Reklama

Reklama

Blb a blbec

  • Česko Průseráři (více)
Trailer

Obsahy(1)

Můj milý synu Travisi, dlouho jsme se neviděli, Vánoce se blíží a my bychom se měli zase sejít... Všechno začíná tímto dopisem s maminčiným přáním a zmínkou o tajemném pokladu. Informace o pokladu se stává veřejným tajemstvím a všichni si dělají plány. Začíná western plný divokých jízd, přestřelek a nezvládnutelných situací. Jak dopadne honba za pokladem, se všichni dozví až o slavnostní vánoční noci. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (91)

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Kdo umí, ten nekouká a nepomlouvá. A tady ti dva pánové prostě umí. Jeden se může na druhého spolehnout v každé scéně, když si trochu nerozumí, tak si to vysvětlí a frčí dál za dalším dobrodružstvím. Jsou koediální, akční, westernově ladění, ve filmu si i pospí, odpočinou, aby v další scéně ztropili zase pěkné alotrium. Průserů není nikdy dost, ale mohlo jich být ve filmu ještě víc. (7.3.2011) ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Posledni spolecnej film Spencera a Hilla, takze jsme cekal jen nejakej odvar z jejich slavnejsich kousku, ale dockal jsem se fakt skvelyho filmu. Prvni pulhodinka je fakt dokonala a pak tempo krapet zpomali, ale na kvalitu filmu to nema vyraznejsi vliv. Vtipy tu jsou opravdu povedeny a i kdyz se nejakej opakuje treba vickrat, porad pusobi vtipne. Terrence je porad ve forme a strili snad jeste rychlejc nez za mlada a Spencer, i kdyz vypada dost na sracky, porad umi nekoho paradne prastit po hlave. Navic tu je skvela hudba a super zaverecna bitka. Ke konci uz zacne bejt film krapet moc dojemnej, ale neni to nic tak strasnyho, aby to zkazilo zazitek z filmu. Jen ta matka vypadala fakt priserne. ()

Reklama

O´Neill 

všechny recenze uživatele

Terence s Budem opravdu umí, a Terence i za kamerou. Opravdu perfektní konec jejich společné kariéry, takto skončily společné filmy dvou největších legend. Neřeknu skvělá hudba, nebo super atmosféra. Řeknu nádherná hudba, s překrásnou atmosférou! Prostě toto bylo něco opravdu krásného, a nikdy na to nezapomenu. Karlos80, ripo a všichni kteří na tento film nadávají: Pánové, vy jste nic nepochopili, nechápete o čem tyhle filmy jsou a kritizujete je, protože nedokážete tuhle pecku ocenit. A kdyby někde byl žebříček TOP NEJHORŠÍCH KOMENTÁŘŮ, jsem si jistý že by jste se umístili na špici ;) ()

Gig 

všechny recenze uživatele

Pravá a levá ruka ďábla po “dvaceti” letech. Vše by ušlo až na to nejpodstatnější - nevím zda se dívám na ty rychlé kolťáky a western nebo na rodinný film. Jakoby film nevěděl čím má být. Zda se na něj budou dívat malé děti nebo kdysi děti odkojené soaghetti westerny a těmi dvěma - Spencerem a Hillem. Je tam dost dobrých scén, ale plno zbytečných jako scény z dětmi. ()

KoRner 

všechny recenze uživatele

Hlášok je síce dosť, postarším pánom však už chýba tá energia, s ktorou sa púšťali do bitiek vo svojich najslávnejších filmoch. Film je stavaný skôr na zimné sviatky, čo už mi k týmto dvom komikom nejak nepasuje. Bud je asi 2x väčsí ako pred rokmi a Terence už trošku starý na postavu večného milovníka. Takže kvôli heftom z prvej polovice za 3*. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (2)

  • Jedná se o poslední snímek, ve kterém se bok po boku sešla dvojice Terence Hill a Bud Spencer. (korbitch22)

Reklama

Reklama