Reklama

Reklama

Studentka literatury Anastasia (Dakota Johnson) je podle vlastních slov nezajímavá a nudná „šedá myš" s nízkým sebevědomím, pravý opak tajemného podnikatele Christiana Greye (Jamie Dornan), kterého přišla vyzpovídat pro článek do studentského časopisu. Přestože se ji Grey svým chladným a odměřeným chováním snaží odradit, má ho plnou hlavu, což ještě prohloubí jejich opakovaná pracovní setkání. Bez ohledu na to, že ji varuje, jak je komplikovaný a ve zlověstných náznacích mluví o svém specifickém vkusu, není Anastasia jeho přitažlivosti schopná odolat. Ani Grey však není vůči téhle plaché dívce imunní a postupně ji začne otevírat dveře do své třinácté komnaty. Pokud do nich Anastasia vstoupí, pozná pravého Christiana Greye. Na posteli určené jen pro vyvolené zároveň pozná pravou Anastasii – své touhy, své vášně, svou živočišnost. Až z toho jde strach. (Cinemart)

(více)

Diskuze

Hees

Hees (hodnocení, recenze)

Pozrime sa na štatistiky 225 ľudí odpad 36 ľudí 5 hviezd ....aj to o niečom vypovedá. Viac ako polovica ľudí odpad... Fanúšikovia skoro žiadny ani nie 10 percent.

na příspěvěk reagoval GigaPudding

GigaPudding

GigaPudding (hodnocení, recenze)

Rychleji

ano, z toho přibližně 350 to nevidělo :)

nejspíš ale svoje hodnocení legitimizovali shlédnutím jedné minuty z traileru, včetně loga studia a dalších :).

Hees

Hees (hodnocení, recenze)

Rychleji

Právo neznamená, že to je tak správne a má to tak byť... apropo aj fanúšička knihy tomu môže dať 3-4 hviezdy ... zatiaľ čo zaslepený človek odpad ... čiže tieto dva tábory nie sú vôbec vyrovnané. 

na příspěvěk reagoval Rychleji

GigaPudding

GigaPudding (hodnocení, recenze)

psychous3

jediné, co nevypovídá o kvalitě filmu jsou hodnocení lidí, kteří to neviděli. :)

Nebo jako chceš naznačovat, že když se člověk podívá na film, co se mu fakt líbí, tak musí dělat, jakože se mu nelíbí, protože někdo jinej dal menší hodnocení? :)

na příspěvěk reagoval psychous3

Rychleji

Rychleji (hodnocení, recenze)

GigaPudding

A ty si zase z příspěvků vytahuješ části na které se ti jednodušeji reaguje a zbytek opomíjíš... A stejně má každý stejné právo se vyjádřit :D. Takže jeden hodnotící byl odhalen, ale 25% tomu nakonec (v průměru) dalo 400 lidí.

na příspěvěk reagoval GigaPudding

GigaPudding

GigaPudding (hodnocení, recenze)

psychous3

Ale ta fanynka tomu může dát kolik chce, zvlášť když se jí to opravdu líbilo, tak nevidím problém, proč by tomu nemohla dát *****.

Problém nastává až ve chvíli, kdy by tomu těch ***** dala aniž by ten film viděla :).

na příspěvěk reagoval psychous3

ohinek

ohinek (hodnocení, recenze)

neviděl jsem to a ani se na to nechystám. slyšel jsem toho dost jakým škvárem je předloha, úspěch to ovšem mělo, tak bych řekl a očekával že takový film bude mít nějakou filmařskou kvalitu bez ohledu na to podle čeho se točí, ať už si o něm jinak myslím cokoli. to hodnocení je řekl bych extrémně neobjektivní a film si ho nezaslouží.

Rychleji

Rychleji (hodnocení, recenze)

Hees

Tak to si teda myslím, že člověk co jde na film s tím, že je to strašný s vědomím, že tomu dá nízké hodnocení a "nechce na tom najít alespoň nějaké klady" má naprosto stejně hodnotné právo film hodnotit, jako fanoušek, co jde na film s tím, že to bude boží a nechce si připustit že to mělo chyby... Obě hodnocení jsou zkreslené a nemají vypovídací hodnotu.

na příspěvěk reagoval Hees

psychous3

psychous3 (hodnocení, recenze)

Hees

:) ale ty jsi to nepochopil... 'ona! tomu dá těch 5* JEN proto, že se jí to líbilo - stejně tak, jako dala 5* všem dílům Twilight, Upířím deníkům a 1* zase dostal Forest Gump, protože film o někom postiženém jí vůbec nebavil a místo sledování filmu, sledovala Facebook... tohle je ten problém - tohle musí každý "ne"dementní člověk filtrovat. A pokud tohle umí, dokáže filtrovat i ty všechny "Odpady!" co jsou tu taky. Chce to sledovat oba dva etrémy, umět je ignorovat a vytvořit si z nich vlastní průměr a názor a po shlédnutí filmu přidat svoje hodnocení...

na příspěvěk reagoval GigaPudding

Uživatel ohinek smazal svůj příspěvek.

GigaPudding

GigaPudding (hodnocení, recenze)

Rychleji

Protože ve svém komentáři mluví o věcech, co ve filmu nejsou, a protože svůj komentář opsal z rok starého článku vyjadřujícího se ke knize? :)

Nebo protože stejně jako ty má tendence se na film nedívat, ale dát mu odpad, protože viděl půlku traileru? :)

 

To není zas tak komplikovaná detektivní práce, když se k tomu lidi sami hlásí, že to hodnotí aniž by ten film viděli :).

na příspěvěk reagoval Rychleji

Rychleji

Rychleji (hodnocení, recenze)

GigaPudding

Tak třeba.. Jak můžete vědět, že hodnotil někdo kdo film neviděl a že hodnotil odpadem? Stejně tak možná někdo hodnotil 5* aniž by to viděl.. A třebaaa si nakonec opravdu tolik lidí uvědomilo, že je ten film strašnej :D.

na příspěvěk reagoval GigaPudding

Hees

Hees (hodnocení, recenze)

psychous3

Juhu fanúšička má väčšie právo tomu dať 5 keď to videla ... ľudia sú ovplyvnený vždy niečím podla čoho hodnotia filmy to nemôžeš vylúčiť. A ovplyvnenie tým, že sa jej to páči je jej vec tým to nezmeníš a určite má na to väčšie právo ako niekto kto si to ani nešiel pozrieť, alebo niekto kto tam išiel aby napísal nenávistný komentár k tomu, alebo niekto kto už dopredu vedel ako má hodnotiť a nechcel na tom nájsť aspoň nejaké klady. 

na příspěvěk reagoval psychous3, Rychleji

Yesqward

Yesqward (hodnocení, recenze)

No ak by nebolo tých fanúšičiek čo tomu naplieskali 5*, hneď by sa to ocitlo v najhoršej 300

Rychleji

Rychleji (hodnocení, recenze)

GigaPudding

Proč se tomu tak strašně bráníte? :D

Už jen podle toho co tu vy píšete v diskuzi to musela být nehorázná kravina... Rád bych řekl, že jsem knihu četl jen abych mohl všem zavřít ústa, ale nebyl jsem schopen se k tomu přemoct, tak jsem přečetl jen pár úryvků... Očekával jsem totiž, že když už je to knížka s tématem se kterým je, tak že bude alespoň pěkně napsaná. Ale není (tzn. příběh - děs; forma - děs; překlad - děs) a znám spoustu lidí co by napsalo knihu lepší :D. Takže naprosto chápu frustraci lidí naštvaných na to, že něco takového je úspěšného.

Co se filmu týče, mohl bych mu dát odpad jen podle traileru a měl bych naprosto čisté svědomí. Ale protože takové věci nedělám, tak to neudělám ani tady a bude mi muset stačit uspokojení tím, že to má 25% :D. Btw. Kdo by si tím kazil Valentýna?!

(závěrem ještě vzkaz od přítelkyně který mi poslala na FB :) -jen aby bylo vidět že to není pohlavím-: "tak se rozjela mánie 50 odstínů.... já to na čsfd celých šedých 25%:D. koukla jsem se tam na ukázky z filmu, a už ta minutová ukázka byla tak trapná...:D strašný,, film bych nedala :D ale třeba kdyby se to pojalo jako komedie, to by nemuselo bejt špatný :D :D"

na příspěvěk reagoval GigaPudding

psychous3

psychous3 (hodnocení, recenze)

Hees

Juchů, ale 'fanúšička' tomu dá 5*, protože se jí to "líbilo", ale tahle databáze má fungovat jinak... ;)

na příspěvěk reagoval Hees

Wolta

Wolta (hodnocení, recenze)

Bluntman

Já vím. Ale myslím, že až se to tady trochu přetřídí a film budou hodnotit i ti, kteří viděli film a nejen plakát k němu, tak tipuju, že tady bude mít tak 30-50%. Spíš mi jde o ty, kteří třeba zrovna v týhle diskuzi věnují neskutečné množství energie do toho, aby všechny přesvědčili, že je to absolutní sračka a pak jsou mezi prvníma ve frontě na lístky. A každý kdo je opačného názoru a film ho zajímá (no dobře, spíš každá) považujou za slepici a nadrženou pipinu.

psychous3

psychous3 (hodnocení, recenze)

Wolta

takže objektivní hodnocení tdy nefunguje říkáš? To jsi trošku na omylu, je tady spousta lidí, co filmy hodnotí objektvině - a zrovna ani jeden z nich nemůže dát filmu lepší hodnocení, než jaké si zaslouží. Koukni na nějaké recenze...

na příspěvěk reagoval Wolta

Hees

Hees (hodnocení, recenze)

Otázka teda znie kedy sa to tu znormalizuje a bude tu adekvátne hodnotenie. Zrejme nikdy kedže to bude mať o niečo nižšie ako má mať a to je smutné. Dôvod je jasný fanúšička má väčšie právo ohodnotiť film čo naozaj aj reálne videla ako tí čo ho vôbec nevideli. Nemyslím si, že ohodnotí nejaká, že kniha je super a tak aj film nemusím na to ísť :D.

na příspěvěk reagoval psychous3

Wolta

Wolta (hodnocení, recenze)

jiriluk

S Troškou máš pravdu. Já třeba věděla, že Babovřesky pro mě nejspíš nebudou a do kina by mě na ně nikdo nedostal, ale když běžely v televizi tak jsem tomu dala šanci. Jo, nakonec to blbost byla, ale aspoň vím, že další díly prostě nejsou pro mě a rozhodně nemám potřebu urážet lidi, kterým se líbí, jako to dělá spousta lidí v týhle diskuzi.

Cech

Cech (hodnocení, recenze)

Takže 50 odstínů šedi se to jmenuje hlavně díky zdejšímu šedivému hodnocení se dívám. :D

GigaPudding

GigaPudding (hodnocení, recenze)

Hees

? :)

Sice je fakt, že někteří z nejsprostších jsou tu skupinkami podobně "nadaných" obdivovaní, jako téměř geniální lidé, ale to z nich skutečně intelektuály nedělá, takže s nadávkama jako vyjadřováním intelektuálů to není zas tak horký :).

Související novinky

Kazmovi v kinech dochází šťáva

Kazmovi v kinech dochází šťáva

29.08.2023

Stejně, jako měl snímek ONEMANSHOW: The Movie bezprecedentní první víkend, má nyní i bezprecedentní propad. Ačkoliv tak novému snímku Kamila Bartošky aka Kazmy už nikdo nevezme rekordní český otvírák… (více)

Kazmův film zboural návštěvnost českých kin

Kazmův film zboural návštěvnost českých kin

21.08.2023

Snímek českého moderátora, baviče a influencera Kamila Bartošky alias Kazmy ONEMANSHOW: The Movie se stal nejúspěšnějším českým filmem v divácké návštěvnosti během premiérového víkendu při uvedení do… (více)

Twilight sága se vrací

Twilight sága se vrací

20.04.2023

Mysleli jste si, že nic horšího než remake Harryho Pottera v podobě televizního seriálu už nehrozí? Pak vězte, že studio Lionsgate čerstvě oznámilo také návrat Twilight ságy. Stmívání se pak rovněž… (více)

Reklama

Reklama