Reklama

Reklama

Americký ninja 5

  • USA American Ninja V (více)
Trailer

Obsahy(1)

Špičkový vědec dr. Strobel (Aharon Ipalé) objeví prostředek na ničení hmyzu a tím na sebe upoutá pozornost chemického magnáta Glocka (Clement von Franckenstein) i zlověstného venezuelského generála Zubina. Ti chtějí geniálního vynálezu využít k ovládnutí světa a únosem Strobelovy dcery Lisy (Anne Dupont) si chtějí zajistit spolupráci vědce. Do cesty se jim však postaví Joe (David Bradley), který má o Lisu poněkud jiný zájem. K tomu, aby ji zachránil, využije i svých bojových schopností. (Siriuss)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (88)

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

Ne tohle fakt bylo moc i na mě. Ona celkově série Americký nindža pro mě nebyla nikdy žádný extra kult a to jsem na videobéčkách vyrůstal. Fakt je, že tohle mě nebavilo ani když mi bylo 12 a to naznačuje, že je něco špatně. James Lew má k ruce partu extra amatérských nindžů. Bradley je totálně prkenej jako vždy a celý už to působí takovým vyčpělým dojmem. Škoda třeba čtyřka i když tu má podobný hodnocení pro mě byla ultimátní hovadina a zvrácená zábava, ale na tenhle díl už se měli vysrat. Ztráta času.5% ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Pohádka pro desetileté kluky, která v tomto věku může vzbuzovat dojem, že se jedná o nejlepší film. V dospělosti už jej ovšem nemůžete vůbec brát vážně. Osamělý ninja společně s dvanáctiletým klukem samozřejmě jde do boje proti elitní jednotce ninjů, komandu se samopalama a samozřejmě vyhrají. Logiku sice film moc nemá, ale spád ano a díky tomu jej řadím v celé sérii Amerických ninjů na druhé místo, hned po jedničce, která byla nejlepší. [1688. hodnocení, 66. komentář, 25%, 232. nejhorší film] ()

Reklama

wosho odpad!

všechny recenze uživatele

Katastrofa i na poli béčkového akčního filmu. Amatérské je zde asi vše. Ale to by nevadilo, kdyby byl film plný skvělé akce, ale tomu tak bohužel není. Ty protivníky v nepřilnavých ninja stejnokrojích by pobil i beznohý bezdomovec. A jejich kápo, libující si v praskavých kuličkách, je přímo ideální do 4% porna. No a choreografie je zde přímo děsivá, ten kdo jí dělal by se měl fackovat do konce života. Americký ninja 5 je odpad jako vyšitý. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Parádní Martial-art béčko s Davidem Bradleyem, který tu kosí trénované bojovníky jednou ranou. Je to přehnané, ale mě se to tak líbí už z doby, kdy tyto filmy frčely.Opět je to pohádka, která dnes již nikoho nového nepřitáhne a hodnotím jí z nostalgického hlediska. Prostě ten film mám rád a dávám mu 86% :) ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

To je tak, když někdo neví, kdy přestat. Po doslova hrůzostrašném čtvrtém dílu přichází na scénu pětka, jež zpočátku skýtala určitý obrat k lepšímu. Na rozdíl od předešlého snímku, kde nebyl problém vyhnout se kulce (ne, opravdu nejsme v matrixu) či lapit do zubů vystřelený šíp, je tohle jakžtakž koukatelné. Nindžů tu běhá o několik víc než je sarančat v migračních stádech, a proto je musí David Bradley posílat sice nudnými, ale přesto otočkami do hajan... apropó souboje... nejsou špatné, ale strašně čitelné a občas i směšné...a když se neví kudy dál, stačí hodit na zem kapsli s bílým dýmem...příběh je plochý jako hruď Milly Jovovich a jakákoliv odbočka, snažící se ho okošatit, končí slepě. Osvěžení přinesl vrátivší se Tadashi Yamashita, aby nás ve svém cameu naučil ničit jablíčka, roli úhlavního nepřítele vzal James Lew, tradiční záporák z béčkových luhů a hájů... Na triky s kdovíjak propletenými prsty u rukou už nevěřím (ještě předevčírem jsem to ale zkoušel ve snaze pokecat si o fotbale s pradědečkem), je to jenom hloupá hra, při které si maximálně spoutáte ruce bez pout... ()

Galerie (8)

Zajímavosti (7)

  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii a v Římě v Itálii. (rafix)
  • Tadaši Jamašita na začátku vystupuje jako lektor bojových umění. V prvním díle ztvárnil roli záporáka s přezdívkou Černá hvězda. Zároveň některé souboje ninjů byly v tomto pokračování pod jeho taktovkou. (Arnyfe)
  • Po filmech Americký ninja 3 (1989) a Americký ninja 4 (1990) se David Bradley vrací do filmu jako jiná postava. Ve filmech Americký ninja 3 (1989) a Americký ninja 4 (1990) hrál postavu Seana Davidsona, zatímco v tomto snímku ztvárnil postavu Joea Kastla. (mzss1)

Reklama

Reklama