Reklama

Reklama

10 pravidel jak sbalit holku

  • angličtina 10 Rules for Winning Her Heart (festivalový název) (více)
Trailer 2

Hlavní hrdina nové filmové komedie Marek je typickým příkladem mladého mimoně, žijícího ve vlastním vesmíru. Je to chytrý a milý student astrofyziky, jehož největší láskou jsou nejen hvězdy, ale i horoskopy. Jeho dráhu mu však jednoho dne překříží dívka snů a Marek se zamiluje tak beznadějně, že ve škole není schopen ani udělat zkoušky. V tento moment se do věci obouvají jeho odhodlaní přátelé. Rozhodnou se povolat na pomoc a zasvětit do Markových problémů jeho otce, který je úspěšným vydavatelem řady bestsellerů na téma: jak získat ženu. Společně pak začnou Markovi připravovat velkou strategickou hru, díky níž by se mu mělo podařit najít cestu k milované dívce. Tím mu však zadělali na nejeden veliký průšvih. Marek pod vedením otce a přátel absolvuje velmi svérázný kurz dívčí psychologie. Platí ovšem v životě těch 10 zaručených pravidel přesně podle knížek? (Falcon)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (459)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Pokud se děj točí kolem postavy Mirka Donutila je to zábavička, horší je to už pokud se děj vydá točit jinam. Zmatkovitost hlavní hrdinky mě připoměla některé gagy Pierra Richarda (scéna s vozíčkářem ) a příliš mě k té kočce neladila. Nebudu se pozastovat nad reálností hlavní holky je to komedie, ale některé scény byly fakt nudný (ambasáda ) a dialogy taky nic moc, ale pořád lepší než výkony hlavních představitelů. ()

Mia... 

všechny recenze uživatele

Film jako takový se mi celkem dost líbil ... bylo to zábavné a netlačil na pilu. Těmto přemoudřelým komentářům mnohobodových filmových maniaků moc nerozumím. Jsem obyčejným divákem .... nejspíš jako většina .. a tak to píšu našima očima ... bylo to ucházející, ale ne zase zářící. Rozhodně nelituji, že jsem na to šla do kina. Jen škoda toho, že to vůbec není vtip, ale tvrdá realita .... sbohem iluze, zab mě realito! ()

Reklama

somnar 

všechny recenze uživatele

Nesympatickej loser furt před někym prchá nebo někam padá, nejlíp i s celým autem nebo s fejkovou sádrou, přičemž to vůbec není vtipný, zábavný, poutavý, naopak bych řekl, že jsem to už někde viděl. Jo, viděl! Recyklujou se tu totiž gagy ze Snowboarďáků a Rafťáků, které byly slabé už ve Snowboarďácích a Rafťácích. A tak je to vlastně s celým filmem. Vyčpělost a vyšeptalost každé modelové postavy, nesmyslnost a hloupost každého dialogu či dějové zákruty. A hrozná nuda. 30% ()

kajas 

všechny recenze uživatele

"Vlasy?" "Hnědý." "Oči?" "Dvě." Janákovy komedie mi nikdy nevadily, i když je pravda, že svým zpracováním dokázaly zaujmout a pobavit pouze a jedině cílovou skupinu, tedy teenagery. "10 pravidel" se od zábavy s Vojtou Kotkem a Jirkou Mádlem poněkud liší. Vtipy nepůsobí tak prvoplánově, povedené herecké výkony najdeme jak v hlavních (sympatický Matouš "už ne Lexa", roztomilá Kristína), tak i ve vedlejších rolích (chvála pana Donutila je nošení dříví do lesa, skvělí ale byli i herci ztvárňující přátele hlavního hrdiny). Věřím, že se z této veskrze milé komedie stane na televizních obrazovkách stejný evergreen jako třeba z "Rafťáků". Po druhém zhlédnutí snižuji na průměrnější hodnocení, úplně mi nesedla doprovodná hudba, po několika hodinách si nevybavuji žádnou zapamatovatelnější scénu. Další repríze se ale bránit nebudu. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Ze začátku slibně vypadající, v průběhu už ale průměrný film, který je jen z poloviny český a to mě trochu vadilo. Asi by film vypadal lépe, kdyby byl napsán čechem a potom kdyby zde hráli pouze češi. Dvě slovenky do českého filmu už je prostě moc... :D Jinak je to hodně crazy, takže to věrohodnosti také moc nepřidá. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (15)

  • Hlavní aktéři jedou v říjnu pozorovat k lomu Perseidy, ty se ale na noční obloze objevují začátkem srpna. Ten den navíc pršelo a bylo zataženo, takže by vůbec neviděli oblohu. (rakovnik)

Reklama

Reklama