Reklama

Reklama

Už je to pár let, co Veronica Marsová hodila svou mladickou kariéru soukromého očka za hlavu. Teď se po čase vrací do rodného města, kde ji kromě třídního srazu čeká i bývalá láska Logan. Ten je zapleten do záhadné vraždy a potřebuje pomoc... V předvečer promoce na právnické fakultě se Veronica Marsová (Kristen Bellová) rozhodla pověsit svůj život amatérského detektiva na hřebík. Zatímco hledá práci u prestižních právnických společností, obrátí se na ni její bývalý přítel Logan (Jason Dohring) s žádostí o pomoc – je totiž obviněn z vraždy. Veronica odjíždí do rodného města, aby Loganovi zajistila pořádného obhájce. Kolem jeho případu se však děje něco, co jí nedá spát. V příběhu natočeném na motivy slavného amerického seriálu z roku 2004 se Veronica rozhodne vypátrat pravdu. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (169)

maddy 

všechny recenze uživatele

I have never been a fan of Veronica Mars series. A preto rovnaké hodnotenie udeľujem aj tejto jej „filmovej“ verzii. Tie úvodzovky pri slove „filmovej“ sú schválne, pretože toto má od filmu ďaleko. Je to len XY-tá epizóda seriálu a tak tu aj ostalo všetko na presne rovnakej úrovni ako v seriály, akurát tento krát sa jednoduchý krimi prípad s mnoho klišé naťahuje do úmornej sto minútovej dĺžky, kde je väčšina minút vyplnená nepodstatným kecaním hlavnej hrdinky, ktorá sa snaží síce pôsobiť neuveriteľne „nahláškovane“ a „cool“, ale mne opäť neprišla ani jedna hláška skutočne vtipná. Navyše aj samotná Kristen Bell mi príde značne otravná, nesympatická a afektovaná. Na celovečernej Veronice Mars tak ostáva zaujímavý akurát jej vznik, kde si ho fanúšikovia zaplitli na Kickstarteri, ale to nemá so samotnou kvalitou výsledného produktu nič spoločné. Pre fanúšikov určite fajn, ale u mňa tým pádom ostáva hodnotenie bez zmeny oproti seriálu. ()

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Kdybych měla napsat, co všechno tenhle film měl a co všechno mě na něm naprosto uchvátilo, musím říct, že bych tady byla ještě do zítřka. Samozřejmě musím na druhou stranu konstatovat, že nebyl až tak dobrý, viděla jsem i lepší. Tento film splnil účel, mělo to být o Veronice, která zjistí, že pro ni není městský život ten pravý, že patří do rodného města. Líbilo se mi i to, že řešila jednu záhadu za druhou a odkrývala stále další a další stránky knihy. nezbývá mi nic jiného, než doporučit tenhle film, protože, proč? Já ani nevím. Prostě se podívejte a udělejte si obrázek sami. ()

Reklama

k212 

všechny recenze uživatele

Inu, co dělalo seriál Veronica Mars dílem zábavným a vcelku koukatelným - tedy ironické průpovídky přemoudřelé teenagerky, to už je u té třicítky jaksi vyčpělé. Sice ne úplně, ale ten nabroušený komentovací drive jede tak na půl plynu - občas zábavně, občas nikoliv. Dějově ... asi jako jeden prodloužený díl, toliko velmi útrpné a pomalé. Fanoušek se dočká všech výraznějších postav ze seriálu, je to taková odměna za čekání. Ale upřímně: v rámci samostatně stojícího filmu je to dost špatné. Jenom z nostalgie dávám o jednu hvězdičku více! 50%. ()

Chickenka 

všechny recenze uživatele

Na to, že je plánovaný celovečerní film s Veronicou Mars v hlavní roli, jsem narazila jednou úplnou náhodou. Nejprve jsem z této noviny byla nadšená, ale poté spíše rozpačitá, jelikož jsem si nedokázala představit celovečerní film kdysi mého nejoblíbenějšího seriálu. Ale vlastně ono se jedná o o samostatný seriál, nic se nezměnilo, všechny postavy, budovy zůstali téměř nezměněné po těch 9 let. Film mě tedy velice překvapil! Pro mě to je dlouho očekávané zakončení seriálu, jelikož přece Veronica nemohla skončit s Pizem! Já byla po celou dobu pro Logana, takže i tím koncem si u mě film polepšil! Za mě 4,5*. ()

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Mírně obtloustlá Kristen Bell, která bývávala kočka se teď už do filmů moc nehodí. Zvlášť s jejím hereckým supertalentem. Scénář snad ani nebudu komentova, "Hi I am Veronica and I am dependent. " Jo ještě tam z ní udělali kurvu, ale co to se k ní možná i hodí. Takže pokud se chcete podívat na neobyčejně posranej film, jste u toho pravého 2* ()

Galerie (31)

Zajímavosti (14)

  • Na policejní stanici zmiňuje Leo (Max Greenfeld), že slyšel, že Veronica (Kristen Bell) pracuje u FBI. Ta mu odpovídá: "Možná v příštím životě," čímž naráží na zrušenou 4. řadu, která se měla odehrávat právě u FBI. (BlackJoanna)
  • Pracovným označením filmu boli aj názvy The Veronica Mars Movie Project či Veronica Mars: The Movie. (MikaelSVK)

Související novinky

Veronica Mars se vrací

Veronica Mars se vrací

22.08.2018

Kultovní noirový seriál Veronica Mars s Kristen Bell (Šéfka, Matky na tahu) v hlavní roli se s největší pravděpodobností dočká další řady. Showrunner Rob Thomas momentálně dojednává poslední detaily… (více)

Reklama

Reklama