Reklama

Reklama

Jednoho dne jeho manažer (Christopher Plummer) odkryje 40 let starý nedoručený dopis, který Dannymu napsal John Lennon. Píše v něm: ,,Zůstaň věrný sám sobě. Zůstaň věrný své hudbě." Chce mu tak podat pomocnou ruku v zorientování se v širých vodách slávy a úspěchu, v tom, co sám prožil. Na základě dopisu se Danny rozhodne zabrzdit a chytá druhou mízu. Dá se na cestu k znovuobjevení své rodiny a hledání pravé lásky. Film byl inspirován skutečnou událostí, John Lennon takový dopis opravdu napsal. (Indigo Film)

(více)

Videa (19)

Trailer 1

Recenze (172)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Al Pacino poprvé jako štědrý hodný dědeček, který opustí svou hvězdnou pěveckou kariéru (plnou drog a alkoholu) a nevěrnou, mladičkou milenku, aby navštívil svého "ztraceného" syna a jeho rodinu. Příjemná podívaná, která hlavně díky Alovi, dokáže zahřát u srdce. Jen zde není nic co by si divák zapamatoval. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $10miliónovTržby USA $5,637,066Tržby Celosvetovo $7,500,000Tržby za predaj Blu-ray v USA //počet predaných kusov Tržby za predaj DVD v USA //počet predaných kusov ║ Komédia výdatne bavila po celý čas svojou uvoľnenosťou a primiešaná štipka rodinnej drámy tam krásne sadla. Príbeh bol veľmi dobre vyvážení a prechod medzi vážnymi a zábavnými scénami bol priam excelentní. Treba uznať, že raz za čas vznikne aj v americkej produkcii niečo čo nie je len zbytočne oplzlé, nevkusné ako to býva v poslednej dobe u komédii ale ako v tomto prípade má to príbehom čosi do seba a každá scénka má nejaký ten význam pre chod príbehu, príjemná oddychovka. /videl v kine: 90%/(filmový festival Art Film Fest 2015) ()

Reklama

cheyene 

všechny recenze uživatele

Je příjemné vidět po delší době Al Pacina ve snímku, kde nehraje žádného tvrďáka, cholerika, gangstera, atd. Druhá míze je poněkud nudnější záležitostí, čas u ní příliš rychle neplyne, takže proto dávám pouze 3*, ovšem herecké výkony a hudba rozhodně potěší, stejně jako doslov v závěrečných titulcích. ()

Mishqo 

všechny recenze uživatele

75-80% ... Po dlhom čase ma Al Pacino presvedčil, že ešte nepatrí do starého železa a ukázal všetko čo je v ňom. Prerod starého, zhýralého a neusadeného hudobníka, ktorý sa na staré kolená rozhodne zmeniť po tom čo sa dostane k dopisu od Johna Lennona, ktorý mu bol adresovaný ešte pred 40 rokmi. Ako to dopadne už uvidíte sami ak sa to rozhodne pozerať. Bolo to príjemne vtipné a odľahčené no miestami aj trpké. A celý cast bol v pohode, špeciálne tá staršia generácia. ()

vteco 

všechny recenze uživatele

Milý snímek o, v našich končinách, neznámém zpěvákovi. Tenhle fakt jde ale stranou, jelikož Danny Collins určitě stojí za pozornost a 106 minut vašeho času. Vše je velice dobře odvyprávěné, proložené příjemnými písněmi, které vás donutí si podupávat a povedenými vtípky, u kterých se nejednou s radostí zasmějete. Příběh je zde sice už ohraný, ale jeho hlavní hvězda - neuvěřitelně charismatický Al Pacino, mu dává tu pravou jiskru. /75%/ (Kino - Prom.) ()

Galerie (20)

Zajímavosti (10)

  • Film měl být původně natočen pod společností Warner Bros. s tím, že by hlavní roli ztvárnil Steve Carell. (Dio_Padre)

Reklama

Reklama