Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvadsaťročná Samantha žije spoločne so svojou panovačnou matkou, no nevychádza s ňou práve najlepšie. Ich vzťah je komplikovaný kvôli problémovému dospievaniu Samanthy, ktorá všetky ťažkosti rieši alkoholickými večierkami a neviazaným sexom. Avšak po jednej noci s neznámym cudzincom v aute sa všetko zmení. Zo začiatku je presvedčená že dostala pohlavnú chorobu, no časom zisťuje, že je to niečo oveľa horšie a nebezpečnejšie; niečo, čo radikálne zmení celý jej život. (kubqo)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (208)

heyda 

všechny recenze uživatele

Ach jo. Tak jsem se těšil, jak zde s hrdostí vystavím 5 hvězdiček a podpořím po dlouhé době nějaký nechutnější horor. Bohužel posledních 20 minut mi zkazilo náladu. Veškerá ta nepříjemná a trochu tajemná atmosféra se postupně vytratí pod množstvím debilit a divného chování, což je nesmírná škoda. Otázka, která mi šla neustále na jazyk, jestli je člověk schopen odhodit pud sebezáchovy a řešit si své osobní problémy, zatímco očividně umírá a akutně potřebuje ambulantní péči. Mrknu asi i na Thanatomorfózu, protože námět je to zajímavý. 60% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak nečekal jsem nic závratného, ale film nakonec i přes svůj amatérský vzhled nedopadl tak špatně. Docela jsem v něm našel zalíbení, přestože v něm jde, o jak se později ukáže „zombie“ zápletku. Tentokrát se nákaza přenese opravdu netradičním způsobem (a já tak toužil po dvou lesbičkách), že dám od nich už ruce pryč a začnu všude chodit se „šprckou“. Přestože tempo je místy přímo uspávající, byl jsem zvědavý, jak to s naší hrdinkou dopadne a vydržel až do samotného konce. Ve finále jsem se tak dočkal celkem zajímavého vyvrcholení a to nejen již značně pozměněné Samanthy…Najarra Townsend si vedla dobře, na rozdíl od svých kolegů a kolegyň…50% ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Co začíná jako děsivá,vtipná metafora končí jako těžkopádná kuriozita. Contracted je důvěrná podobizna 3 denní metamorfózy a bezpochyby je tenhle flick velmi zdařilý. Najarra Townsend je velmi uvěřitelná jako podrážděný,frustrovaný teenager pomalu se měnící v něco zrůdného. Masky a efekty jsou až hrůzu nahánějící skvěle zvládnuté. Překvapivě bolestné,odporné,mrazivé a velmi efektivní hororové drámo,které mě uzemnilo,posadilo na prdel,donutilo koukat po celou stopáž s otevřenou hubou a zrychleným tepem! ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Moucha, Vetřelec, Moje sestra vlkodlak, Shives a zombie žánr obecně. A nebo AIDS, syfilis a malomocenství. Jedna opilecká noc na večírku, která skončila v autě, se stala pro Samanthu (proč je v obsahu nějaká Sophie? viděl to ten člověk vůbec?) osudnou. Trest za neujasněnou sexuální orientaci, nebo jen za to, že si prostě nedala pozor? Proměna člověka v monstrum je uvěřitelná a nevyhýbá se cronenbergovským nechutnostem. Po vyndání zubu a utržení nehtu jsem jen čekal, kdy jí narostou křídla. Nakonec je třeba se setkat se třemi lidmi, kteří na to nikdy nezapomenou - zejména návštěva Nikki má v sobě podivné napětí. A Riley? Dostane, co čeká? Splní se mu jeho sen? Nu, možná... ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Od Erica to vezmem ako recesiu a tiež ako tréning na ďalší prejav svojej existencie. Ak sa pokúsil priblížiť " THANA " tak to si nevystačil.Nemohúco nechápavé a uškriekané okolité, mimo diváckej únavy ničomu neslúžiace figúrky so (something wrong ) contract tmou, v ktorej aj tušiaci moron obrába infikovanú pôdu ( finalsex) a záverečný materinsko vybledlý tendenčný zombie overšleh takto získal certifikát kopírovanej nemohúcnosti.. Stačí pozrieť intro z THANA a CONTRA. Zámer bol očividne iný ! And the Winner Is...hel jes, ju nou. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (2)

  • Když Sam (Najarra Townsend) navštíví Nikki (Katie Stegeman), její levé oko je bílé. Když se setká s Alice (Alice Macdonald) o pár minut později, její duhovka je červená. Po dalších pár minutách, když si Sam dává make-up, má levé oko opět bílé. (Mrs.Blue)
  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama