Reklama

Reklama

Čarodějnice ze Zugarramurdi

  • Česko Čarodějnice (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Jedna z nejbláznivějších komedií, jaké si dokážete představit. Spojuje v sobě typický španělský humor, morbiditu, satiru na klišé o španělském machismu i ironický náhled na separatistické tendence některých oblastí. Děj se točí kolem peripetií skupiny přátel, kteří se rozhodnou pro poněkud neobvyklé přepadení. José je rozvedený a stará se ve střídavé péči o syna Sergia. Den loupeže připadá právě na jejich společný den. Tony pracoval jako PR pro diskotéku s poněkud podezřelým názvem Sperma, ale nyní je už nezaměstnaný. Taxikář Manuel trpí řadou neuróz a obdivuje slavného novináře Ikera Jiméneze. Po loupeži se rozhodnou utéct do Francie, aby Sergio mohl navštívit Disneyland. Nicméně jeho matka tento výlet považuje za únos a ani policie nezůstane nečinná. Zloději se ale shodou okolností musí zastavit v navarrské vesnici Zugarramurdi, kde byla v 16. století odhalena údajná komunita 40 čarodějnic. A řada z nich v očekávání příchodu matky všech čarodějnic provozuje černou magii až do současnosti... (La Película)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (96)

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Hm, tak pro mě teda zklamání. Iglesia + čarodějnice, no těšil jsem se hodně, ale byť jsem se slušně zasmál, tak celkově je příběh o čarodejnicích ze Zugarramurdi až moc jednoduchý na to, aby mě po sadách o vymítačích, bláznivé stíhačce nebo cirkusácích dokázal plně uspokojit. Popravdě mě zaujala pouze prostřední část. Akční začátek se mi nelíbil vůbec, ke konci už jsem spíše přežíval. Na Iglesiu ne nejhorší, ale rozhodně jeden z těch slabších kusů. 60% ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

První třetina hodně pobaví (Spongebob s UZI samopalem vede, ale i celá loupež je skvěle natočená), druhá nabídne spoustu čarodějek s receptem na dětskou pečínku, a ta třetí se, bohužel, zvrhne v přeplácanou digitální taškařici. A to je ohromná škoda, protože taková zastávka lupičů v podezřelé hospodě má svoje atmosférické kouzlo, i když brzy vyprchá. Další prohřešek vidím v blonďaté čarodějce, co sice ráda provokuje, ale kozy neukáže. Možná příště a v jiném žánru. (60%) ()

Reklama

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Od filmu jsem očekával zábavu, ale něco mi říkalo, že to nebude dílo na 5*. A předpoklady se naplnily. Úvodní loupež měla solidní průběh, útěk taky cesta do Zugarramurdi taky. Co již drhlo byl opětovný návrat do Zugarramurdi hlavně ta část od obřadu. Carolina Bang byla ve své roli velmi poutavá. Každopádně nejednou jsem se pěkně zasmál jindy nic moc tudíž průměr => 3z5 ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Alexo je režisérsky voľnomyšlienkár, ktorý si pojme látku po svojom a je si istý, že diváci zívať nebudú. Jeho značkou je predimenzované obsadenie figúrkami, ktoré ani netušia do čoho idú, ale odvedú dokonale dementnú robotu, aby potešili aj okolovidiaceho. Pitoreskne sa tváriaci snímok sa takto stáva pripáleným "espacornom", ktorý sa 16:9 vysmieva detailistom Guilermo formátu.Je fayn vedieť, že južania majú v tomto žánri obe póly. S radosťou takto opomeniem záver, kedy si Alexo očividne odbehol na kávu, do silne vzdialeného bistra. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,MUŽI Z NÁS MAJÍ STRACH, PROTOŽE MY ZNÁME PRAVDU. BŮH JE ŽENA A ONI SE S TÍM NEMOHOU SMÍŘIT...“ /// Nejdřív je to půlhodinová ukecaná po-loupežná prdel. Pak hororová hospoda. Pak barák, ve kterým jsou ženský jako pavouci (tkají sítě všude kolem, pavučiny jsou pohodlné, líbí se ti v nich a najednou, bum a bodnou ti jed…prostě ČARODĚJNICE!) a nakonec zbytečně přesmažená šílenost. Taky zamrzí, že na to, co se tady vodehrává, je to zbytečně dlouhý. Zákonitě tomu musí dojít ftipný nápady, který nemůže ujetá pompéznost nahradit. Ale jako pomsta ženskejm - dobrý! (nic, nic drahá… kravina to byla…) /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) To, že zásnubní prsteny jsou plný planejch slibů, ztracenejch iluzí, pohrdání, nenávisti, nezdarů, selhání, neštěstí a lží, mně nemusí nikdo vysvětlovat! 2.) Hledám pro starou film k MDŽ. 3.) Thx za titule ,,Hladass“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR *** AKCE ** NAPĚTÍ * ()

Galerie (49)

Zajímavosti (1)

  • Název filmu se objeví až před závěrečnými titulky. (griph)

Reklama

Reklama