Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvadsaťročná Samantha žije spoločne so svojou panovačnou matkou, no nevychádza s ňou práve najlepšie. Ich vzťah je komplikovaný kvôli problémovému dospievaniu Samanthy, ktorá všetky ťažkosti rieši alkoholickými večierkami a neviazaným sexom. Avšak po jednej noci s neznámym cudzincom v aute sa všetko zmení. Zo začiatku je presvedčená že dostala pohlavnú chorobu, no časom zisťuje, že je to niečo oveľa horšie a nebezpečnejšie; niečo, čo radikálne zmení celý jej život. (kubqo)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (207)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Jak se příběh blíží ke konci, uvědomujete si, jak byl England zoufalý a jak už nevěděl, co tam dát. Snímek se mu začíná rozpadat pod rukama, herecké výkony tomu moc nepomáhají, a nakonec „Contracted“ končí jen jako ošklivý obraz toho, co se z té holky stane. A to jak fyzicky, tak psychicky. No jo, tohle je prostě ukázka toho, že kondom vám může zachránit život. A nejen vám, také všem vašim blízkým. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Keď raz lesba, tak furt lesba. To by mali mať dievčatá milujúce rovnaké pohlavie na pamäti. Lebo keď už nestačia prsty a jazýček a je potreba vtákov, môže sa stať to, čo sa stane v tomto podarenom filmíku. Samozrejme, ale len vo filme(?). David C., kráľ venerického hororu, by z tohto diela pociťoval určitú radosť. No pretože pozerať sa na postupný rozpad ( rozklad ) tela a duše, je práve šálka jeho čaju. A či budú mať určitú radosť aj samotný ( fajnšmekerský ) diváci? Ak sa nepobľujú z niektorých záberov ( tí imúnnejší sa len radostne pousmejú ), tak potom samozrejme áno. Škoda len toho utrhnutého záveru a aspoň čiastočne vysvetlených udalostí. ()

Reklama

Vančura 

všechny recenze uživatele

Film, jehož hlavní postava mě neuvěřitelně iritovala (její herecká představitelka, Najarra Townsend, mi navíc přišla ošklivá, nebavilo mě proto ani na ni koukat) - na začátku nesnesitelná kráva, na konci rozkládající se vražedkyně. Ostentativně prohlašujíc, jak muže nepotřebuje, se jedním nechá opíchat v autě poté, co si na večírku lehce přihne vodky, a druhého - zamilovaného blbečka - pro změnu neváhá opíchat sama, když mu chce předat ten hnus, který chytla od toho prvního. Jako by to nebylo málo, film se nijak neobtěžuje sdělit, co že to vlastně Samantha chytla a co se jí děje, a celé to usekle končí v 78. minutě, nejspíš aby mohlo vzniknout pokračování, které se skutečně o 2 roky později natočilo (pod pokračováním je ale podepsán jiný scenárista i režisér, těžko tedy soudit, jestli se od začátku vědělo, že vznikne i dvojka). Ač je to dnes vcelku běžná praxe, osobně mi to přijde jako pohrdání divákem a nesnáším to. Spolu s těmi nechutnostmi typu odpadající nehty a červy ve vagíně je to pro mě další důvod, proč měl ten film spíš sral, než že bych z něj něco měl. ()

Radiq odpad!

všechny recenze uživatele

Nízkorozpočtová (což by ani nevadilo) nudná (to už docela vadí) sračka (a to vadí hodně). Nic moc masky, nic moc děj, nic moc herci, nic moc nechutny, nic moc dialogy, nic moc promyšleny, nic moc gore efekty, stupidní postavy. Posrat záchodovy prkynko a tiše zmizet by byl lepší plán, než se koukat na tenhle film... A jinak americká národní fóbie před nechráněným pohlavním stykem se šíří a šíří, co? ()

juta 

všechny recenze uživatele

Nevím proč se nám to stále předhazuje, nebo proč si tvůrci filmů myslí, že pokud je hlavní hrdina jinak sexuálně orientovaný, že film bude najednou díky tomu nějakým způsobem lepší. Mě to začíná už dost unavovat vidět v každém druhém filmu něco takového. No ale teď k příběhu... Jako obvykle začátek není nijak zajimavý, postupně, kdy se začínají projevovat tělesné změny se napětí a zájem zvýší, ale opravdu nic světoborného se od Contajneru čekat nedá. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)
  • Když Sam (Najarra Townsend) navštíví Nikki (Katie Stegeman), její levé oko je bílé. Když se setká s Alice (Alice Macdonald) o pár minut později, její duhovka je červená. Po dalších pár minutách, když si Sam dává make-up, má levé oko opět bílé. (Mrs.Blue)

Reklama

Reklama