Reklama

Reklama

Kašlu na lásku

  • USA Down with Love (více)
Trailer

Obsahy(1)

Úspěšná spisovatelka Barbara Novak (Zellweger) se stane terčem cynického, ale neodolatelného playboye Catchera Blocka (McGregor). Po eskapádě dvojsmyslných žertů a rafinovaných schůzek překvapí vás i sami sebe nečekaným rozuzlením. (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer

Recenze (271)

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Střeštěné, parodující a pro mě ne moc extra vtipné. Tahle stylizovanost je pro mě prostě moc. McGregor je úžasně galantní a dokonalý sukničkář, který svůj život pije plnými doušky :) Skvělý pár, který si dokonale sednul a druhá dvojice, která jim velmi bravurně konkuruje. 60.léta jako vyšitá, ale pro mě moc jednoduché a přitom tak hodně přeslazené. ()

Nancy 

všechny recenze uživatele

Opravdu povedená romantická komedie, která se od těch jiných "běžných" romancí výrazně liší. Už jen tím, že se představitelé snaží držet city pod bodem nula a tím, že je zasazená do minulosti. McGregor i Zellweger zde měli opravdu hezké role, které se jim samozřejmě povedly. Stejně tak vedlejší role byly opravdu vydařené. Jen to občas postrádalo akčnost a zábavu a když na mě Barbara vychrlila, celou pravdu, byla jsem docela zmatená, ale naštěstí ne tolik, že bych to nepochopila. ()

Reklama

Parlay 

všechny recenze uživatele

První dvě třetiny snímku fungují po komediální stránce na výbornou (pousmání střídá úsměv od ucha k uchu), režisér má vše pevně v rukou a snímek až překvapuje svojí sebejistotou. Zbylá třetina (za ni by scénáristé zasloužili vytahat za uši) notně kazí výsledný dojem, avšak stále je to za čtyři hvězdičky díky jako vždy skvělému Ewanovi (snímek stojí za vidění už jenom kvůli němu), hravé (a zároveň pečlivě volené) stylizaci a D.H. Pierceovi v roli ňoumovitému šéfa. P.S. Jen je škoda, že se po "Moulin Rouge" opět nedostal ke slovu Ewanův výstavní hlas, zde to k tomu přímo vybízelo... ()

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Jednoznačně zklamání. Renée s Ewanem potřebovali asi nutně na nájem, jinak si nedovedu vysvětlit jejich účast v této taškařici. Nenápadité, nevtipné, tvůrci si dali záležet pouze na dobových interiérech, kostýmech a vizážích. A to byl také jediný důvod proč můj palec, připravený od dvou třetin filmu na tlačítku "power", otálel až do konce. ()

zuzinka2 

všechny recenze uživatele

Příjemná romantická komedie (spíš úsměvná než, že by jste se u toho trhali smíchy) na odreagování, která pobaví a čas vám při sledování příjemně uteče, ale za pár dní si na ní už nejspíš nevzpomenete. Dobře zvládnuté kostýmy i obsazení, oba hlavní hrdinové působí příjemně a na Ewana McGregora je ještě k tomu velmi pěkný pohled (i když ani jeden z nich nepředvádí své herecké maximum). Celkově tak 3.5 hvězdičky ()

Galerie (62)

Zajímavosti (7)

  • Daniel Orlandi navrhl pro tento film více než 100 kostýmů, včetně klobouků, košil a kravat. (Amplifier)
  • Nejen, že se film odehrává v roce 1962, byl natočen tak, aby vypadal, jakože byl natočen v roce 1962. Všechny postupy, dialogy, oblečení, a chování by mělo vypadat přesně jako v roce 62. (Amplifier)
  • René Zellweger a Ewan McGregor se později společně objevili také ve filmu Miss Potter (2006). (skinny)

Související novinky

Nová komedie pro Jennifer

Nová komedie pro Jennifer

21.03.2005

Jennifer Aniston si zahraje vedle Vince Vaughna v THE BREAK UP pro Universal Pictures. Mezi tímto rozhodnutím se ukázalo, že režie se chopí Peyton Reed, který už má zkušenosti s režií oblíbeného… (více)

Reklama

Reklama