Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Bud Spencer a Terence Hill tentokrát v čtyřroli. Zahrají si dva snobské milionáře, které chtějí obrat gangsteři o veškeré jmění, tak rovněž dva ochránce, Kteří se nezaleknou jen tak nějaké pohrůžky a pro ránu nejdou nikdy daleko. Obě dvojice jsou si natolik podobné, že vyděrači až příliš pozdě poznají, s kým mají co do činění. V tu chvíli už počítají ztráty a je jim jasné, že majetek milionářů se na jejich konta stěhovat nebude. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

PTuranyi 

všechny recenze uživatele

Príjemná komédia známej dvojice podľa klasického scenára. Tentokrát v úlohe dvojníkov, čo samo o sebe poskytuje priestor na množstvo komických situácii, ktoré scenár naplno využíva. Po slabšom rozjazde s predstavením bratrancov Bastiana a Antonia Coimbra de la Coronilla a ešte aj y Azevedo, ktorí sú prezentovaní ako párik priteplených biznismenov, čo mne také smiešne nepripadalo. Nuž ale potom sa už ide do akcie. Keďže našim bratrancom ide niekto po krku nasleduje klasická lomenica striedaná s naháňačkami. V tomto sú Bud Spencer a Terence Hill výborní. Záverečná bitka so žoldnierskou skupinou Psi války vtipne kombinuje celú štvoricu. 75% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Parádní komedie s Budem Spencerem a Terencem Hillem, kde si dokonce střihnou dvojroli, což oceňuji hlavně proto, že technicky je to celkem dobře zvládnuté. Humor stojí hodně na tom, jak jsou obě dvojice různorodé, ale primárně na tom, že se oběma hercům daří bez problémů zvládnout obě polohy. Výborné! ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Kdybych se nějakou záhadou někdy stal milionářem v ohrožení, tak okamžitě ztloustnu, nechám si narůst vousy a naučím se pár znechucených grimas, abych si mohl najmout Buda Spencera jako dvojníka. Můj imaginární bratranec by přitom samozřejmě musel zhubnout a nechat si zmodrat oči, aby i Terence Hill měl práci. Mne tedy rozhodně bavili dvojníci, kteří si evidentně užívali kažení pověsti ohrožených byznysmenů, ale i originály, které měly o svou pověst takový strach, že se rozhodli vrátit do bojové zóny. Dva Spencerové se dvěma Hilly přitom sice nedodali dvojnásobek zábavy, ale k jejich tradiční fackované, uvolněné bezstarostnosti a několika povedeným hláškám jsem se již několikrát vrátil, takže hurá na ně bratranci Coimbrové de la Coronilla y Azevedo. ()

salahadin 

všechny recenze uživatele

Aneb Hill a Spencer nadruhou. Mít na světě dva Budy, to bych se bál, že se Země vychýlí ze své oběžné dráhy (to by chtělo někoho, aby ji vyrovnával), mít na světě dva Terence, nezbyla by nám v ČR jediná ženská (hromadný exodus do Itálie). Ale vážně. Výborná vtipná podívaná, jedna z posledních velkých "siláckých" rolí Terence a Buda. Chlámal jsem se od začátku do konce, pro mě jeden z nejlepších dílů těchto bitkových výtečníků. Enzo Barboni s nimi natočil jejich nejlepší filmy. ()

HateBreeder 

všechny recenze uživatele

Rio de Janeiro + Spencer a Hill = slušná porce zábavy v exotickém prostředí. Dvojníky považuji ještě spolu se SUDOU A LICHOU, JESTLI SE ROZZLOBÍME... a JDI NA TO za jejich herecký a komediální vrchol. Akorát někomu nemusí sednout český dabing, kdy Jana Schánilce (Bud) a Pavla Trávníčka (Terrence) nahradili jiní dabéři. Ještě bych připoměl chytlavou hudbu od De Engelisů, která se zde táhne v jihoamerickém rytmu samby. Zdá se, že si trochu přibral. Jo možná pár deka. Měl bys zkusit začít běhat, to by bylo dobrý. Jo to bych asi měl. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (13)

  • Palácem bratrů Coimbrasových (Terence Hill, Bud Spencer), před nímž čeká shromážděné služebnictvo, je ve skutečnosti maurský hrad Fiocruz na adrese Avenida Brasil 4365 Manguinhos v Rio de Janeiru. (999.9)
  • Auto, kterým duo v obou vtěleních jezdí a které se během filmu několikrát přemalovává, je Rolls-Royce Silver Cloud II. (Stejšn)

Reklama

Reklama