Reklama

Reklama

Kašlu na lásku

  • USA Down with Love (více)
Trailer

Obsahy(1)

Úspěšná spisovatelka Barbara Novak (Zellweger) se stane terčem cynického, ale neodolatelného playboye Catchera Blocka (McGregor). Po eskapádě dvojsmyslných žertů a rafinovaných schůzek překvapí vás i sami sebe nečekaným rozuzlením. (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer

Recenze (271)

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Opravdu tohle není v pravém slova smyslu romantická komedie, ale to já beru jako nesporný bod k dobru. Renée je jako emancipovaná spisovatelka úžasně stylizovaná a Ewan je prostě výborný jeko vždycky :-) Děj sice nepřináší žádná zásadní překvapení, ale z druhé strany ani nesklouzává ke všem klišé žánru. Prostě příjemná oddychovka... ()

Legas 

všechny recenze uživatele

Typický film na 3,5 *, tak co s tím? Vtípků a povedených gagů habaděj, výprava fantastická, kostými - radost pohledět zvlášť na růžově laděnou Reneé, roztomilé herecké výkony hlavních představitelů. Bohužel i přes svou 100 minutovou stopáž ke konci zdlouhavé, obvzlášť na začátku filmu jsem si dlouho musel zvykat na jeho snad až přílišnou střeštěnost a ... no ... chtělo by to doladit. Jinak prima zážitek pro nudný večer. ()

Reklama

Šakal 

všechny recenze uživatele

tak předně, tohle není klasická romantická komedie, což je u mě plus hned na začátku :o) Jedná se víceméně o parodii na klasické romantické komedie. Je to ale hodně nevyvážené dílko, které si v některých částech říká i o 5*, člověk se dobře baví, potom jsou tam ale i pasáže, kdy se člověk nudí. Renée Zellweger i Ewan McGregor si se svými rolemi poradili parádně a více než zdatně jim sekundoval David Hyde Pierce! Je to ale záležitost na jedno zkouknutí, které ale rychle vyšumí do ztracena.... Už ale za ten netradiční pohled na téma musím poctivé 3* dát! ()

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Jednoznačně zklamání. Renée s Ewanem potřebovali asi nutně na nájem, jinak si nedovedu vysvětlit jejich účast v této taškařici. Nenápadité, nevtipné, tvůrci si dali záležet pouze na dobových interiérech, kostýmech a vizážích. A to byl také jediný důvod proč můj palec, připravený od dvou třetin filmu na tlačítku "power", otálel až do konce. ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Eve Ahlert, Dennis Drake .. Příjemné, milé a moc pěkně se na to dívalo. Ta stylizace je úžasná, ikdyž pro někoho možná až kýčovitá. Ewan je coool, Renée a Sarah jsou zase k nakousnutí. Jen ten předvídatelný scénář a to jeho "ona to vlastně celou dobu ví" mi výsledný dojem mírně kazil.. 70%. ()

Galerie (62)

Zajímavosti (7)

  • Daniel Orlandi navrhl pro tento film více než 100 kostýmů, včetně klobouků, košil a kravat. (Amplifier)
  • Vystoupení Judy Garlandové je zaznamenáno i ve filmu. (Elisebah)
  • Po závěrečných titulcích následuje vtipný epilog s pěveckým duetem ústředního páru. (cariada)

Související novinky

Nová komedie pro Jennifer

Nová komedie pro Jennifer

21.03.2005

Jennifer Aniston si zahraje vedle Vince Vaughna v THE BREAK UP pro Universal Pictures. Mezi tímto rozhodnutím se ukázalo, že režie se chopí Peyton Reed, který už má zkušenosti s režií oblíbeného… (více)

Reklama

Reklama