Reklama

Reklama

Dva výtečníci

  • Česko Dva poldové (více)
Trailer

Obsahy(1)

Bud Spencer a Terence Hill v roli policistů proti své vůli. Nouze a neustálé potíže s mafiány a jinými nepoctivci přivedou Buda do řad policistů, kteří navíc mají tak krásné motorky. V podstatě podobně je na tom i Terence. Brzy však poznají, že služba u policie byla jejich největším životním omylem. Dělají tedy všechno pro to, aby se uniformy zbavili. Ale vždy u nich nakonec zvítězí smysl pro spravedlnost. (Levné knihy)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (208)

HiddenDragon 

všechny recenze uživatele

"Jmenuji se McCarthy" "Ja ne!" "To mas hezky jmeno, takovy kratky" :) Klasicke komedie moc rad nemam, vzdycky mi to pripadalo jako zanr pro blbce :) A nikdy jsem nemel v oblibe filmy s Budem Spencerem a Terence Hillem, protoze mi vzdy prisly postavene jen na radoby legracnich "hospodskych" bitkach, ktere doprovazi ruchari umelymi zvukovymi efekty facek, padu apod. A i tady takove bitky jsou, ale kupodivu jsem vydrzel koukat na cely film a byl prijemne prekvapen, ze mezi temi inscenovanymi rvackami je fura vtipnych hlasek a kamenaku. A to nemusi byt ani vysloveny, staci gesta nebo naznaky. I samotna zapletka je spravne ujeta...dva krupani a lumpove z Miami se hrou osudu nejen stanou policisty, ale dokonce jim to skvele jde, i kdyz nepouzivaji zrovna ortodoxni metody :) Fakt jsem se bavil, nebylo to vubec trapne a prijde mi ze slavna Policejni akademie odtud i leccos prevzala... ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Už kdysi se mi líbil jako jedna z nejlepších Spencer-Hillovek a stejně tak jsem si ji užil i tentokrát. Pohodovka o dvou nedobrovolných policajtech je plná fórků, skvělých scén (přepadení, ruská baronka, auta) a zábavných rvaček, ve kterých Bud předvádí své klasické "facáky" a umí to i s bowlingovou koulí, zatímco jeho parťák předvádí dokonalou práci s kuželkami. Smíchy jsem se sice nesvíjel, ale úsměv mi setrval na tváři od titulků do titulků a mezi monitorem a židlí vládla dokonalá pohoda. ()

Reklama

pytlik... 

všechny recenze uživatele

1. Bud Spencer a Terence Hill dokazují, že jedna rána do zubů sice všechny problémy světa nevyřeší, ovšem rána do zubů kombinovaná s následným úderem na žaludek již ano. 2. Bud Spencer a Terence Hill jsou dokonalejší než bůh. Jeho mlýny melou pomalu, zato ty jejich velice rychle. Do pěti minut od spáchání špatného činu je padouch ztrestán. Mimochodem, z toho by si třeba taková Rowlingová mohla vzít příklad. 3. Co vznikne, když se zkříží Terence Hill s Budem Spencerem? Chuck Norris. A co vznikne, když se zkříží Terence Hill s papežem? Svatý kopeček u Olomouce. 4. Film názorně ukazuje, proč Itálie na rozdíl od Německa nikdy nemusela své ekonomice vypomáhat vyplácením šrotovného. ()

PavelZava 

všechny recenze uživatele

Z dřívějších dob jsem znal jako "Dva výtečníci" a vždycky jsem měl rád spíš Terence Hilla než Buda Spencera, dneska (jak tloustnu) to vidím spíše obráceně, je to legrace. Pár ftípků : Hele kámo jedeš po špatný straně. Traktory jezdí vpravo. | Uhni ty prcku ukecanej ! | Já jsem Matt Kirby.Já ne ! | Naskoč si baloune tlustej. | Máme rande s dvěma kočkama a né s takovým tučňákem ! ()

villon17 

všechny recenze uživatele

Nápad novy dávat každou neděli v půl desátý Hilla se Spencerem se fakt poved. Pže tak akorát vstanu, nemám co dělat, tak zapnu telku a parádně se bavim. Klucí házej jeden fórek za druhym (zvlášť když se teprv seznamovali) a pak dou v klidu dál, když se na bůhvíjak dlouhou dobu upíšou službě, který se vysmívali. Na konci sem pak veselá, pobavená a příjemně naladěná na zbytek dne. Jen tak dál. ()

Galerie (121)

Zajímavosti (14)

  • Během rvačky na bowlingu bouchá Matt Kirby (Terrence Hill) protivníky kuželkami. Je ale možné si všimnout, že kuželky nejsou z pevného materiálu a ohýbají se. (KdG)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno