Reklama

Reklama

Dva výtečníci

  • Česko Dva poldové (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Bud Spencer a Terence Hill v roli policistů proti své vůli. Nouze a neustálé potíže s mafiány a jinými nepoctivci přivedou Buda do řad policistů, kteří navíc mají tak krásné motorky. V podstatě podobně je na tom i Terence. Brzy však poznají, že služba u policie byla jejich největším životním omylem. Dělají tedy všechno pro to, aby se uniformy zbavili. Ale vždy u nich nakonec zvítězí smysl pro spravedlnost. (Levné knihy)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (208)

predators 

všechny recenze uživatele

A je to tady zase, tuto dvojku můžu. Další příběhy tenkého a velkého, tentokráte v rolích flroridských policistů. Jejich neotřelé bitky jsou nezapomenutelné a já jsem se u těch "dnešních" dobře bavil. Jasně, většinou je to plácání do vzduchu, ale některé údery a pády jsou perfektní:-) Hlášky mladého tygříka a bitky velkého draka jsou prostě špica:-)Bouchni jej do břicha:-)70% ()

MJMilan 

všechny recenze uživatele

Terence a Bud se tentokráte snaží na začátku filmu dostat nějakou práci, jenže nikdo pro ně nemá v tomto směru pochopení, tak nezbývá nic jiného, než naplánovat loupež. Ale jak už to v komediích bývá, nic není tak lehké jak se zdá a tak se Terence a Bud nešťastnou náhodou místo zločinců stanou policisty. Během jejich práce se dostanou k čínské rodince která hledá ztraceného strýčka, kterého bohužel oba výtečníci viděli před návštěvou mrtvého na policejní stanici. Ukáže se, že strýček byl zapleten do obchodu s drogami... nezbývá, než dané situaci přijít na kloub. Ve filmu nechybí řada klasických bitek bez kterých by to už ani nešlo. ()

Reklama

topi 

všechny recenze uživatele

Nenáročná bláznovina plná absurdních situací, tolik typických pro tuto sympatickou dvojici. Když bych měl charakterizovat spolupráci Terence Hilla a Buda Spencera, byl by to právě tento film Dva výtečníci. Prostě klasa. Klasa je i hudba bratří De Angelisových. Povedený je též dabing, Svatopluk Skopal/Terence Hill, Jan Schánilec/Bud Spencer. A v neposlední řadě potěšilo obsazení porno hvězdy Laury Gemser. ()

špaček421 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších, nejzábavnějších a nejpohodovějších filmů Spencera a Hilla. Pokaždý zlepší náladu. Už od úvodních titulků se záběry na prosluněné Miami s tou veselou písničkou, přes demolici aut ("Mám sehnat další auto?" "Ne, sežeň taxíka!"), pokus o odvoz Spencera do blázince ("To není město, ale záchodová mísa."), pokus o vyloupení policejní stanice, výcvik ("To jsem ho naučil já"), rvačku v hospodě, první samostatné akce... všechno až do konce je to neskutečná sranda. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Největší problém tohohle filmu je, že v něm je jen málo bitek. Přesně těch bitek, který dvojici Terence Hill a Bud Spencer proslavili a v podstatě dělaj všechny jejich filmy. Sice jich přece jenom pár najde, ale ve dvou hodinách se zase lehce ztratí a neustálý narážky Hilla na Spencera bohužel moc nedostačujou. Ale zase na druhou stranu nemůžu říct, že bych se u toho nebavil, ale v jejich tvorbě jen průměr ()

Galerie (121)

Zajímavosti (14)

  • Během rvačky na bowlingu bouchá Matt Kirby (Terrence Hill) protivníky kuželkami. Je ale možné si všimnout, že kuželky nejsou z pevného materiálu a ohýbají se. (KdG)
  • Ve scéně v márnici říká Matt (Terence Hill), že Číňana potkal včera na molu, což není možné, když jejich výcvik byl už u konce. (tommyvercett)

Reklama

Reklama