Reklama

Reklama

Americký ninja 5

  • USA American Ninja V (více)
Trailer

Obsahy(1)

Špičkový vědec dr. Strobel (Aharon Ipalé) objeví prostředek na ničení hmyzu a tím na sebe upoutá pozornost chemického magnáta Glocka (Clement von Franckenstein) i zlověstného venezuelského generála Zubina. Ti chtějí geniálního vynálezu využít k ovládnutí světa a únosem Strobelovy dcery Lisy (Anne Dupont) si chtějí zajistit spolupráci vědce. Do cesty se jim však postaví Joe (David Bradley), který má o Lisu poněkud jiný zájem. K tomu, aby ji zachránil, využije i svých bojových schopností. (Siriuss)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (88)

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

Ne tohle fakt bylo moc i na mě. Ona celkově série Americký nindža pro mě nebyla nikdy žádný extra kult a to jsem na videobéčkách vyrůstal. Fakt je, že tohle mě nebavilo ani když mi bylo 12 a to naznačuje, že je něco špatně. James Lew má k ruce partu extra amatérských nindžů. Bradley je totálně prkenej jako vždy a celý už to působí takovým vyčpělým dojmem. Škoda třeba čtyřka i když tu má podobný hodnocení pro mě byla ultimátní hovadina a zvrácená zábava, ale na tenhle díl už se měli vysrat. Ztráta času.5% ()

Aelita 

všechny recenze uživatele

Film pro kluky všech věkových kategorii, ve kterém se objevuje přesně to, co divák čeká, že uvidí v béčkovém "kungfu mela" filmu. Kdo si však myslí, že to je důsledek tuposti autorů filmu, ten se mýlí, protože to je naopak záměr, o čemž svědčí i občasné "pomrkávání" na diváka. "Miyagi-san" a celá paleta bílých, zelených, modrých a fialových ninja-amatérů navíc. Zábava pro neseriózní (ne)intelektuály :-) ()

Reklama

keoma26 

všechny recenze uživatele

Roztomilý metanarativní komentář k předcházejícím dílům ... všudypřítomná sebeironie a odstup je v tomto pokročilém pořadovém čísle série osvobozující. Když David pronese "ve filmu to vždy vyjde", hraje si nejen s divákem, ale i sám se sebou (přitom se rozhodně nejedná o nějaké sebeukájení). Hravou nadsázku zvýrazňují i pestrobarevné kostýmy ninjů ... každá bojová scéna má jiný barevný ráz, nic už není jenom černé nebo bílé;-) ()

Nix 

všechny recenze uživatele

Tento díl byl taky v pohodě akorát ten kluk ze začátku byl na ranu. Pak jak se z něj stal ninja tak už byl v klidu. Každopádně slovní rozepře mezi ním a Dejvem byla na palicu občas. Ale akce je tu spousta a pořád se něco děje. Každopádně po drsné čtyřce je tento díl hodně odlehčený a snaží se i o komediální vsuvku, ale jako nostalgie to funguje skvěle. Zjistil jsem, že si to vcelku pamatuju, jako malej jsem to viděl hodněkrát. Ale záporák je fajn. Celkově je to hodně odlehčené béčko, které je skvělé tak na jedno odpoledne, ale vzhledem k nostalgii to zas tak špatné není. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Když se do standartního béčkového akčňáku přimotá dítě, nemůže to dobře dopadnout. Ačkoli je Bradley ve špičkové formě a ninjů je poměrně dost, dětinskost to vše zhacuje a vede pod bod mrazu. Příběh je prostý jak bílá lília a spousta scén opravdu blbých. Bradleyho kamarádka je unesena, on se spolu s klukem dostane do Venezuely, tam si to rozdá s pár ninjama, ukáže bicáky, pár otoček, přidá velkohubá poučení, zaúčinkuje v několika opravdu stupidních scénách a je ... ještě daleko do konce. Být to tak o dvacet minut kratší, bylo by to asi lepší. Kdyby tam ten malý spratek nebyl, mohlo to být bráno daleko vážněji a drsněji, což by jen film prospělo. Takto všechno kromě akčních scén stojí za starou bačkoru. Nejtrapnější scéna je slaňování dámy po laně jen v letních šatičkách s následným pádem do metr hlubokého bazénku. Fakt trapně blbé. Hudba: Daniel May ()

Galerie (8)

Zajímavosti (7)

  • Původní Americký ninja Michael Dudikoff se také jmenoval Joe, tedy stejně jako hrdina v tomto pokračování. (SNCIS)
  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii a v Římě v Itálii. (rafix)
  • V čase 01:36:44, kdy padá letadlo, je zřetelně vidět, že Viper v podání Jamese Lewa je nahrazen kaskadérem. (Arnyfe)

Reklama

Reklama