Reklama

Reklama

Dva výtečníci

  • Česko Dva poldové (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Bud Spencer a Terence Hill v roli policistů proti své vůli. Nouze a neustálé potíže s mafiány a jinými nepoctivci přivedou Buda do řad policistů, kteří navíc mají tak krásné motorky. V podstatě podobně je na tom i Terence. Brzy však poznají, že služba u policie byla jejich největším životním omylem. Dělají tedy všechno pro to, aby se uniformy zbavili. Ale vždy u nich nakonec zvítězí smysl pro spravedlnost. (Levné knihy)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (208)

MJMilan 

všechny recenze uživatele

Terence a Bud se tentokráte snaží na začátku filmu dostat nějakou práci, jenže nikdo pro ně nemá v tomto směru pochopení, tak nezbývá nic jiného, než naplánovat loupež. Ale jak už to v komediích bývá, nic není tak lehké jak se zdá a tak se Terence a Bud nešťastnou náhodou místo zločinců stanou policisty. Během jejich práce se dostanou k čínské rodince která hledá ztraceného strýčka, kterého bohužel oba výtečníci viděli před návštěvou mrtvého na policejní stanici. Ukáže se, že strýček byl zapleten do obchodu s drogami... nezbývá, než dané situaci přijít na kloub. Ve filmu nechybí řada klasických bitek bez kterých by to už ani nešlo. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Výborná komedie, kde se mi nesmírně líbilo to, jak se ze dvou vandráků naprostou náhodou a tím, že vejdou do špatných dveří, stanou policajti. Tohle je tak absurdní, až je to prostě zábavné. Pak už se to s nimi vleče a oni jsou hodně neortodoxní policajti. Bud a Terence mě baví snad ještě víc, než když jsem byl dítě. ()

Reklama

dobytek 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem viděl poprvé jednoho letního večera v roce 1995. Do dneška si pamatuju, jak jsem pak ještě nadšeně vyprávěl svýmu bratrovi, jaká to byla hrozná prdel a že může litovat, že to neviděl, aniž bych v ten okamžik tušil, že za chvilku se mi stane poměrně dost brutální úraz a já se ještě téhož večera projedu sanitkou a budou mě sešívat na chirurgii... Pak jsem ten film ještě několikrát viděl po X letech a měl jsem z toho vždycky takovej zvláštní pocit. Myslim, že na tenhle film do smrti nezapomenu. Jinak podle mě je to jeden z těch lepších filmu s dvojicí Spencer & Hill, ale já na něj mam docela nepěkný vzpomínky. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Komedie s dvojkou Hill – Spencer ve své nejlepší formě. Zahráli si chlápky hledající práci, kteří se shodou okolností dostanou k policii a stanou se postrachem místí bandy, která obchoduje s drogami. Film sice není zcela naplněn mlátičkami, ale přeci jen je jich docela hodně se slušnou choreografií, hlášky jsou suché jak vyschlý pomeranč a hlavně oba dva včetně Spencera vypadají výborně (navíc v policejních uniformách jim to fakt sekne) a zřejmě se u natáčení také skvěle bavili. Tento snímek patří určitě k tomu nejlepšímu, co natočili. ()

pytlik... 

všechny recenze uživatele

1. Bud Spencer a Terence Hill dokazují, že jedna rána do zubů sice všechny problémy světa nevyřeší, ovšem rána do zubů kombinovaná s následným úderem na žaludek již ano. 2. Bud Spencer a Terence Hill jsou dokonalejší než bůh. Jeho mlýny melou pomalu, zato ty jejich velice rychle. Do pěti minut od spáchání špatného činu je padouch ztrestán. Mimochodem, z toho by si třeba taková Rowlingová mohla vzít příklad. 3. Co vznikne, když se zkříží Terence Hill s Budem Spencerem? Chuck Norris. A co vznikne, když se zkříží Terence Hill s papežem? Svatý kopeček u Olomouce. 4. Film názorně ukazuje, proč Itálie na rozdíl od Německa nikdy nemusela své ekonomice vypomáhat vyplácením šrotovného. ()

Galerie (121)

Zajímavosti (14)

  • Film sa s návštevnosťou 3,870,000 divákov stal najnavštevovanejším talianskym filmom v československých kinách v rokoch až do roku 1989, kedy bol rekord prekonaný. (Raccoon.city)
  • Ve scéně v bufetu Matt (Terence Hill) pronese, že se narodil v Itálii v Benátkách. Představitel postavy Hill se v Benátkách skutečně narodil. (GreatestFan)

Reklama

Reklama