Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvadsaťročná Samantha žije spoločne so svojou panovačnou matkou, no nevychádza s ňou práve najlepšie. Ich vzťah je komplikovaný kvôli problémovému dospievaniu Samanthy, ktorá všetky ťažkosti rieši alkoholickými večierkami a neviazaným sexom. Avšak po jednej noci s neznámym cudzincom v aute sa všetko zmení. Zo začiatku je presvedčená že dostala pohlavnú chorobu, no časom zisťuje, že je to niečo oveľa horšie a nebezpečnejšie; niečo, čo radikálne zmení celý jej život. (kubqo)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (207)

katasta 

všechny recenze uživatele

Námět pěkný, ale nic dalšího na tom dobrého není. Herci jsou snad nejhorší co jsem kdy viděla (nebo alespoň za hodně dlouhou dobu, protože horší výkon nepamatuju). Konec je fakt k popukání... nebo spíš k pláči... co má kdo radši. No, naštěstí je to docela krátké, takže se člověk nestihne nudit, i přes tu hrůzu, co vidí :-) ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

V tomto filme je presný návod ako sa s krásavice može stať šereda a ešte aj riadne nasratá.Dej je docela hrozostrašný keď si predstavím že milá baba sa za pár hodín zmení na totálnu beštiu a začne zabíjať všetko naokolo a to len skrz jedného nechráneného sexu.Zamaskovali ju parádne.Celí čas si film udržiaval dynamiku a napatie ako to dopadne s hlavnou hrdinkou.Ale čo ma sklamalo že som sa nedočkal žiadneho vysvetlenia čo sa jej to stalo a to som čakal až do samého konca.No a u toho veterinára čo bola a že doktor a to nechcem uraziť veterinárov,ktorý by ju určite lepšie vyšetrili ako ten pako.N.Townsend bola dobrá ale nemožem to povedať o ostatných hercov.Ale je to aj tak o veľa lepšie ako Thanatomorphose. ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Na tenhle film mě dřív než jeho anotace nalákal jeho plakát - nekrofilní část mojí psýchy se ihned platonicky zamilovala do té půvabné dívky na obrázku s odumírajícím hnilobným obličejem. Myslím, že každý ryzí milovník horrorů musí Samanthu shledávat krásnou a přitažlivou, protože Krása a Hrůza jsou sestry, jak je známo. A co se děje týče - jedná se o takový drobný osvětový příspěvek k propagaci bezpečného sexu. A mile nechutný. A se šťastným koncem. Hodně silné čtyři. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Ach jo. Tak jsem se těšil, jak zde s hrdostí vystavím 5 hvězdiček a podpořím po dlouhé době nějaký nechutnější horor. Bohužel posledních 20 minut mi zkazilo náladu. Veškerá ta nepříjemná a trochu tajemná atmosféra se postupně vytratí pod množstvím debilit a divného chování, což je nesmírná škoda. Otázka, která mi šla neustále na jazyk, jestli je člověk schopen odhodit pud sebezáchovy a řešit si své osobní problémy, zatímco očividně umírá a akutně potřebuje ambulantní péči. Mrknu asi i na Thanatomorfózu, protože námět je to zajímavý. 60% ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Takovejhle one-night stand nechceš. Nedávná námětově příbuzná Thanatomorfóza byla silnější zážitek. Je vcelku jedno, kdo od koho opisoval, výsledné filmy jsou svou náladou poměrně odlišné. Tohle má děj, více se dozvíme o postavách. Thanatomorphose byla explicitnější a intenzivnější a na druhé straně také amatérštěji zpracovaná. Ale zadrala se pod kůži. Contracted dřív než se stihne zadřít, začne mírně srát chováním postav, které se blíž a blíž konci stává stále debilnějším. Celkově žádná velká pecka, na kterou bych měl potřebu vzpomínat, ale špatné to není. Od zcela matné a prázdné Madison County každopádně režijní pokrok správným směrem. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (2)

  • Když Sam (Najarra Townsend) navštíví Nikki (Katie Stegeman), její levé oko je bílé. Když se setká s Alice (Alice Macdonald) o pár minut později, její duhovka je červená. Po dalších pár minutách, když si Sam dává make-up, má levé oko opět bílé. (Mrs.Blue)
  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama