Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Banánový Joe přijíždí s bárkou plnou ovoce. Má sice trsy prvotřídních banánů, ale není mu to nic platné. Potřebuje nutně získat licenci, kterou požaduje mafie, ale ta se pro Joea stává nedostupnou. Silák zvyklý žít v přírodě se dočká ve městě pouze problémů. Útoky soupeřů řeší tak, jak jsme na to ve filmech s Budem Spencerem zvyklí - úderem obří pěsti. Pomůže mu jeho síla i k banánové licenci, nebo Joe vyřeší potíže jiným způsobem? (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (130)

walkingdead 

všechny recenze uživatele

Pravděpodobně nejlepší "sólová" (= bez Hilla) role Buda Spencera je negramotný dobrosrdečný Joe, který kvůli snaze získat licenci na obchodování s banány potřebuje v první řadě získat alespoň "občanku" a vyráží z klidu džungle do města, kde poznává jeho nástrahy v podobě podvodníků, žen, armády a vězení, úřady ho posílají od čerta k ďáblu, ale Joe nakonec dosáhne svého a porazí i mafii, která chce získat všechny banány pro sebe. ()

Nexty 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem o tomto filmu vůbec nic nevěděl (a to jsem měl zhlédnuté všechny Hillovky a Spencerovky), objevil jsem jej až nedávno a rázem se z Banánového Joa vyklubal pro mne jednoznačně nejlepší film, kde hraje Bud Spencer bez Terence Hilla (bohužel jen jeden z mála povedených v podání samotného B. Spencera). Satira je výborná a dobrosrdečnost Joa je až roztomilá a hlavně velice vtipná. Celý film jsem si skvěle užíval od začátku do konce a úvodní písnička je nezapomenutelná. Často a rád si pro tento film sáhnu do sbírky DVD, abych si jej mohl znovu pustit. ()

Reklama

Duotone28 

všechny recenze uživatele

Presne to co od neho cakal...do jedneho detailu splnil !!! Velky Buddy je kraaaaaaaaaaaaaaaal !!! Lahka lahodkova beckova komedijka...ktora sa ani kuskom nesnazi hrat na nejakeho drsnaka...a ani minuta v nej sa mi nezdala...ze by bola podana nasilu...ako v milion patsto trapnych komediiiiiiiiiiiiiiiii zrobenych za velkou mlakou,nazdar ()

bobstock 

všechny recenze uživatele

Srdečný hromotluk bez identity s vůní tropického sexu je nucen navštívit civilizaci a okusit hrůzu birokracie, mafiánských praktik spolu s vojenským drilem. I bez věrného společníka Terence se to dá zvládnout nad věcí a se spoustou srandovních situací. A teď si jdu dát ten banán, co mi vysí ve špajzu..65% ()

cure 

všechny recenze uživatele

Tak ja som sa na tomto filme príjemne bavil. Úplne som sa trhal smiechom, pri naháňačke nákladných áut, keď tieto jeden po druhom havarovali a tie samotné búračky boli "natočené" s jedným a tým istým bielym angličákom hoci sa ani jedno z tých áut na ten angličák nepodobalo ani náhodou a už vôbec nebolo biele. Paródia na byrokraciu (ak je také niečo vôbec možné) mala tiež niečo do seba, rovnako ako Dorianna. Dávam 3 hviezdy a teda 55%, pretože som sa bavil a nad nejakými filmárskymi "prkotinami" sa nemá pri takýchto filmoch význam zamýšľať. Ak si niekto chce pozrieť Bud Spencera sólo, tak odporúčam môjho obľúbeného Miliónového chrobáka, alebo snáď ešte lepší, ale o to menej známy snímok Lo chiamavano Bulldozer s výborným hudobným doprovodom. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (4)

  • Pozorný divák si všimne několika melodií, které zazněly ve společných filmech Terence Hilla a Buda Spencera. (smrtubohem)
  • Když při závodu náklaďáků vjede jeden do vody, je vidět, že do vody vjela malá replika autíčka, se kterou si hrají malé děti. Také proto je záběr vidět jen na zlomek vteřiny. (Pepy)
  • Skript pro film zpracoval Bud Spencer pod svým civilním jménem Carlo Pedersoli. (Terva)

Reklama

Reklama