Reklama

Reklama

Už je to pár let, co Veronica Marsová hodila svou mladickou kariéru soukromého očka za hlavu. Teď se po čase vrací do rodného města, kde ji kromě třídního srazu čeká i bývalá láska Logan. Ten je zapleten do záhadné vraždy a potřebuje pomoc... V předvečer promoce na právnické fakultě se Veronica Marsová (Kristen Bellová) rozhodla pověsit svůj život amatérského detektiva na hřebík. Zatímco hledá práci u prestižních právnických společností, obrátí se na ni její bývalý přítel Logan (Jason Dohring) s žádostí o pomoc – je totiž obviněn z vraždy. Veronica odjíždí do rodného města, aby Loganovi zajistila pořádného obhájce. Kolem jeho případu se však děje něco, co jí nedá spát. V příběhu natočeném na motivy slavného amerického seriálu z roku 2004 se Veronica rozhodne vypátrat pravdu. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (169)

Wysch 

všechny recenze uživatele

Jako seriálem nezasaženej si říkám, proč jsem tenhle film sakra vůbec viděl? Z jakýho důvodu? Nebude ti neznalost seriálu chybět? Dokážeš pochopit, kdo jsou ty postavy, a proč dělají to, co dělají? No po shlídnutí si jen říkám, že to rozhodně nebyla ztráta času a že bych si dovedl představit, že bych se na mladší a štíhlejší verzi Kristen Bell v klidu podíval, ať už řeší jakýkoliv středoškolský sračky. S hodnocení tady celkem souhlasím (70%), byl jsem až příjemně překvapenej, jak moje neznalost seriálu vůbec nevadí (úvodní monolog), humor Veronicy Mars mi taky nevadil (místy překvapivě naopak, některý hlášky stojej za zapsání) a obecně vzato si myslím, že film s klidem snese diváka, kterej nemá páru, kdo je ten černoch a kdo je tenhle šerif a tak podobně. Což, si myslím, je vlastně nakonec v mejch očích i pochvala. ()

Alementina 

všechny recenze uživatele

Serial jsem nikdy nevidela, jen z ukazek mi to prislo takove "jednoduche" a uplne stejnej pocit jsem mela z pocit. Strasne jednoduchy a jeste me vsechny ty herecky vykony prisly strasne krecovite... A ta "vasniva" scena mezi Veronicou a tim hubenourem mi prisla hrozne k smichu... Prost ne. PS: I bze znalosti serialu, se clovek nejak roorientoval, ale film oceni asi jen fandove serialu. ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Příjemná jednohubka určena "překvapivě" hlavně pro fandy, jež se budou pousmívat u každého odkazu či jen camea známé postavy. U tohoto snímku totiž platí, že čim víc jste teenagerské očko Veronicu žrali, tím víc si budete pomlaskávat. A jelikož už jsem já toho za ty léta dost pozapomněl, tak jsem se malinko ztrácel a zas tolik se tedy blahem nerochnil. Pohodová atmosféra z toho však vyloženě čiší, charaktery mají i po letech stále co nabídnout a nehorázně rychle to odsýpá. Samotná detektivní zápletka ovšem zas tak zajímavá není a dost postav je zde násilně přidaných zkrátka jenom proto, že je fanoušci chtěli vidět. Jedná se tak hlavně o hodně povedený pozdrav milovníkům seriálu, jemuž se tak dá díky tomu odpustit spousta neduhů. Další řadu seriálu bych si dal paradoxně ale hned. ()

Bad Guy 

všechny recenze uživatele

Herecký výkon hlavních hrdinů je celkem zdařilý. Nikdo nepřehrává a ani netlačí na pilu. Většina by očekávala, že režisér bude sázet nejvíce na trio s Loganem, Pizem a Veronicou. Avšak není tomu tak. Pokud byste čekali nějaké rvačky o Veronicu, tak s tím raději nepočítejte. Naopak se místo toho dočkáte zkorumpovaných poldů, originální zápletky a v neposlední řadě se střetnete s pořádně silnou atmosférou. I když první polovina je silnější než druhá, tak se tvůrci nemají za co stydět. Odvedli dobrou práci. Z teenagerského seriálu se zrodil velice solidní film, na který může vyrazit naprosto kdokoli. Kristen Bell vše zvládla na jedničku a působí věrohodně. Můžete se těšit na pokračování stopnutého seriálu a rovněž na dost kvalitní snímek, který sám o sobě opravdu a výrazně překvapil. ()

Luteka 

všechny recenze uživatele

Pro mě naprosto důstojné a vymodlené pokračování seriálu. Cameo Daxe mě nejvíc rozesmálo :) Celý film - ano filmem to nazývat budu! - byl pro mě nadprůměrným počinem z jinak šedé hollywoodské produkce. Jakožto i jeden z 91 585 přispěvatelů jsem s výsledkem naprosto spokojená a všem fandům seriálu samozřejmě doporučuji :) P.S. A po velmi velmi velmi velmi dlouhé době je to jeden z filmů, který mě donutil tu zanechat komentář! :) ()

Galerie (31)

Zajímavosti (14)

  • Pracovným označením filmu boli aj názvy The Veronica Mars Movie Project či Veronica Mars: The Movie. (MikaelSVK)
  • Rozpočet filmu byl dva miliony amerických dolarů, které se vrátili hned během prvního víkendu. První víkendové den film hrálo jen 95 kin a výdělek činil 230 tisíc dolarů. Druhý den film hrálo celkem 291 kin a výtěžek přesáhl 2 miliony. (Patw)

Související novinky

Veronica Mars se vrací

Veronica Mars se vrací

22.08.2018

Kultovní noirový seriál Veronica Mars s Kristen Bell (Šéfka, Matky na tahu) v hlavní roli se s největší pravděpodobností dočká další řady. Showrunner Rob Thomas momentálně dojednává poslední detaily… (více)

Reklama

Reklama