Reklama

Reklama

Nevinné lži

(seriál)
  • angličtina Innocent Lies
Trailer 1
Česko, (2013–2014), 16 h 21 min (Minutáž: 70–82 min)

Hrají:

Aňa Geislerová, Tomáš Pavelka, Roman Luknár, Daniela Kolářová, Vojtěch Dyk, Tatiana Dyková, Jitka Čvančarová, Matěj Ruppert, Boris Hybner, Jiří Langmajer (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(13)

Obsahy(1)

„Každý má někdy důvod neříct pravdu"
I malá lež může způsobit velké potíže. Cyklus komorních televizních filmů o osobních problémech i společenských fenoménech, který Česká televize připravila ve spolupráci se společností SALON VRABEL, bude uveden pod společným názvem Nevinné lži. (Česká televize)

Videa (11)

Trailer 1

Recenze (270)

Nikon

všechny recenze uživatele

Jak mám doprdele hodnotit společně tv filmy, kde na jedné straně stojí profesionalita a kumšt Alice Nellis a výborná prvotina Vojty Kotka a na druhé straně taková amatéřina jakési paní Vrábelové ? Když už jsou tady samostatně třeba jednotlivé díly Colomba, tak proč je tady tohle pod jedním titulem ??? ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Z jedné nevinné lži se vyklubala taková malá soukromá past. Přiznám se, že první díl mě vůbec nechytil. S dalšími už to bylo mnohnásobně lepší. Akorát to s nimi bylo jako na houpačce, ale to je věcí režiséra, čemu přiloží váhu. Poslední díl nebyl tak o lži jako spíše o křivdě, čekala jsem ten příběh trochu jiný, ale bylo lepší, že to bylo právě takhle. Nebudu mít žádný problém s tím, pokud by se ČT rozhodla nějaké příběhy ještě přitočit. Všechno to byly atraktivní a aktuální témata ze života. ()

Reklama

RelaxMan 

všechny recenze uživatele

Hodnotit tento seriál jako celek je docela složité. Každý díl je jiný žánr, má jiný příběh, jiného režiséra a i herce. Proto musím díly hodnotit jednotlivě a pak vše vyhodnotit jako celkový průměr. Jednotlivé díly hodnotím takto: Pod hladinou ( ★★★★ ), Lež má rozbité auto ( ★★★ ), Druhý dech ( ★★★★★ ), Hvězdička ( ★★), Chromozom ( ★★★ ), Byl lásky čas ( ★★ ) ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Nad očekávání vydařený cyklus. A to moc nemusím tyhle druhy pořadů, které spojuje pouze ústřední téma, jako v tomto případě „lež“. A nebyla vždycky nevinná, třeba v díle Klukovina rozhodně ani na okamžik. Dobře že scenáristé uznali, že některé lži se prostě odpustit nedají, a neohýbali děj v závěru do zbytečně nepravděpodobných konců. Některé díly byly lepší, jiné trochu horší, poslední už byl na hraně naprostého fiaska, od kterého ho dělily pouze herecké výkony dam v hlavních rolích. Ale pořád je stav 7:1, takže nemá cenu odstřelovat i předchozí díly. (Po pěti nových dílech z podzimu 2014 jsem byl nucen jít o hvězdičku dolů. Cyklus se evidentně scenáristicky vyčerpal.) ()

Mylouch

všechny recenze uživatele

1. ** 2. ** Ve 3. Konečně smysluplný příběh uvěřitelné etudy na mnohým povědomé téma, jehož "lživé" dialogy dokázali herci zpracovat způsobem, který je u nás konkurencí celovečerákům. "Tak zase ve středu, Moniko." Romantickému konci dovedně pomohla drobná shození i dovětek. Možná nejlepší Langmajer vůbec a zlatá Hřebíčková. Sc.M.Zlatníková, rež. Petr Zahrádka (bravo) tv ****, 4. ***, 5. Jednoduše odvyprávěný, reálně současný příběh zpracováním asi nepřekoná dojem z přečtení náčrtu scénáře. Chybí náznak dramatizace, nejzajímavější linie je opuštěná. Dětští herci na přiměřené úrovni těch všedně seriálových, slušná Medvecká.. *** , 8. ***, Moje pravda **** ()

Galerie (393)

Zajímavosti (19)

  • Keď si Ondra (Michal Suchánek) balí tašku, aby odišiel na chatu, je vidieť na vrchu tašky zbalený aj šál Slavie Praha, klubu, ktorého je Michal Suchánek fanúšikom. (Gareth_Jones)
  • Otec (Boris Hybner) čte knihu „Život C. G. Junga II. – K pramenům moudrosti (1918–1961)“ od Ronalda Haymana. (sator)

Reklama

Reklama