Reklama

Reklama

Návštěvníci 3: Revoluce

  • Francie Les Visiteurs : La révolution (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Středověký rytíř Godefroy de Montmirail a jeho oddaný sluha Jacquouille jsou chyceni v labyrintu času, který je nakonec vyplivne do vzrušující doby epochálních dějinných změn a převratů. Do doby Velké francouzské revoluce. Kromě nepochopitelných pořádků musí oba čelit i svým potomkům. Extravagantní a zhýralí aristokraté v linii rytíře Godefroye to mají v revoluční době trošku nahnuté a potřebují se dostat z Francie pryč. Zatímco z pradětí sluhy Jacquouille La Fripouille jsou nadšení revolucionáři a mají v plánu zabavit jejich hrad i veškeré bohatství. Doba nevratných sociálních kotrmelců by zamotala hlavu leckomu a klasicky uspořádaná dvojka ze středověku „pán a kmán" to bude mít dvojnásobně těžké. Tolik situačních gagů, šílených situací, dialogů a hlášek už žádná jiná revoluce nezažije. A slavný tyran Robespierre si bude přát, aby tyhle dva magory nikdy nepotkal. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (219)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Meganudny spin-off, ktory ma s predchadzajucimi dielmi spolocne len 2 hlavne postavy. Doba v ktorej sa to odohrava a aj samotny pribeh ma vôbec nebavili. Reno cely film vyzera tak hrozne ako ked v minulych dieloch vypil lektvar. Sakra uz je stary. Jednu hviezdicku davam za Claviera, ktory sa sice len opakuje, ale stale je aspon energicky a obcas sa mu podari vydareny hlod. Vysledok je ale uplna zbytocnost. Na toto sme cakali 18 rokov od konca dvojky, aby sme sa dozvedeli ako to dopadne? Kedze sa vela nedozvieme a zaver je znova otvoreny, tak by som najradsej tento diel ignoroval. 2/10. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Hodně špatné pokračování, podobně jako byla Cesta do Ameriky. Revoluce se scénáristům vůbec nepovedla. Není tu nic vtipného, co jsme znali z minulých dvou dílů. Vlastně jsem se vůbec nezasmál a největším problémem je neustálé "tlachání" o ničem, které mě po chvilce sledování začlo docela štvát. Nepomohly ani české lokace... ()

Reklama

Šimpy 

všechny recenze uživatele

Milý Jeane a milý Christiane! Vy jste prostě borci. Uhráli byste i sebehorší scénář, naštěstí s tím tvůrci počítají. A tak, i když zde se nejedná o bůhvíjaké přelomové dílo, na několika místech jsem se zasmál a hlavně Clavier tu má hned trojroli a je brilantní v každé z nich. Dokonce i český dabing, i přes režii Jiřího Balcárka, je obstojný, byť se bojím, že nepřesný. Film začíná tam, kde končila nepovedená dvojka a to včetně textového vysvětlujícího úvodu. U dvojky mi otevřený konec strašně vadil, fakt jsem čekal ukončený příběh s kulervoucím koncem jako měla jednička. Tady jsem to čekal taky, ale rovněž jsem počítal i s možností otevřenosti. A hle, nemýlil jsem se, závěr je možná zbytečně urychlen, zkrácen a trochu tím trpí epičnost, ale když posléze vidíme Godefroya, kterak studuje vlajku, vlající nyní na jeho hradě, mělo to koule. Spadla mi čelist a doufám, že tvůrci se rozhodnou pokračovat, protože tohle téma má rozhodně co nabídnout! Lepší než dvojka, ne tak dobré jako jednička, tekže třetímu dílu 3 hvězdičky! ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Chaotická, nesouměrná hovadina, která kompletně postrádala na smyslu. Že se tam pořád něco dělo a všem se vydala huba na nekonečný špacír nezachránilo absolutně nic. Ani vtipné to nebylo, tedy, pár situací možná, ale jinak trapnost na trapnosti. A zasazení do Francie alias Praha bylo jako pěst na oko. No, v půlce filmu jsem myslel, že to do konce nevydržím, ale nedalo se nic dělat a přetrpěl jsem to. Takový děs jsem ale nečekal. 17% ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Je vtipné, jak se dělá, že Cesta do Ameriky vůbec neexistuje, i když na ní dělal stejný produkční tým. Ten si však příliš nepamatuji, ale za to jsem si před nedávnem zopakoval jedničku a strašně mě překvapilo, že nostalgie funguje a jaká je to strašná komediální pecka. Po tom všem je hezké opět vidět již dva postarší pány ve středověkých uniformách a s vtipnými nechápavými hláškami, u kterých jsem se občas poměrně zasmál, zvlášť kvůli známým hlasům v českém dabingu ("Hurá! To není křesťanské"). Příběhově to žádné terno není, na jeden zátah se mi to dokoukat nepodařilo a většina vedlejších nových postav je napřesdržku, ale taak špatné to zase není...6/10 ()

Galerie (50)

Zajímavosti (2)

  • Hudbu do filmu nahrál Český národní symfonický orchestr. (Zdroj: Bontonfilm)
  • Film se natáčel v České republice. Francouzské filmové hvězdy Jean Reno (Godefroy) a Christian Clavier (Jacquouille) tu strávili během natáčení filmu celkem měsíc a půl. První klapka padla 13. dubna 2015 na jihomoravském hradě Pernštejn. Natáčelo se na Jižní Moravě v Kutné Hoře a okolí, v Praze a na několika zámcích ve Středních Čechách. Poté se francouzský i český štáb přesunul do Belgie. (Zdroj: Bontonfilm)

Reklama

Reklama