Reklama

Reklama

10 pravidel jak sbalit holku

  • angličtina 10 Rules for Winning Her Heart (festivalový název) (více)
Trailer 2

Hlavní hrdina nové filmové komedie Marek je typickým příkladem mladého mimoně, žijícího ve vlastním vesmíru. Je to chytrý a milý student astrofyziky, jehož největší láskou jsou nejen hvězdy, ale i horoskopy. Jeho dráhu mu však jednoho dne překříží dívka snů a Marek se zamiluje tak beznadějně, že ve škole není schopen ani udělat zkoušky. V tento moment se do věci obouvají jeho odhodlaní přátelé. Rozhodnou se povolat na pomoc a zasvětit do Markových problémů jeho otce, který je úspěšným vydavatelem řady bestsellerů na téma: jak získat ženu. Společně pak začnou Markovi připravovat velkou strategickou hru, díky níž by se mu mělo podařit najít cestu k milované dívce. Tím mu však zadělali na nejeden veliký průšvih. Marek pod vedením otce a přátel absolvuje velmi svérázný kurz dívčí psychologie. Platí ovšem v životě těch 10 zaručených pravidel přesně podle knížek? (Falcon)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (459)

Djoker 

všechny recenze uživatele

Na Janáka až příliš dospělé a nebýt soundtracku tak ho v tom snad ani nepoznám, ale to nic nemění na tom, že pořád umí a v rámci zatuchlého českého rybníčku jde o sázku na jistotu. Nikdy jsem neměl potřebu hanit jeho tvorbu, protože byla vždy jasně cílená na určitou generaci, u které taky uspěla a bylo tedy směšné sledovat utahaný fotry o rodin, když byli rozhořčeni nad jeho filmy pro teens, případně pro huliče, což je kategorie, do které částečně pasuje i tento kousek. Ale opakuji, ta dospělost tam je cítit a to jen dokazuje, že Janák není úplný střevo jako většina jeho konkurence. Ironií zůstává fakt, že z Janákových kinohitů mi přijde jasně nejslabší, ale mainstream ho nemá potřebu tolik hanit. Příště bych radil bez těch postsynchronů, Karle. Nebo to alespoň nenech dělat Trošku. To bude ten důvod, proč to máš všude rozhozený o dvě vteřiny ne? ()

Paxxx.cz 

všechny recenze uživatele

Dobrá komedie u které jsem se docela zasmál. Lexa byl super stejně jako Dolanský. Jde o romantickou komedii a ty prostě nemůžou končit špatným koncem, bohužel ve skutečném životě si v 99ti případech ze 100 slečna, po které pálite vybere septika (ti co mě znají ví co tím myslím, pro ty ostatní takhle definuju synky co jsou ostudou našeho pohlaví - perefektním prototypem septika je například Justin Bieber)...6/10. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

,,VŽDYŤ TY TO VŮBEC NEUMÍŠ S HOLKAMA! ODSTĚHUJ SE NA JINOU PLANETU!"... /// Marek je kluk, co potřebuje ,,trochu“ pomoc. Vyprávění v solidním tempu a rytmu moderních songů o tom, že láska je hra, při který je třeba umět improvizovat… Jsou teenegerský komedie a komedie pro teenagery. Tahle patří mezi ty, na jejichž konci jsem překvapenej, že (a jak) jedna osoba plahočící se za láskou dokáže pobavit všechny generace. Takže proč to nevocenit. Aspoň hvězdama. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Fotr do mě hustí jazyk budoucnosti. 2.) Neustálým hulením se připravuju na ,,Malajsii“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Smerovanie tuzemských rom-comov v mainstreame je bohužiaľ podporované nenáročným divákom, ktorému tento štýl, zdá sa, vyhovuje. Ani tento nie je výnimkou obyčajnosti a snaha o hollywoodsky feeling stroskotáva na tom najpodstatnejšom - scenári a hercoch. Vedľajšie roličky perfektné, bavil ma Donutil a Dolanský, ale to bolo asi tak všetko. Ústredná dvojica vo svojich rolách doslova tápala, chémia bola zmrazená v skúmavke v mrazáku, gagy a vtipy fungovali tak na päťdesiat percent a predvídateľnosť scenára bola jasná od prvých minút. Neviem, či sa z tohto námetu dalo vyťažiť viac, téma je okukaná odpredu-odzadu, takže nabudúce by to chcelo trošku viac fresh nápadov a hlavne stabilnejšiu dvojicu v hlavnej roli. 50%. ()

Psema 

všechny recenze uživatele

"Rád čtu všechny příručky o tom jak režírovat a psát scénář, ale pak je musím hned zapomenout, jinak bych točil šablonovité filmy." Je zarážející, že tohle řekl režisér hned několika zcela šablonovitých filmů, které se ale - možná právě kvůli snaze "dělat si to po svém" neustále rozpadají na sbírku od reality odtržených konstruktů, které nejsou ani zbla vtipné, působí dojmem 40 let starého šuplíkového materiálu a navíc jsou i mizerně zrežírované, zahrané a ozvučené (zaručeně nejotravnější soundtrack roku, jehož snaha o hollywoodskost je v kontrastu zobrazovaných situací á la "hezky česky" směšná!). Jediný, kdo odchází se ctí, je jako vždy přesný Šurkala. Každopádně kandidát na sračku roku, kterou je nesmírně těžké dokoukat, aniž byste si rozrazili čelo zoufalým mlácením hlavy do zdi. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (15)

  • V čase 36:00 představuje Markův (Matouš Ruml) otec (Miroslav Donutil) týmu na figuríně „Pravidlo tří strážců“. V té chvíli má na sobě figurína maskáčové tričko. V dalším záběru je ale najednou obnažená. (klukluka)
  • I když se hodně scén točí okolo marihuany, herci RumlDolanský se po natočení dušovali, že ji ve skutečnosti nekouřili. „Rostlinky rozestavěné po bytě byly sice pravé, ovšem pod neustálým dohledem, my jsme v týmu samí slušňáci,“ ujistil Janák. [Zdroj: iDnes.cz] (Tonula)

Reklama

Reklama