Reklama

Reklama

Nevinné lži

(seriál)
  • angličtina Innocent Lies
Trailer 1
Česko, (2013–2014), 16 h 21 min (Minutáž: 70–82 min)

Hrají:

Aňa Geislerová, Tomáš Pavelka, Roman Luknár, Daniela Kolářová, Vojtěch Dyk, Tatiana Dyková, Jitka Čvančarová, Matěj Ruppert, Boris Hybner, Jiří Langmajer (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(13)

Obsahy(1)

„Každý má někdy důvod neříct pravdu"
I malá lež může způsobit velké potíže. Cyklus komorních televizních filmů o osobních problémech i společenských fenoménech, který Česká televize připravila ve spolupráci se společností SALON VRABEL, bude uveden pod společným názvem Nevinné lži. (Česká televize)

Videa (11)

Trailer 1

Recenze (270)

Mylouch

všechny recenze uživatele

1. ** 2. ** Ve 3. Konečně smysluplný příběh uvěřitelné etudy na mnohým povědomé téma, jehož "lživé" dialogy dokázali herci zpracovat způsobem, který je u nás konkurencí celovečerákům. "Tak zase ve středu, Moniko." Romantickému konci dovedně pomohla drobná shození i dovětek. Možná nejlepší Langmajer vůbec a zlatá Hřebíčková. Sc.M.Zlatníková, rež. Petr Zahrádka (bravo) tv ****, 4. ***, 5. Jednoduše odvyprávěný, reálně současný příběh zpracováním asi nepřekoná dojem z přečtení náčrtu scénáře. Chybí náznak dramatizace, nejzajímavější linie je opuštěná. Dětští herci na přiměřené úrovni těch všedně seriálových, slušná Medvecká.. *** , 8. ***, Moje pravda **** ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Zajímavě natočený a skvěle zrežírovaný počin jakoby snad trochu inspirovaný soukromými pastmi. Přes veškerou tu občasnou bizarnost konce, mě seriál zaujal natolik, že jsem si za sebou pustila 4 díly a vzhledem k tomu, že jeden díl má cca 72 minut... Zaujalo mě to především hvězdným obsazením mých oblíbených herců, kteří excelují každou minutou a další herci mají také možnost se volně projevit a ukázat tak co v nich je. Co se týče současné televizní produkce - v tomto ohledu je seriál natolik dobrý, že strčí všechny Vyprávěj, Ulice a podobné věci hravě do kapsy. Do budoucna doufám, že kvalita neklesne a udrží si tu pomyslnou laťku. ()

Reklama

blackrain 

všechny recenze uživatele

Z jedné nevinné lži se vyklubala taková malá soukromá past. Přiznám se, že první díl mě vůbec nechytil. S dalšími už to bylo mnohnásobně lepší. Akorát to s nimi bylo jako na houpačce, ale to je věcí režiséra, čemu přiloží váhu. Poslední díl nebyl tak o lži jako spíše o křivdě, čekala jsem ten příběh trochu jiný, ale bylo lepší, že to bylo právě takhle. Nebudu mít žádný problém s tím, pokud by se ČT rozhodla nějaké příběhy ještě přitočit. Všechno to byly atraktivní a aktuální témata ze života. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naozaj kvalitný seriál. Takto si predstavujem „našu“ domácu tvorbu. Nie príliš veľa častí, zaujímavé témy, známe a dobre obsadené tváre. V podstate už prvý diel Pod hladinou ma veľmi dostal a ukázal, ako nevinné lži nemusia nevinne dopadnúť. Páči sa mi, že sa tvorcovia orientovali na rodinné a spoločenské prípady, bežné veci, ktoré ľudí zaujímajú. Dobrá práca. ()

civalII 

všechny recenze uživatele

1. Díl - Pod Hladinou 65% 2. Díl - Lež má rozbité auto 72% - nebýt Dykova hereckého výkonu dal bych i lepší hodnocení. Výborná Čvančarová. Vojta Kotek to zvládl a pro mě to nebylo překvapení, měl jsem možnost vidět jeho krátkometrážní prvotinu a ta byla ještě lepší. Mohl by z něj být český Ben Afleck - mizerný herec a výborný režisér. 3. Díl - Druhý dech 85%. Skvělý Langoš. 4. Díl - Hvězdička- Zatím jasně nejhorší. Suchánek a Voříšková fakt nejsou herci. 45%. 5. Díl - Klukovina. Velmi dobrý, velmi depresivní. Dobří mladí herci a skvělý Taclík a Liška. 80% ()

Galerie (354)

Zajímavosti (19)

  • V 10. díle "Zrádce" ve scéně, kdy Kryštof (Kryštof Hádek) mluví se svým podřízeným Davidem a ptá se ho na nový merchandising, je vidět, že v době, kdy Kryštof doříkává svoji větu, tak se David v odrazu pohne, zatímco po střihu udělá tentýž pohyb znovu. (skinny9)
  • Natáčeno v lokalitě autokempu Županovice u řeky Dyje. (sator)

Reklama

Reklama