Reklama

Reklama

Už je to pár let, co Veronica Marsová hodila svou mladickou kariéru soukromého očka za hlavu. Teď se po čase vrací do rodného města, kde ji kromě třídního srazu čeká i bývalá láska Logan. Ten je zapleten do záhadné vraždy a potřebuje pomoc... V předvečer promoce na právnické fakultě se Veronica Marsová (Kristen Bellová) rozhodla pověsit svůj život amatérského detektiva na hřebík. Zatímco hledá práci u prestižních právnických společností, obrátí se na ni její bývalý přítel Logan (Jason Dohring) s žádostí o pomoc – je totiž obviněn z vraždy. Veronica odjíždí do rodného města, aby Loganovi zajistila pořádného obhájce. Kolem jeho případu se však děje něco, co jí nedá spát. V příběhu natočeném na motivy slavného amerického seriálu z roku 2004 se Veronica rozhodne vypátrat pravdu. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (169)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Příjemná jednohubka určena "překvapivě" hlavně pro fandy, jež se budou pousmívat u každého odkazu či jen camea známé postavy. U tohoto snímku totiž platí, že čim víc jste teenagerské očko Veronicu žrali, tím víc si budete pomlaskávat. A jelikož už jsem já toho za ty léta dost pozapomněl, tak jsem se malinko ztrácel a zas tolik se tedy blahem nerochnil. Pohodová atmosféra z toho však vyloženě čiší, charaktery mají i po letech stále co nabídnout a nehorázně rychle to odsýpá. Samotná detektivní zápletka ovšem zas tak zajímavá není a dost postav je zde násilně přidaných zkrátka jenom proto, že je fanoušci chtěli vidět. Jedná se tak hlavně o hodně povedený pozdrav milovníkům seriálu, jemuž se tak dá díky tomu odpustit spousta neduhů. Další řadu seriálu bych si dal paradoxně ale hned. ()

Cedr 

všechny recenze uživatele

Sympatický návrat do Neptunu, pro něhož je věrnost k seriálu jeho největší kladem a paradoxně i největším záporem. Na jednu stranu srdce fanoušků musí plesat radostí, protože vymodlené pokračování naváže do starých kolejí s tak sebevědomým stylem, že to skoro vypadá jakoby Veronica Mars nikdy z obrazovek nezmizela. Na stranu druhou, nebývale chytlavý scénář, dialogy a atmosféra, tedy to co Veronicu odlišovalo od průměrných teenagerských seriálů, narozdíl od všech protagonistů příliš nedospělo. Ok. Proč by ale také mělo? Vždyť jde vzhledem k okolnostem doslova o produkt fanoušků fanouškům a konzistence bývá u takto s odstupem našroubovaných pokračováních nevídanou vlastností. Nicméně kvalita zápletky a dialogů tohoto snímku se spíš řadí k úrovni těch průměrnějších dílů původního seriálu. Vše je ale i tak podle očekávání provedeno s pořádnou porcí vášně a spokojenost příznivců je garantována. Příliš nových fanoušků tento film asi Veronice nepřinese, ale to cílem stejně nebylo. Důležité je, že tento odvážný projekt, který snadno mohl skončit katastrofálně se nemusí před svým cílovým publikem vůbec stydět. ()

Reklama

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Mírně obtloustlá Kristen Bell, která bývávala kočka se teď už do filmů moc nehodí. Zvlášť s jejím hereckým supertalentem. Scénář snad ani nebudu komentova, "Hi I am Veronica and I am dependent. " Jo ještě tam z ní udělali kurvu, ale co to se k ní možná i hodí. Takže pokud se chcete podívat na neobyčejně posranej film, jste u toho pravého 2* ()

Morholt odpad!

všechny recenze uživatele

Ze seriálu jsem neviděl jedinou minutu a po tomhle veledílu už o to ani nestojím. Jako bych byl v sále plném tupých lidí, kteří se baví o hovadinách, které by mě nezajímaly ani kdybych byl batole, školák, student, dospělý pod třicet, dospělý nad třicet, senior či Metuzalém. Taková to byla zábava. Po hodině mě přestalo zajímat, jak to dopadne. Odpad! ()

jhr 

všechny recenze uživatele

Tak jsem si pustil film a musím s nadšením říct, že se dostavila ta nejsilnější nostalgie za posledních několik let a hned jsem si vybavil celí seriál a i díky tomu jsem si to celé moc užil. Kristen Bell byla naprosto skvělá a moc bych si přál další pokračování. Kdyby to celé byl tak trošku delší pilot k novým Veroničiným dobrodružstvím tak bych se vůbec nezlobil protože potenciál by tam rozhodně byl a ne malí. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (14)

  • Natáčanie snímky prebiehalo v kalifornskom meste Los Angeles. (MikaelSVK)
  • Natáčanie trvalo 23 dní. Začalo sa 17. júna 2013 a skončilo 23. júla 2013 o 4:34 ráno. (fatalista)

Související novinky

Veronica Mars se vrací

Veronica Mars se vrací

22.08.2018

Kultovní noirový seriál Veronica Mars s Kristen Bell (Šéfka, Matky na tahu) v hlavní roli se s největší pravděpodobností dočká další řady. Showrunner Rob Thomas momentálně dojednává poslední detaily… (více)

Reklama

Reklama