Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(9)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (28)

andalin 

všechny recenze uživatele

První série: 100% Druhá série: 80% Máme nespočet filmů a seriálů vyprávějících o boji lidské rasy při zombie apokalypse. Ale je vskutku zajímavé se zamyslet nad tím, co by se vlastně stalo, kdyby se pro chodící mrtvoly našla vakcína a oni tak měli možnost zařadit se zpět do společnosti. Lidé mezi sebou nechtějí monstra, zatímco nemrtví bojují za svá práva, nicméně ne všichni jsou za jedno. Existují i tací, kteří se vidí jako "nadřazená rasa" a podrobení se nepřipadá v úvahu. V mnoha ohledech mi to připomíná koncept True Blood, kde se upíři s podobným cílem rovněž člení do dvou skupin - první chce dominanci, druhá se chce rovnat obyčejným lidem. Za závěsem všudypřítomného strachu a lží se objevuje nádherná lidskost, s jakou jsem se v seriále už dlouho nesetkala. Postavy mě zaujaly, zápletka je silná, masky jsou realistické, soundtrack božský a z kukuče Luka Newberryho jsem se málem počůrala. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tématicky podobné jako španělsko-kanadské Retornado. I tady se podaří najít lék, který vrací zombie do normálního života a i tady jsou skupiny lidí, kterým nejdou návraty ex-nemrtvých pod nos. V tomto případě jsou to příslušníci milicí, bojujících proti zombie, které ponouká fanatický kněz. A nakonec podobně jako v Retornadu zde není kladen důraz na akční stránku věci, ale spíše na sociální podtext. V případě In The Flesh je vše okořeněno ještě rodinným dramatem. Fandové klasických zombie nářezů si na své asi nepřijdou, ale já se bavil výtečně. 80% ()

Reklama

6thSun 

všechny recenze uživatele

Sociální zombie drama neboli zombie příběh naruby, kde svině jsou ti živí. První díl se nadechl k impozantní podívané, škoda, že s ním následné dva nestačí držet krok. Přesto jde o osvěžující dílo, jež konečně trochu rehabilituje pověst nemrtvých, kteří nám fanouškům přinesli (nebo přineslY, když rod mužský ŽIVOTNÝ na ně vlastně nelze aplikovat?) tolik zvrácené radosti. 65 - 80% ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,, JSEM OBĚŤ SYNDROMU ČÁSTEČNÉHO SKONU. A CO JSEM UDĚLAL V NELÉČENÉM STAVU, NEBYLA MOJE CHYBA.....“ /// Opětovná asimilace shnilejch. Rick a jeho grupa možná přežili, ale vlastně je to jedno. Ti vokousaní totiž nehraj v novým světě žádnou roli. Zato frajeři co vylezli z hrobu…. . Zajímal mě tenhle doplněk k zombie bijákům, byť bylo avizováno, že nejděsivější budou vzpomínky. Vzpomínky a radikální vesnická domobrana. Taky čekáte napětí ve vztahu vůči jedincům, vyhrocený situace….. abych nekecal, vono to tady je, jenže je to takovej ,,cajdáček“, kterej nevtáhne do charakterů ani tzv. vyhrocenejch situací. A tak se z dramatu o návratu do života lidí, z jejichž ,,nedaru“ stal se dar, postupně stává obyčejně, byť normálně vodvyprávěnej příběh. Taky ten závěr, kdy mudrcujou vo tom, že je lepší se vykecat než umřít, nikdo nikam nevytesá. Seriál tak nakonec nepitvá tématiku zombie, ale vztahy v rodině ve vesnici plný idiotů, kteří maj na hlavě máslo. (a můžou bejt rádi, že jim ty 3* dám!) /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Parchanta jsem nezpopelnil, ale zakopal. A teď mi to ta svině vyčítá! 2.) SYNDROM ČÁSTEČNÝHO SKONU – no a co, ty máš zase kašel! 3.) Thx za titule ,,tarba“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Několikrát jsem tu vyjádřil názor, že vše už bylo natočeno a vždycky jde jen o to, aby to dané téma bylo ozvláštněno nějakým nápadem nebo se nějak odlišilo od zažitých sterotypů. U zombií se už také experimentovalo, troufám si však tvrdit, že "In The Flesh" jen naprosto originální. Zombie jsou tu nazývány "oběti částečného skonu" a jsou zase navráceny do společnosti. To samozřejmě nese spoustu problémů, protože tito "nemrtví" napáchali jako aktivní zombie mnoho zlého. Výborné je také to, že to není jen prvoplánový, trojdílný film o zombiích, je to také o tom, jak většinová společnost prostě odmítá a nepřijímá nic, co se jen trochu odlišuje od normy a "normálního" života. Za originalitu, ale i celkově za zajímavý příběh dávám plný počet hvězd. Pro mne ještě jeden bonus. Moc se mi líbila Kieronova sestra Jem! ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Začiatkom roku 2015 zamietla televízna spoločnosť BBC natáčanie 3. série. Dôvodom bol znižujúci sa rozpočet za posledný rok. (ČSFD)

Reklama

Reklama