Reklama

Reklama

Dva výtečníci

  • Česko Dva poldové (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Bud Spencer a Terence Hill v roli policistů proti své vůli. Nouze a neustálé potíže s mafiány a jinými nepoctivci přivedou Buda do řad policistů, kteří navíc mají tak krásné motorky. V podstatě podobně je na tom i Terence. Brzy však poznají, že služba u policie byla jejich největším životním omylem. Dělají tedy všechno pro to, aby se uniformy zbavili. Ale vždy u nich nakonec zvítězí smysl pro spravedlnost. (Levné knihy)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (208)

Compadre 

všechny recenze uživatele

Po "Jestli se rozzlobíme, budeme zlí", asi nejlepší komedie Buda Spencera a Terence Hilla (a to už je co říct)...tenhle film prostě miluju a cítím k němu obrovskej respekt...měl jsem ho hrozně rád už jako malej a budu ho mít rád až do smrti...o tom nepochybuju..."svět je jedna velká záchodová mísa." ...a navíc je to i pravdivý... ()

Lukiš 

všechny recenze uživatele

První polovina filmu je dokonalá, druhá polovina už pomalu ztrácí tempo, ale ta závěrečná bitka mě velice mile překvapila - neskutečně dlouhá a vtipná. Mnoho skvělých vtipných scén (například demolice aut, rugby, bitka v obchodě s hamburgrami, kde Spencer dělá hluchoněmého), které se nikdy neokoukají. ()

Reklama

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Film by mohl směle strčit do kapsy všechny ty Policejní akademie a jedny ty české poldy. Velmi směle. Hill & Spencer v nejlepší formě opět útočí na naše bránice, tentokrát v roli dvou zlodějských břídilů, kteří se dají k policii. Tehdá to musel být strašný trhák plný nabušených vozů, motorek, klasických legračních bitek atd. Dnes milá vzpomínka a pořádná dávka "klasiky". Zde vyniká především Terence Hill se svou výmluvností a filištínstvím. Bud Spencer nepředvádí nic nového a tolik nezastiňuje kamaráda Hilla svou výraznější a komičtější postavou. Film působí velmi nenuceně. Proti Superpoldům z Miami, natočeným o osm let později, rozhodně. Zkrátka a jednoduše, stará dobrá klasika, kdy ještě tihle cápkové rozdávali facky a zbytečně nežvanili a nuceně se nepokoušeli o nějakou ultravtipnou zápletku. V této jednoduchosti byla právě ta velká síla. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Totally outdated pubertální show. 1) Doba, kdy jsem okouzleně sledoval na černobílé obrazovce Československé televize živé prostředí miamského přístavu, moderních bouráků a nesocialisticky se chovajících policistů, mafiánů a nesourodé dvojice, z níž jeden rozdával rány, po kterých by šel k zemi i obr Koloděj a druhý, modrooký smíšek, si ze všech utahoval, tato doba je nenávratně pryč. 2) Když se na film podívám dnes, vidím jen pár lehce úsměvných a spoustu vyloženě trapných vtipů. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Už kdysi se mi líbil jako jedna z nejlepších Spencer-Hillovek a stejně tak jsem si ji užil i tentokrát. Pohodovka o dvou nedobrovolných policajtech je plná fórků, skvělých scén (přepadení, ruská baronka, auta) a zábavných rvaček, ve kterých Bud předvádí své klasické "facáky" a umí to i s bowlingovou koulí, zatímco jeho parťák předvádí dokonalou práci s kuželkami. Smíchy jsem se sice nesvíjel, ale úsměv mi setrval na tváři od titulků do titulků a mezi monitorem a židlí vládla dokonalá pohoda. ()

Galerie (121)

Zajímavosti (14)

  • Během rvačky na bowlingu bouchá Matt Kirby (Terrence Hill) protivníky kuželkami. Je ale možné si všimnout, že kuželky nejsou z pevného materiálu a ohýbají se. (KdG)
  • Ve scéně v márnici říká Matt (Terence Hill), že Číňana potkal včera na molu, což není možné, když jejich výcvik byl už u konce. (tommyvercett)
  • Film sa s návštevnosťou 3,870,000 divákov stal najnavštevovanejším talianskym filmom v československých kinách v rokoch až do roku 1989, kedy bol rekord prekonaný. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama