Reklama

Reklama

Dva výtečníci

  • Česko Dva poldové (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Bud Spencer a Terence Hill v roli policistů proti své vůli. Nouze a neustálé potíže s mafiány a jinými nepoctivci přivedou Buda do řad policistů, kteří navíc mají tak krásné motorky. V podstatě podobně je na tom i Terence. Brzy však poznají, že služba u policie byla jejich největším životním omylem. Dělají tedy všechno pro to, aby se uniformy zbavili. Ale vždy u nich nakonec zvítězí smysl pro spravedlnost. (Levné knihy)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (208)

NiaWolf 

všechny recenze uživatele

Jedna z mých nejoblíbenějších Spencerovek&Hillovek, samozřejmě s se starším dabingem, kde byly parádní hlášky, oproti novější verzi. Celkově film krásně ubíhá. ,,Řekni to radši ty, máš silnější hlas!" ,,Chceš žvejkačku?" ,,Jakou máš?" ,,Formaldehydovou." • ,,Nechte ho bejt, je retardovanej!" •  ,,Už mi zbyla jenom vanilková!" • ,,Blázníš? Jsem odkojenej whiskou!" ()

tomtomtoma 

všechny recenze uživatele

Jednoduché, ale o to více zábavné a zase vítězí dobro nad zlem, i když se ti dva nejdříve potácejí na hraně dobra a zla. Matt Kirby (stále usměvavý Terence Hill) a Wilbur Walsh (povětšinou bručící Bud Spencer) se nepříznivým sledem životní cesty pokoušejí dát na cestu zločinu. Místo toho se ale stávají příslušníky americké policie v Miami na Floridě (přepadení policejní stanice je vynikající). A samozřejmě spousta pěstních rvaček, honění zločinců, balení půvabné Sussy Lee (Laura Gemser) a pomáhání bezbraným proti gangsterům. Další zábavné postavy: policejní kapitán McBride (David Huddleston), který je nadšen ze svých nováčků, mafián Fred Cline (Luciano Catenacci) se svojí pravou rukou (Riccardo Pizzuti), kteří od Kirbyho s Walshem dostanou hodněkrát pořádnou nakládačku a přesto si nedají říci, a skoroindián Geronimo (Luciano Rossi). A živelné dobro vítězí. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Policajna akademia s dvojkou neschopnych kriminalnikov Hill/Spencer, ktory sa proti svojej vôli stanu policajtami a do konca sa snazia nieco vyparatit, aby ich konecne vyhodili. Dockame sa mnozstva zabavnych epizodiek a hlavne spickovo prevedenych bitiek. Do toho do zblbnutia hra chytlavy soundtrack. Takze nuda nema sancu sa dostavit, pretoze sa neustale nieco deje. Mne uz ale predsalen viac sedia tie filmy tejto dvojky, ktore maju aj nejaky suvislejsi pribeh, ktory postupne graduje. Po par minutach sa mi zdalo, ze sa dookola strieda bitka, kratka vtipna etuda, zase bitka, zase etuda a tak dookola az to zacalo byt monotonne. Ani charaktery ustrednej dvojky nie su nejak vyraznejsie definovane. Spencer sa furt mrači a Hill sibalsky usmieva. Vlastne som ani prilis nepochopil, preco sa tie dve postavy dali dokopy, kdze nemali nic spolocne a len si liezli na nervy. Vysledkom je bezdejova komedia plna bitiek a humoru, ktora fanusikov tejto dvojky rozhodne potesi. 7/10. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Dalsi z tech slusnejch, ale ne nejlepsich filmu tehle dvojice. Velikej klad je krapet komplikovanejsi dej, kterej ale nedava bohuzel moc prostoru pro bitky. Par nich tu je a ty dve velky sou fakt paradni a kdyby mel film klasickejch 90 minut, tak to je ok, ale pri 115 by to bitek chtelo vic. Taky se urcite dalo vic vytezit z policejniho vycviku. Nastesti film obcas, kdyz se nic moc nedeje, zachranujou vcelku povedeny vtipky, ale opet, na 115 minut to nestaci. Dalsi klad filmu je podle me herectvi Spencera a Hilla, ktery se tady docela snazi, neni to nic uzasnyho, ale je to jejich nadprumer. I pres nekolik hluchejch momentu jsem se dobre bavil. ()

Jazzzz 

všechny recenze uživatele

Tyhle Italské komedie mají svoje kouzlo, ale to kouzlo se vytrácí, když zjistíme, že v každém filmu s těmito dvěma týpky je to kouzlo pořád stejné. Humorné to je to těmto filmům vzít nelze, ale ty bitky mi příjdou stále na stejné prdo. Jsem odkojený filmy Šimon a Matouš a podobné, takže jsem se již podobného stylu komedií již nabažil a už je nehltám tak jako za mlada, ale určitě se na ně vždy rád podívám... Neurazí, pobaví a v mnohém stále předčí některé modernější komedie... ()

Galerie (121)

Zajímavosti (14)

  • Film sa s návštevnosťou 3,870,000 divákov stal najnavštevovanejším talianskym filmom v československých kinách v rokoch až do roku 1989, kedy bol rekord prekonaný. (Raccoon.city)
  • V jedné scéně přijde policejní auto Matta (Terence Hill) a Wilbura (Bud Spencer) o dveře řidiče i spolujezdce. Jedná se v tu chvíli o Plymouth Satellite. Když však v následující scéně přijíždějí s poškozeným autem ke stanici, je jím automobil Dodce Coronet. Jde o sesterské vozy, které se ovšem liší maskou, přední i zadní kapotou a drobnými detaily. (Frigi)
  • V priebehu úvodnej bitky v prístave je červené auto striedavo v tieni a na slnku. Navyše sa niekoľko krát zmení aj poloha kladiva na jeho kapote. V niektorých záberoch tam ani nie je. (ČSFD)

Reklama

Reklama