Reklama

Reklama

Dva výtečníci

  • Česko Dva poldové (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Bud Spencer a Terence Hill v roli policistů proti své vůli. Nouze a neustálé potíže s mafiány a jinými nepoctivci přivedou Buda do řad policistů, kteří navíc mají tak krásné motorky. V podstatě podobně je na tom i Terence. Brzy však poznají, že služba u policie byla jejich největším životním omylem. Dělají tedy všechno pro to, aby se uniformy zbavili. Ale vždy u nich nakonec zvítězí smysl pro spravedlnost. (Levné knihy)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (208)

Wishkah 

všechny recenze uživatele

Musím dát pět. Tohle je naprosta klasika. Dva výtečníci, kteří se místo krádeže peněz přihlásí k policii a následně vyšetří smrt číňana. Samozřejmě samozřejmě. Je to banální příběh. Ale jestli si někdo mohl dovolit v takovémto filmu hrát a udělat z něj hit, tak jsou to jedině tihle dva italové. Spousta skvělých gagů (hluchoněmý Spencer, americký fotbal, přepadení obchoďáku nebo nesmrtelné ničení aut) a sposta skvělých bitek. Tenhle film si budu užívat i v devadesáti ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Před tvůrci slapsticků s dvojicí Girotti & Pedersoli vždycky stály dva těžké úkoly. Ten první padnul na zvukaře postprodukce, který musel v pravý čas zařadit zvuk úderu do trupu, zvuk úderu pěstí do obličeje a jen v jemných nuancích odlišný zvuk úderu otevřenou dlaní (tzv. „budspencerovka“). Při výjimečně praktikované oboustranné budspencerovce pak přišel zvuk připomínající rozkmitání nože zabodnutého ve dveřích. Druhý úkol ležel na scénáristovi, který musel ty dva na začátku dát nějak jakoby náhodou dohromady. No a pak už to šlo samo.. Někoho ztřískat, dlabanec, někoho ztřískat, dlabanec, někoho velkolepě ztřískat, nabyté bohatství a dobrý skutek spojený s jeho odevzdáním. To vše vyplněno vatou infantilního humoru různého stupně trapnosti. Tady byl vysoký.. ()

Reklama

Falko 

všechny recenze uživatele

Skvela komedia, ale v druhej polovici filmu akosi ubral reziser z plynu a zacalo to byt trosicku zdlhave, avsak na zaver sa to s humornymi bitkami zase dostalo na tu spravnu kolaj. Nadalej zostava mojou najoblubenejsou komedou s duom Spencer - Hill JESTLI SE ROZZLOBIME, BUDEME ZLI (1974)... 27.03.2010 ________ Terence Hill - (Matt Kirby) +++ Bud Spencer - (Wilbur Walsh) +++ David Huddleston - (Kapitán McBride) +++ Luciano Catenacci - (Fred ´Curly´ Cline) +++ Luciano Rossi - (Geronimo) +++ Hudba: Guido De Angelis, Maurizio De Angelis +++ ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších filmů komediální dvojice Spencer&Hill. Spousta nezapomenutelných scén, parádní původní dabing, jednoduchá, ale neskutečně chytlavá ústřední melodie, vtipné hlášky, které, stejně jako film, fungují i při opakovaném shlédnutí, a přehršle třeskutých pumelic. "Hluchoněmá" scéna dokáže vždy znovu potrhat bránici, která od minule sotva srostla, a závěrečné bowlingové ródeo strhává lavinu smíchu, obdivu nad choreografií, i nepříjemných zasyknutí při zásazích letící kuželky. Prostě luxus. 90% ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Největší problém tohohle filmu je, že v něm je jen málo bitek. Přesně těch bitek, který dvojici Terence Hill a Bud Spencer proslavili a v podstatě dělaj všechny jejich filmy. Sice jich přece jenom pár najde, ale ve dvou hodinách se zase lehce ztratí a neustálý narážky Hilla na Spencera bohužel moc nedostačujou. Ale zase na druhou stranu nemůžu říct, že bych se u toho nebavil, ale v jejich tvorbě jen průměr ()

Galerie (121)

Zajímavosti (14)

  • Během rvačky na bowlingu bouchá Matt Kirby (Terrence Hill) protivníky kuželkami. Je ale možné si všimnout, že kuželky nejsou z pevného materiálu a ohýbají se. (KdG)
  • V jedné scéně přijde policejní auto Matta (Terence Hill) a Wilbura (Bud Spencer) o dveře řidiče i spolujezdce. Jedná se v tu chvíli o Plymouth Satellite. Když však v následující scéně přijíždějí s poškozeným autem ke stanici, je jím automobil Dodce Coronet. Jde o sesterské vozy, které se ovšem liší maskou, přední i zadní kapotou a drobnými detaily. (Frigi)

Reklama

Reklama