Reklama

Reklama

Superpolicajti z Miami

  • Itálie Miami Supercops (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Agenti FBI Doug (Terence Hill) a Steve (Bud Spencer) jsou pověřeni vyšetřením případu, který nebyl za celých sedm let vyřešen. Tehdy bylo při bankovním přepadení uloupeno 20 milionů dolarů. Jeden z lupičů byl dopaden a strávil sedm let ve vězení, peníze však nalezeny nebyly. Úkolem našich oblíbených hrdinů je zjistit, kam 20 milionů zmizelo a kdo zavraždil lupiče, který byl před pár dny propuštěn z vězení. (Vapet Production)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (124)

Pierre 

všechny recenze uživatele

Chybí tomu takový ten styl jejich předchozích komedií. Už to taky ukazuje trochu jinou dobu, která Buda s Terencem zabíjí. Místo chytlavé hitovky na úvod je k poslechnutí nějaké podivné disco a bitek se nedočkáte. Naštěstí ani tady nechybí jejich vzájemné pošťuchovaní a přátelství. No a kriminální zápletka by v lepším zpracování nemusela být úplně marná. Pozitiva trochu vařím z prázdné vody, ale ty tři ještě dám...alespoň má Barandov pořád, co vysílat....tam to jede každej den stejně jako má každej den Jana Maláčová dobrý nápady, jak říká Jaroslav Kubera. ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Předposlední společný film legendární dvojky už značně vybočuje z klasického formátu a je spíš takovou odlehčenou detektivkou. Bouchačky nahradily pěsti a tak jediné, co zůstalo a připomenulo zašlou slávu, byli samotní dva herci a hudební doprovod bratrů La Biondových. A přitom Dvojníci, které natočili jen o rok dříve, patří svou zábavností mezi ty nejlepší filmy.. se zavřenýma očima dávám 45% ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tahle akční/krimi komedie je sice ze slabšího „soudku“, ale to neznamená, že by šlo vyloženě o špatný film. Bud i Terence už notně zestárli a tak je jasné, že již nebudou předvádět svá stará artistická čísla, ale uchýlili se spíše k přestřelkám a lehčím pěstním soubojům. Bohužel však právě proto, ztratil v očích mnoha diváků film potřebný šmrnc. Doba největší slávy jejich filmů už pominula a nové generace už jejich komedie nedokázaly pořádně ocenit. To však nic nezmění na tom, že oba dva patří i dnes mezi moje nejoblíbenější herce. Navíc se mi líbilo propojení komedie a detektivní zápletky. Jen škoda, že scénárista nedokázal pořádně zapracovat na vyváženosti celé zápletky. 50% ()

Nancy 

všechny recenze uživatele

Úplně náhodou nám pustili a autobuse při cestě do Španělska tento film. Jako malá jsem měla Terence a Buda moc ráda a tak jsem očekávala skvělou akční komedii s fantastickými bojovými choreografiemi. Nakonec se ale nic takového nekonalo. Z pěstních soubojů se přešlo na pistole (i když to se ještě dalo očekávat, když hrají policisty), žádné vtipné hlášky se nekonají a film postupně ztrácí šťávu, až ke konci nudí úplně. Námět, téma i zpracování jsou prostě okoukané. Měla jsem opravdu co dělat, abych neusnula - a to se většinou v autobuse moc nevyspím. Aspoň že Terence a Bud jsou pořád stylově drsní (i když s coltama už to není ono). ()

otík 

všechny recenze uživatele

Další společná komedie Hilla a Spencera. Tentokrát se tito policisté dostávají jako partneři do Miami a pátrají po zloději a vrahovi, který ukradl 20 milionů dolarů. O nějaké choreografii fackovacích scén se mluvit nedá, moc jich není, spíše se střílí. Ale i tak je zábavy hodně a hodnocení 60 % je hodně dobrých 60 %. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (5)

  • V čase 01:03:53 je v bočním skle odjíždějícího auta možno vidět část filmového štábu. (fisus)
  • Při velké automobilové honičce při cestě na zápas amerického fotbalu na záběru z kamery uvnitř auta zatáčí auto doleva, při dalším záběru z kamery v křižovatce se ale vytáčí doprava. (PX)

Reklama

Reklama