Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Banánový Joe přijíždí s bárkou plnou ovoce. Má sice trsy prvotřídních banánů, ale není mu to nic platné. Potřebuje nutně získat licenci, kterou požaduje mafie, ale ta se pro Joea stává nedostupnou. Silák zvyklý žít v přírodě se dočká ve městě pouze problémů. Útoky soupeřů řeší tak, jak jsme na to ve filmech s Budem Spencerem zvyklí - úderem obří pěsti. Pomůže mu jeho síla i k banánové licenci, nebo Joe vyřeší potíže jiným způsobem? (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (130)

Honyaa 

všechny recenze uživatele

Komedie s Budem mám rád. Pohodový příběh, jedna písnička doprovázející celý příběh, pořádné „bitky“ smích také nechybí. Zde se příběh točí okolo banánového ostrova, na kterém velí Joe (Bud Spencer). To by nebylo jen tak, aby mu to ovšem prošlo bez povšimnutí bohatých obchodníků, kteří dostali chuť zrovna na banán. 3 hvězdy ()

PowPow 

všechny recenze uživatele

Vousatý hromotluk Bud se do role prostoduchého, ale tvrdého dobráka hodí dokonale. Ze svého civilizací nepolíbeného pohledu se diví absurditám okolního systému, se kterým se neustále sráží, což neumí řešit jinak, než pěstmi. Vzhledem k tomu, že ve společných filmech s TH vzniká humor z úplně jiných podnětů (hlavně vzájemné pošťuchování), není podle mě jejich srovnávání s Joem vůbec na místě. ()

Reklama

topol999 

všechny recenze uživatele

konečně jsem našel i jeden netradiční film s BS. Moje doporučení: proč ne?? A navíc tu Spencer ukázal i jinou polohu než mlátičku nebo policajta. naivní, ale pro mě velmi kvalitní. Mimochodem mayovky jsou taktéž naivní, ale nedám na ně dopustit... "kdo jí banány k tomu nechodí lékař"..."ještě coca cola to je ono!! kdo je zase ten Véna??!!!" ()

Pierre 

všechny recenze uživatele

Bud Spencer je v roli Joea neúvěřitelně roztomilý. Tady podává snad svůj životní výkon. A i vzhledem k nepříliš vysokému hodnocení jsem se fakt skvěl pobavil. Ve snímku je spousta nezapomenutelných scének u kterých jsem se smál hodně nahlas. Za nejlepší shledávám tu v kostele a tu ve které se Joe poprvé spatří televizi. Jednoduše, parádní zábava s nepřekonatelným Budem kterou mohu všem jeho příznivcům jenom doporučit.:-) P.S. Po dlouhém uvažování tu pátou hvězdu přidávám. Film je opravdu perfektní. Že bych objevil další kultovní záležitost? Možná... ()

Clark_Kent 

všechny recenze uživatele

Kdo říká, že jsi voják. Seš branec! Voják se z tebe stane až skončíš základní výcvik za osm neděl, jasnýýý. Takhle doluho nemůžu čekat, doma na mě čekaj děti a hlavně banány. Pomáhej mě Julius Caesar, z tebe udělám pořádnýho vojáka. Vynikající dialogy a hlavně oddechovka do každý nepohody. Bud Spencer, byl vždycky svůj. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (4)

  • Skript pro film zpracoval Bud Spencer pod svým civilním jménem Carlo Pedersoli. (Terva)
  • Pozorný divák si všimne několika melodií, které zazněly ve společných filmech Terence Hilla a Buda Spencera. (smrtubohem)
  • Když při závodu náklaďáků vjede jeden do vody, je vidět, že do vody vjela malá replika autíčka, se kterou si hrají malé děti. Také proto je záběr vidět jen na zlomek vteřiny. (Pepy)

Reklama

Reklama