Reklama

Reklama

Dva výtečníci

  • Česko Dva poldové (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Bud Spencer a Terence Hill v roli policistů proti své vůli. Nouze a neustálé potíže s mafiány a jinými nepoctivci přivedou Buda do řad policistů, kteří navíc mají tak krásné motorky. V podstatě podobně je na tom i Terence. Brzy však poznají, že služba u policie byla jejich největším životním omylem. Dělají tedy všechno pro to, aby se uniformy zbavili. Ale vždy u nich nakonec zvítězí smysl pro spravedlnost. (Levné knihy)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (208)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Opravdu jeden ze spencerhillovských vrcholů. Stopáž tentokrát nevadí ani v nejmenším, protože ve filmu se stále něco děje a to "něco" není nikdy stejné jako to, co se dělo před chvílí. Já osobně mám ze všech těch výborně vymyšlených situací a perfektně vygradovaných fórů nejraději scénu s hospodskou rvačkou, ve které se Terence Hill vydává za invalidu a Bud Spencer hraje retardovaného hluchoněmého - to je vážně skvost. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Vydarená, zábavná talianska (to je dosť dôležité) akčná komédia so spoľahlivým duom Hill/Spencer. Akonáhle sa občas osamostatnili, nevyšlo im to, ale keď držali pokope a stáli proti presile, skoro (hoci sa našli temné výnimky) vždy to bola skvelá zábava. Vychutnajte si scénu, v ktorej jeden hrá chromého a druhý hluchonemého. ()

Reklama

Compadre 

všechny recenze uživatele

Po "Jestli se rozzlobíme, budeme zlí", asi nejlepší komedie Buda Spencera a Terence Hilla (a to už je co říct)...tenhle film prostě miluju a cítím k němu obrovskej respekt...měl jsem ho hrozně rád už jako malej a budu ho mít rád až do smrti...o tom nepochybuju..."svět je jedna velká záchodová mísa." ...a navíc je to i pravdivý... ()

Slavníkovec 

všechny recenze uživatele

Zábavná komedie Terence: "Já jsem toho čínana už někdy potkal." Bud: "A to v poloze vertikální?" Terence: "tehdy ještě horizontální, tedÿ diagonální." "Nedávejte tam peníze je to rozbitý, tak proč na tom není nazev že je to rozbitý, protože by lidi pak tam nedávali peníze." Bud Spencer a jeho typické facky, které by lámaly mrakodrapy a silně charismatický a okouzlující elegán duší i srdcem, intelektuál Terence Hill. Prostě klasika. ()

kwoky 

všechny recenze uživatele

Přemýšlím, čím to je, že tenhle film působí tak "jinak". Možná jsou to dlouhé scény, což dnes ve filmech není tak časté (spíš frčí častá změna prostředí, aby se divák měl pořád na co dívat). Možná dlouhé "bojové scény", kdy do sebe protivníci buší jen rukama a to ještě tak nějak "sportovně", nezákeřně. Nebo to, že i zničení auta může být vtipné. A možná všechno dohromady. Nejvíc se mi ale líbí scénář - ten by dnešní filmař zvládl natočit i do půlhodinového snímku. Ale tím by se vytratila ta zvláštní poetika a lehkost, jakou na mě tento film působil. Závěrečná bitka a scéna "mrzák v bistru" neměly chybu. ()

Galerie (121)

Zajímavosti (14)

  • Během rvačky na bowlingu bouchá Matt Kirby (Terrence Hill) protivníky kuželkami. Je ale možné si všimnout, že kuželky nejsou z pevného materiálu a ohýbají se. (KdG)
  • Téměř celý film je natočen v Miami, výjimkou je scéna v bowlingové herně, která byla natáčena v Itálii. (NiaWolf)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno