer

28.06.2016

V 86 letech nás v pondělí opustil legendární italský herec Bud Spencer. Parťák Terence Hilla se zamlada věnoval plavání a vodnímu pólu (dotáhl to až na dvě olympiády), v roce 1951 se ale dostal před… (více)

Reklama

Reklama